Ja cały dzień poza domem. Kaskę wydałam hihih ale żadnych roślinek nie kupiłam bo drożej i brzydsze nią u nas.
Moja familokowa oaza spokoju cz.1
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Milo Cię znowu widzieć już się za Tobą stęskiłam od wczoraj . Aguś dzisiaj naprawdę odpoczywałam . Pomidorki wyniosłam do ogródka niech się dotleniają podlałam je trochę pokrzywową miksturką i niech sobie rosną . Wieczorem je schowałam ,żeby się nie przeziębiły hihihi. Moje winogronki płaczą ,że je podciełam no ,ale cóż ...Milego wieczorku
- aguskac

- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu.. ja się boję swoje pomidory wystawiać, bo jak wystawiłam w tamtym roku to je słonko poparzyłoJAKUCH pisze:Pomidorki wyniosłam do ogródka niech się dotleniają podlałam je trochę pokrzywową miksturką i niech sobie rosną . Wieczorem je schowałam ,żeby się nie przeziębiły hihihi. Moje winogronki płaczą ,że je podciełam no ,ale cóż ...Milego wieczorku
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tadeuszu gdzież ty zabłądziłeś z Twojego pięknego rancza . Gdzie mnie tam do Ciebie ta moja biedna działka nawet się nie umywa do Twojej . Ale wiesz jak to jest jak się nie ma co się lubi to lubi się co się ma . Na miarę moich skromnych możliwości robię co mogę . Cieszę się ,że odwiedziłeś moją skromną oazę . Spokojnej nocki Ci życzę
Aguś nie dałam ich do pełnego słońca ,ale musiałam zrobić miejsce na parapetach ,bo musiałam umyć okna i nie miałam ich gdzie dać . Jest ciepło więc tam im będzie dobrze . Chyba ,że się ochlodzi to nakryję je agro . Wieczorem wkładam je do pomieszczenia . Nie będzie żle mam taką nadzieję [/b]
Aguś nie dałam ich do pełnego słońca ,ale musiałam zrobić miejsce na parapetach ,bo musiałam umyć okna i nie miałam ich gdzie dać . Jest ciepło więc tam im będzie dobrze . Chyba ,że się ochlodzi to nakryję je agro . Wieczorem wkładam je do pomieszczenia . Nie będzie żle mam taką nadzieję [/b]
- iwonaxp
- 1000p

- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Jadziu ja z krótką rewizytą 
Dziękuję za odwiedziny i ciekawa jestem co nowego zdziałałaś u siebie .Kochana ja znowu dzisiaj nakupiłam roślinek . Miałam szansę wyrwać się na godzinkę z pracy więc od razu myk na szkółkę .
Roślinki przedstawiłam na swoim wątku.Także jak w króce jak wrócę z pracy to biegiem do ogrodu !!!!
A jak M mnie z tym zobaczy to chyba mnie "przebieżmuje " aż się boje jego reakcji
))
Dziękuję za odwiedziny i ciekawa jestem co nowego zdziałałaś u siebie .Kochana ja znowu dzisiaj nakupiłam roślinek . Miałam szansę wyrwać się na godzinkę z pracy więc od razu myk na szkółkę .
Roślinki przedstawiłam na swoim wątku.Także jak w króce jak wrócę z pracy to biegiem do ogrodu !!!!
A jak M mnie z tym zobaczy to chyba mnie "przebieżmuje " aż się boje jego reakcji
- Ania Kropelka

- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
nocoż to jużnałóg Iwonko, powiedż mu że to jest niezależne od Ciebie, Ty tak musisz i już......iwonaxp pisze:Witaj Jadziu ja z krótką rewizytą
A jak M mnie z tym zobaczy to chyba mnie "przebieżmuje " aż się boje jego reakcji))