Ja bym nie wytrzymał i z maską gazową siedział w pokoju
Ali uśmiechnięty ogród cz.1
-
cilla77
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2006, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Łooo matko! Alu!
Niesamowita ta roślinka! Widziałam kiedyś w tv coś takiego, rosła w jakieś puszczy i była przeolbrzymich rozmiarów! Bardzo oryginalna w wyglądzie roslina - szkoda że w zapaszku taka skrajna
Pozdrawiam!
P.S.
Alu, ponieważ mam materiał stawiam na ekologię w tym roku, choćby nie wiem co
Niesamowita ta roślinka! Widziałam kiedyś w tv coś takiego, rosła w jakieś puszczy i była przeolbrzymich rozmiarów! Bardzo oryginalna w wyglądzie roslina - szkoda że w zapaszku taka skrajna
Pozdrawiam!
P.S.
Alu, ponieważ mam materiał stawiam na ekologię w tym roku, choćby nie wiem co
Kasia
Ogród Cilli
Ogród Cilli
snowflake pisze:A Tess chyba pobłądziłaTess pisze:slaumdog powiedz czy to rzeczywiście taka bollywoodzka- amerykańska hała??
słuchałam opinii o tym filmie,że to zwykłe Bollywood
krytycy dziwili się że taki film dostał Oskara...i że amerykanie dali kasę na coś co zupełnie nie jest amerykańskie...
Stad moje pytanie....
-
x-d-a
Odpowiadam Tess, bo byłam wczoraj na Slumdog'u - absolutnie nie jest to chała, fajnie zrobiony film, pięknie opowiedziana historia "od pucybuta do milionera", trochę miłości, ciekawy obraz Indii. Może niekoniecznie jakieś arcydzieło, ale zobaczyć trzeba
A co do dziwidła, Alu, to niesamowity kwiat...Czy można go gdzieś kupić
Miłej niedzieli życzę.
A co do dziwidła, Alu, to niesamowity kwiat...Czy można go gdzieś kupić
Miłej niedzieli życzę.
Witajcie 
Grzesiu - jakoś się wytrzyma, dzisiaj ładna pogoda to cały dzień wietrzyłam
Cilla podziwiam Cię z tą ekologią
ale ja też po mału się za nią biorę... na jesieni założyłam kompostownik i mam zamiar korzystać z natury i tego "złota ogrodników"
nawet kupiłam sobie książkę "zakładamy kompostownik" Stu Campbell i jest genialnie napisana... to śmiesznie brzmi ale czyta ją się jak powieść, bardo dowcipnie i ciekawie napisana
Witam Eryba - no niestety, w naturze równowaga... za dobrze by było gdyby i był piękny i jeszcze ładnie pachniał
Halinko dziękuję bardzo
i oczywiście zapraszam
Tess... ja jeszcze tego filmiku nie oglądałam
Oj tak tak Lenko
dziś było też ślicznie i sporo byłam na dworzu
i miło popatrzeć jak natura budzi się do życia na przekór zimnu

Grzesiu - jakoś się wytrzyma, dzisiaj ładna pogoda to cały dzień wietrzyłam
Cilla podziwiam Cię z tą ekologią
Witam Eryba - no niestety, w naturze równowaga... za dobrze by było gdyby i był piękny i jeszcze ładnie pachniał
Halinko dziękuję bardzo
Tess... ja jeszcze tego filmiku nie oglądałam
Oj tak tak Lenko
Dalo nie wiem czy można go dostać... moja mama dostała bulwę z 15 lat temu od sąsiadki... ona przywiozła to z Czechosłowacji pod nazwą "zmijovec" Ta bulwa wytwarza sporo małych bulwek, na swoich korzeniach, ale rośnie dosyć powoli, żeby zakwitła musi mieć średnice tak z 10 cm...
Jollu u mnie było dziś pięknie... pochodziłam trochę po ogródku, porobiłam zdjęcia, pozbierałam trochę ściółki którą okryte były cebule i byłam na spacerku
także miły dzień 
Jollu u mnie było dziś pięknie... pochodziłam trochę po ogródku, porobiłam zdjęcia, pozbierałam trochę ściółki którą okryte były cebule i byłam na spacerku