Ogród Zenka 2009
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
[quote="ZENOBIUSZ"]Dzisiaj od rana u mnie swieci słońce ,a temperatura podskoczyła do + 6 stopni. Mam
nadzieję że wreszcie śnieg zacznie znikać z ogrodu, i zwiastuny wiosny będą się
pokazywać.[/quot
Witaj Zenku pewnie później pogoda sie zmieniła u mnie od rana brzydko ale +6 stopni było
Już czas na śnieg żeby zniknął ,tyle u Was było śniegu a u mnie można powiedzieć zima bezśnieżna czasem tylko poprószyło i a po kilku dniach znikał ale większej warstwy niż kilka milimetrów nie było
Genia
nadzieję że wreszcie śnieg zacznie znikać z ogrodu, i zwiastuny wiosny będą się
pokazywać.[/quot
Witaj Zenku pewnie później pogoda sie zmieniła u mnie od rana brzydko ale +6 stopni było
Już czas na śnieg żeby zniknął ,tyle u Was było śniegu a u mnie można powiedzieć zima bezśnieżna czasem tylko poprószyło i a po kilku dniach znikał ale większej warstwy niż kilka milimetrów nie było
Genia
- markussch01

- Od: 7 lis 2007, o 22:40
- ZENOBIUSZ

- Od: 2 sty 2008, o 07:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzisiaj odwiedziłem swój ogród, od rana świeci piękne słonce a temperatura waha się
od 3 do 4 stopni oczywiście na plusie. Ogród w większości pokryty śniegiem bez specjalnych
oznak wiosny, choć może nie tak całkiem gdyż udała mi się spotkać wśród jałowców
nieśmiało wychylający się rannik. Może to nadchodzi wiosna?
od 3 do 4 stopni oczywiście na plusie. Ogród w większości pokryty śniegiem bez specjalnych
oznak wiosny, choć może nie tak całkiem gdyż udała mi się spotkać wśród jałowców
nieśmiało wychylający się rannik. Może to nadchodzi wiosna?
Pozdrawiam Zenek
- markussch01

- Od: 7 lis 2007, o 22:40