Nasza działeczka- kolejne etapy powstawania

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Joluś dzięki za przepis , wykorzystam po świętach bo teraz jest już za póżno .
Ale Wasze pierniczki cudeńko ;:180 ;:138
Awatar użytkownika
jolami
500p
500p
Od: 12 lip 2008, o 23:53

Post »

U nas śniegu ani odrobiny :( Pojechaliśmy dzisiaj w ramach spacerku do Czech zobaczyć, czy wyciągi narciarskie już czynne... To tylko 30 km od domku, a okazało się, że tam jest piękny śnieg...Jutro jedziemy na narty po raz pierwszy w tym sezonie :lol:
To zdjęcia zimy, ale robione z samochodu
Obrazek
Obrazek
Obrazek
I zachód słonca
Obrazek
x-ja
---

Post »

Zawsze mówię że nie cierpię zimy , mieszkam 3 km na kolonii i to coroczne odśnieżanie nie raz dawało nam w kość , ale tęsknię za takimi widoczkami jak na trzecim zdjęciu - bajeczne . Życzę dużo śniegu i połamania kijków na wyjeżdzie , jednym słowem miłej zabawy :D .
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Widzę,że piękną zimę pokazujesz. U mnie dzisiaj też w końcu spadł śnieg i zrobiło się zimowo.
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

Ja także zimy nie cierpię........ale te piękne widoki uwielbiam. Jak to pogodzić jedno z drugim?. Chyba do zmarzluchów należę i tylko przez okno popatrzeć. :lol:
Awatar użytkownika
jolami
500p
500p

Post »

Zeniu witam Cię serdecznie u mnie :lol: No tak jak się zimy nie lubi to kiepska sprawa, bo ona i tak zawsze do nas przyjdzie. Pozostaje faktycznie patrzeć na nią przez okno :D Ja też nie mogę powiedzieć, że ją uwielbiam,...wolę zdecydowanie miesiące ciepłe, ale jak już jest to lubię jak zima jest biała ze śniegiem.. Wtedy jest pieknie..
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18

Post »

Jolu! Oglądałam Twoje prace ( na razie krzyżykiem) - jesteś zdolniacha! Jestem pełna podziwu!
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Witaj Jolunia. A co u Ciebie nie ma śniegu?. Dzisiaj to nawet u mnie sypie cały dzień. Mam nadzieję, że poszalejecie na nartach nie koniecznie w Czechach. Pozdrawiam serdecznie :P i życzę wszystkiego naj w tym roku.
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
jolami
500p
500p

Post »

Iza dziękuję za pochwały :oops: Miłego dalszego oglądania życzę :lol:
Giguś jest już u mnie śnieg :lol: Zaczął padać 2.01, a dzisiaj też cały dzień sypie...Jest pięknie...
A wyjazd na narty jak najbardziej udany.... chociaż my z córką nie szalejemy bo jeździmy dopiero 3 sezon :lol: A wyjeżdżamy do Czech bo mamy tylko 30 km.. :lol:
Awatar użytkownika
agnieszka72
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 22 lip 2008, o 20:30

Post »

Joluś-iść na żywioł-dobrze napisane :D .
Ja tu czytam że ty na nartach szalejesz :shock: a ja tu wzrok zamęczam zgłębiając tajniki ogrodnictwa :lol: .
Ale wolałabym twoją opcjęchoć górek u nas żadnych a nart w życiu na nogach nie miałam bo im więcej czytam tym mam większy mętlik :lol: .
Trzymajcie się cieplutko :D .
Awatar użytkownika
jolami
500p
500p

Post »

agnieszka72 pisze:Ja tu czytam że ty na nartach szalejesz :shock: a ja tu wzrok zamęczam zgłębiając tajniki ogrodnictwa :lol: .
Ale wolałabym twoją opcjęchoć górek u nas żadnych a nart w życiu na nogach nie miałam bo im więcej czytam tym mam większy mętlik :lol: .
Aaaa mętlik to i ja mam :?
Wiesz co Agnieszko z tymi nartami to u mnie było tak, że nigdy nie chciałam się uczyć bo mnie to nie interesowało /mąż jeździ od dawna/, ale 3 lata temu jak M chciał uczyć córkę /wtedy miała 7 lat/ to ja sobie pomyślałam, że przecież go samego z dzieckiem nie puszczę na narty i tak poniekąd sama się zmusiłam do nauczenia...A tak w ogóle to za tydzień moje dziecko jedzie na tydzień na obóz narciarski ;:153 (po raz pierwszy wyjeżdża sama ;:202 /...Nie wiem jak to zniosę :(
Awatar użytkownika
agnieszka72
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 22 lip 2008, o 20:30

Post »

Czytam że mamy podobny tok myślenia :D .
Tyle że my z nizin i kiedyś o 4 rano w dzień wolny od pracy na ryby jechałam :lol: .
A po cichu to zawsze chciałam na snowboardzie się nauczyć jeździć :roll: .
A dziecko wróci-najtrudniejszy 1 raz 8) .
Moja ma fioła na punkcie koni 8) więc u mnie obozy konne.
Na szczęście w zimę lodogryf jej wystarcza :lol: .
x-ja
---

Post »

Na nartach jeżdzić nie umiem i pewnie już się nie nauczę , ale na rybki jeżdziłam i to nie raz . Kiedyś dziwiłam się jak ludzie mogą siedzieć godzinami nad wodą , bez sensu ,wystarczyło jednak pojechać raz i spróbować a potem to już były walki o wędki i tak pozostało do dzisiaj :D .
Awatar użytkownika
jolami
500p
500p

Post »

agnieszka72 pisze:A po cichu to zawsze chciałam na snowboardzie się nauczyć jeździć :roll: .
O nie, co to to nie!!!! To mi się wydaje bardzo trudne do nauczenia :evil:
A co do łowienia rybek to osobiście nie wędkowałam, ale towarzyszyłam parę razy M :lol:
Awatar użytkownika
Lamia
500p
500p
Od: 27 maja 2008, o 14:22

Post »

Padam na kolana i oddaję wam pokłony!!!!

To co ja miałam na swojej działce to taki malutki pikuś w porównaniu do waszej...ech...co tu dużo gadać ja przynajmniej miałam "działkę" a wy tylko kawał zarośniętego pola i to jeszcze bez ogrodzenia.

Niesamowite zmiany aż nie można uwierzyć,gdyby nie było zdjęć z placu budowy to na pewno bym nie uwierzyła że to jest to samo miejsce.

Brak mi słów dla waszej pracy i zapału!

GRATULUJĘ ZMIAN!!!
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”