Jadziu, powtórzę za Tess, Twój Gucio jest boski, stworzony tylko do pieszczot. Jak się spojrzy głęboko w jego oczęta, to już się jest zniewolonym ;-) Buziaczki :***
Jadzia1 pisze:Haniu jesteś nie możliwa No niech to Jola zobaczy
Tak Jadziu zobaczyłam , zobacz jaka ta Hania jest a ja dla niej bym wszystko zrobiła, a Ona się ze mnie nabija i dołuje .Ja całą noc przez nią nie spałam
Witaj Jadziuniu. Jak u Ciebie kolorowo i wesoło. Własnie przed chwila po przeczytaniu kawału od Hani parsknęłam śniechem(a siedze w pracy) a wszyscy na mnie jak na wariata, ze sama do siebie sie ryje. :P
Gutek przecudny wielki leniuszek. Widziałam jego cudowna mordkę w innym wątku. Ale kwiaty to juz sama roskosz dla oczu. Pozdrawiam Cie serdecznie i wszystkich Twoich gości.
Witaj Jadziu
Jak miło popatrzeć na przywołanie lata,zaraz lżej na duszy tym bardziej,że za oknem już ciemno.Szpaler malw tworzy sielski klimat-pięknie u Ciebie Jadziu musi być latem.
A te pięć piesków to wszystkie Twoje?
Miłego wieczoru
Dziewczyny Kochane witam serdecznie Jest mi bardzo miło ,że bawicie się świetnie
Hanuś , Giguś wyjawię Wam tajemnice tylko cicho żeby nikt nie słyszał . Gutek jest kastratem Haniu i jak nadal będziesz się starała o jego łapkę na posag nie będę zwracała uwagi
Jadzia1 pisze:Dziewczyny Kochane witam serdecznie Jest mi bardzo miło ,że bawicie się świetnie
Hanuś , Giguś wyjawię Wam tajemnice tylko cicho żeby nikt nie słyszał . Gutek jest kastratem Haniu i jak nadal będziesz się starała o jego łapkę na posag nie będę zwracała uwagi
Widzę,że dobrze trafiłam z odwiedzinami. Tak kolorowo,wiosennie i psiarsko. Uwielbiam takie klimaty. Mam małe pytanko odnośnie ciemiernika: czy długo już go posiadasz? Ja dostałam latem 3 malutkie sadzonki i zastanawiam się kiedy doczekam się kwiatów. Niestety wcześniej 2 sadzonki zakupione na All zmarnowałam swoją niewiedzą.