Jeżeli masz na myśli moje kłopoty z netem, to one tak całkiem nigdy się nie skończą, bo mój dostawca jest niesolidny. Niestety jestem na niego skazana. Wierzę jednak, ze nie będzie ich już tak wiele, jak dotąd
Mój ogródek - chatte - 3cz. 2008r
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
O matko!
Izuś tam w oddali to słoneczniki ? One mają chyba po 3 m.

Gabi - dzięki za odpowiedż - teraz wszystko jasne. :P
Izuś tam w oddali to słoneczniki ? One mają chyba po 3 m.
Gabi - dzięki za odpowiedż - teraz wszystko jasne. :P
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Izko ! Też zawsze znajduję czas, żeby do Ciebie wpaść, choć często bez pozostawienia śladu - wybacz, ale sama wiesz jak to jest
Dobrze, że użyłaś cudzysłowu, bo taki 'bałagan' wielu chciałoby mieć
Bardzo ładny wrzesień u Ciebie . Jak co roku - później zakwitają, ale za to dłużej u Ciebie kwitną
Pozdrowionka
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Wiem AniuAmlos pisze: ... Też zawsze znajduję czas, żeby do Ciebie wpaść, choć często bez pozostawienia śladu -
Kwiatek, o który pytasz, to kleome kolczasta. Mam nadzieję, ze zostanie juz w moim ogródku, choć jest jednoroczna, bo tez bardzo mi sie podoba
Bałagan naprawdę mam straszny i - powiem rzecz okropną: w tej chwili mój ogródek wcale mi się nie podoba! Jest ...brzydki
Buziaki!
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziękuję Mietku i Izo , tak po cichu się tego domyślałam, ale ta cleome wydawała mi się za wysoka
; może to złudzenie, a może jakiś wyjątkowy okaz.
Nasiona nadal u mnie leżą w torebeczce, ale po takiej rekomendacji na pewno wiosną wysieję.
Pociesz się Izko, że mnie też w tej chwili nie zachwyca ogród . Przykro patrzeć jak rośliny marnieją, mając w oczach jeszcze niedawny ich letni wygląd
Nasiona nadal u mnie leżą w torebeczce, ale po takiej rekomendacji na pewno wiosną wysieję.
Pociesz się Izko, że mnie też w tej chwili nie zachwyca ogród . Przykro patrzeć jak rośliny marnieją, mając w oczach jeszcze niedawny ich letni wygląd
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Ta kleome jest dość wysoka (jakieś 80cm?), ale moze wydawać się jeszcze wyższa, bo jest na pierwszym planie, a zdjęcie zrobiłam z perspektywy żabiej
Mój ogródek w tej chwili cierpi nie tylko z powodu rewolucji, ale też rozlicznych chorób grzybowych, które po deszczach wysypały się jak grzyby
Całe szczęście, ze to już jesień i łatwiej się z tym pogodzić, bo lada moment i tak wszystkie liscie opadną.
Mój ogródek w tej chwili cierpi nie tylko z powodu rewolucji, ale też rozlicznych chorób grzybowych, które po deszczach wysypały się jak grzyby
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.