iwwa Asiu, ja pierwsze ostróżki wygrzebałam tutaj z chaszczy bo ich było zal i je razem posadziłam na wyplewionym miejscu. Jak się ukorzeniły to dałam im obornika granulowanego i za to moje dobro tak mi się odwdzięczyły

Ja z nimi dopiero zaczynam, też się uczę. Zdjęcia mogę wstawiać, ale nie mam za bardzo co pokazywać

O bzie z cubaną Ula pisała
Bea , ja tego przetacznika widziałam w innych sklepach wysyłkowych. Chcesz namiary ? A to masz
http://www.sklep.bylinowyraj.pl/sklep/r ... _p/christa
Ula, Ty potrafisz człowieka zaskoczyć.

Cubana raczej ma małe przerwy między tłoczeniami, tak mi się wydaje, ale głowy pod topór nie podłożę
Witaj Milenko glebę mam dobrą. Bliżej mi do Bylinowego niż do Kapiasów. W Pisarzowicach też byłam

Uwolnij Pashminkę , daj jej wolność

Ty nie potrafisz komponować roślin , no,no
Beatka nic nie będzie bo już pół działki obsadziłam, jednak będzie namiastka bo mam maleńką działkę 1050m

Kochana jak się taka chciwa na rośliny zrobisz jak ja to też będziesz umiała

To nie sztuka, to chciejstwo

ale kochana jesteś Róże kupuje w różnych miejscach Rozarium, Rosaria, Tomanek, floribunda, Teraz sobie w rosaplant dwie róże zamówiłam

może będą na wiosnę. Jedna jest gorzej z drugą, jak coś będą jesienią

Róże to jeszcze u nas w centrum ogrodniczym też kupuję, ale boję się tam chodzić. Sama zobacz to zrozumiesz dlaczego
Małgosiu, ja tez poszukiwałam fioletowej róży do towarzystwa rhapsody in blue ( to jest fajna róża ) i wybrałam mieszańca hultemii Eyes for you . A drugą różową Eyeconic? Pink Lemonade. Takie dwa słodziaki

Już je zamówiłam
Magda, ja przesadzałam rośliny z działki rekreacyjnej tutaj bo nie dam rady obskoczyć dwóch miejsc a tutaj będę mieszkać