Mój mały świat
- Marcoo16
- 1000p

- Od: 24 mar 2013, o 15:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój mały świat
To ja też poproszę o przepis
Jeśli można

Pozdrawiam Marek
Mój "mały" zakątek... - czyli ogród i pogaduchy
Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia. [Mark Twain]
Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia. [Mark Twain]
Marku pw wysłane 
Kochani to w takim razie oficjalnie zakładam wątek kulinarny, żeby tu nie kręcić
Zapraszam 
Kochani to w takim razie oficjalnie zakładam wątek kulinarny, żeby tu nie kręcić
- Marcoo16
- 1000p

- Od: 24 mar 2013, o 15:55
Ja już się wpisałem 
Pozdrawiam Marek
One mają urok wewnętrzny
- mati1999
- 1000p

- Od: 3 maja 2013, o 13:17
Zgadzam się 
- ewa321
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 lip 2014, o 17:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale na szczęście - jeszcze zdecydowanie widać ich urok zewnętrzny 
Pozdrawiam i zapraszam
-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Basiu - ja swoje róże dziś wszystkie przycięłam ,niech odpoczną .A teraz idę poczytać do Twojego kulinarnego ,bo właśnie jestem na etapie przerobu wszystkiego co zimą się przyda.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Rzeczywiście róże mają i urok wewnętrzny i zewnętrzny. Uwielbiam je 
Elu dziękuję. Sadzonki od Geni swą wielkością mnie mocno zaskoczyły i w dodatku wszystkie się pięknie przyjeły. 150 km to żadna odległość hihihi
Jadziu ja swoimi różyczkami chcę jeszcze troszkę oko nacieszyć, a one ostatnio jak szalone wszystkie mają pąki czyli chyba jeszcze będę miała co pokazać i będzie jedna, której nie prezentowałam, bo troszkę chorowała i kwiatki poobcinałam, żeby jej nie męczyć.
A dzisiaj pokaże Wam hortensje. Tak, tak kupione w tym roku i postanowiły mnie obdarzyć kwiatkami.
Hortensja 'Anabelle'

Hortensja ogrodowa 'Ayesha'

Jest malutka i jak do mnie przyjechała to miała 1 kwiatek, a jak widzicie teraz puszcza drugi
Jadziu ja swoimi różyczkami chcę jeszcze troszkę oko nacieszyć, a one ostatnio jak szalone wszystkie mają pąki czyli chyba jeszcze będę miała co pokazać i będzie jedna, której nie prezentowałam, bo troszkę chorowała i kwiatki poobcinałam, żeby jej nie męczyć.
A dzisiaj pokaże Wam hortensje. Tak, tak kupione w tym roku i postanowiły mnie obdarzyć kwiatkami.
Hortensja 'Anabelle'

Hortensja ogrodowa 'Ayesha'

Jest malutka i jak do mnie przyjechała to miała 1 kwiatek, a jak widzicie teraz puszcza drugi
- mati1999
- 1000p

- Od: 3 maja 2013, o 13:17
Jakie słodziaki 
- ewa321

- Od: 5 lip 2014, o 17:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Basiu - obydwie odmiany bardzo oryginalne i już te maluszki ślicznie wyglądają !!
A jak podrosną na wiosnę, to ...
Zawsze mi się podobały te przydomowe wieeeeelkie, na maxa obsypane kwiatami hortensje - tak pewnie będzie i u Ciebie wiosną
A jak podrosną na wiosnę, to ...
Zawsze mi się podobały te przydomowe wieeeeelkie, na maxa obsypane kwiatami hortensje - tak pewnie będzie i u Ciebie wiosną
Pozdrawiam i zapraszam
-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
A moje hortensje dziś podlałam ,bo kropiło ale gdzieś w świecie. Jak nie zakwitną za rok to je