Tam gdzie kumkają żaby, pieją koguty i szczekają psy :-)
- Wolusia
- 1000p 
- Od: 12 sty 2013, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Tam gdzie kumkają żaby, pieją koguty i szczekają psy :-)
Kocham iryski i gożdziki. Wiesz o tym, bo jesteś stałym gościem w moim ogrodzie. A warzywka też uprawiasz?

- Sylwia85
- 1000p 
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Paulinko witaj   , podziwiam Twoje azalie i RH. Zakupy bardzo śliczne w szczególności te cudne dalie i irga cała w kwiatuszkach.
 , podziwiam Twoje azalie i RH. Zakupy bardzo śliczne w szczególności te cudne dalie i irga cała w kwiatuszkach. 
Dobrze tak jeszcze raz przypomnieć sobie o tulipanach które dawno już skończyły cieszyć oczy. Iryski masz prześliczne, zwracają uwagę nie można koło nich przejść obojętnie.
Gożdziki brodate kojarzą mi się z babcią. Też je bardzo lubię.
Pozdrawiam serdecznie

, podziwiam Twoje azalie i RH. Zakupy bardzo śliczne w szczególności te cudne dalie i irga cała w kwiatuszkach.
 , podziwiam Twoje azalie i RH. Zakupy bardzo śliczne w szczególności te cudne dalie i irga cała w kwiatuszkach. Dobrze tak jeszcze raz przypomnieć sobie o tulipanach które dawno już skończyły cieszyć oczy. Iryski masz prześliczne, zwracają uwagę nie można koło nich przejść obojętnie.
Gożdziki brodate kojarzą mi się z babcią. Też je bardzo lubię.
Pozdrawiam serdecznie

Ogród początki - zapraszam serdecznie 
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;

Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- maja79
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 8 maja 2011, o 17:53
Paulinko   ciekawy wąteczek
  ciekawy wąteczek   

Cudowna Azalia,a iryski wprost oczu nie można oderwać,kolorek zjawiskowy

ciekawy wąteczek
  ciekawy wąteczek   
 Cudowna Azalia,a iryski wprost oczu nie można oderwać,kolorek zjawiskowy

- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Paulii gdzie ty się kochana podziewasz  pokaż troszkę obrazków z ogrodu
  pokaż troszkę obrazków z ogrodu 

- piortkowice
- 1000p 
- Od: 13 sty 2013, o 11:22
Paulinka buszuje u nas w ogrodach a sama nie ma czasu na fotki 

- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dominiko ? śnieżek Iryski fakt piękne. Goździki brodate chyba kwiatami się różnią od tych zwykłych 
Aniu ? anym Iryski cudowne, dlatego na jesieni po raz pierwszy kupiłam iryski cebulowe, bo Mnie urzekły wyglądem. No to będę iryski podziwiać u Ciebie jak Ci zakwitną.
Madziu - _LeNa_ Witaj Kochana Cieszę się ze jesteś A skąd miałaś wiedzieć ze stworzyłam
 A skąd miałaś wiedzieć ze stworzyłam 
nowy wąteczek przed Tobą był bardzo ważny dzień i miałaś masę przygotowań.
No pięknie tu u Mnie i bardzo kwitnąco. Dziękuje, że uważasz ze moje zdjęcia są jak zwykle fantastyczne. Zaprasza Cię Bardzo Cieplutko. Miło Mi Będzie Cię gościć w Moich progach. 

Elu ? maika Fakt iryski cebulowe są śliczne i takie delikatne. A staruszek rododendron nadal kwitnie i wcale nie jest to taki zdrowy okaz troszeczkę chorował. Staram się okazywać serce okazuje roślinką
Rafale - joe22 Witam Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych. Masz rację z tym nie odmładzaniem rododendrona. Nie będę go odmładzać. Podsypuję mu tylko nawóz do rododendronów i czekam na efekty może wypuści nowe listeczki i się zagęści.
 Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych. Masz rację z tym nie odmładzaniem rododendrona. Nie będę go odmładzać. Podsypuję mu tylko nawóz do rododendronów i czekam na efekty może wypuści nowe listeczki i się zagęści.
Ewo - ewka17 Nio śliczny rododendron , iryski i goździki
Celinko -trzynastka Starałam się właśnie uchwycić Irysków piękno
Kasiu - Kasiula17 Masz w zupełności rację iryski holenderskie są cudowne właśnie zachorowałam na chorobę irysową. Na Irysy Bródkowe na razie nie mam warunków odpowiednich, więc na próbę kupiłam iryski holenderskie czy się udadzą i teraz wiem, że na jesieni mogę kolejne Iryski Holenderskie dokupić. Goździki pomału się rozwijają aż cała czuprynka będzie obsypana kwiatuszkami
  Na Irysy Bródkowe na razie nie mam warunków odpowiednich, więc na próbę kupiłam iryski holenderskie czy się udadzą i teraz wiem, że na jesieni mogę kolejne Iryski Holenderskie dokupić. Goździki pomału się rozwijają aż cała czuprynka będzie obsypana kwiatuszkami

Robercie - Shiz3R Nio bardzo ładne iryski i goździki
Beato ? juni Faktycznie miło jest powspominać
Elwirko- Elwi No to pójdź do swojej wyczekiwanej róży i powiedz jej coś do słuchu.
Tak iryski piękne.
Karolinko ? Klepie Ja tez teraz wiem ze są iryski cebulowe a nie wiedziałam dopóki nie zobaczyłam na jesieni w sklepie. Mój goździk brodaty delikatnie pachnie.
Grażynko- kogra Nie pracuję w ogrodowych zakątkach niestety, bo nie mieszkam tam
Sabinko ? nifredil Tak widziałam z przezywasz przepiękne zatrzęsienie goździkowe 

Asiu- iwwa Nio azalia jest niesamowicie piękna. Zaproś ją koniecznie do swojego ogródka, bo warto. Na pewno by dała sobie radę u Ciebie skoro u mnie daje radę. Tak kocham Moje roślinki i dbam o nie jak tylko potrafię. 

Małgosiu ? PEPSI Buszuję po waszych pięknych ogrodach i tam się podziewam
Asiu - ogrodniczka01 Witam Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych. Tak widzisz iryski które pokazują swoje urocze kwiaty.
 Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych. Tak widzisz iryski które pokazują swoje urocze kwiaty.
Reniu ? Reniak Witam Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych.
 Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych.
Dziękuje ze uważasz, że piękne kwiaty pokazuję. Zaprasza Cię Bardzo Cieplutko. Miło Mi Będzie Cię gościć w Moich progach 

Aleksiku Tak Iryski cudne są.
Danusiu ? borowiaczek 

Patrycjo - patusia336 Nio u Paulinki zawsze piękne roślinki. Pięknie Ci się zrymowało 

Patrycjo ? piortkowice Ano piękne widoczki są u Mnie. Wszystko cudnie kwitnie.
Wiolu - Wolusia tak wiem ze kochasz iryski i goździki. Niestety warzywek nie uprawiam grządka za późno grządka na warzyw powstała.
Sylwuś Dalie starałam się wybierać najładniejsze i zdrowe. Bardzo dobrze jest sobie przypomnieć o tulipankach, które już dawno przekwitły. Fakt iryski mam prześliczne i trudno przejść koło nich obojętnie. Ja również Pozdrawiam Cię Serdecznie 

Maju - maja79 Witam Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach.
 Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach.
Masz racje ze Iryski kolorek maja zjawiskowy i oczu nie można od Nich oderwać.
Aniu ? anym Podziewam się w domciu i walczę z mrówkami, które opanowały biurko, monitor klawiaturę i Mnie i niestety pogryzły Mnie.
Patrycjo ? piortkowice Masz w 100% rację buszuję po waszych wątkach
Walczyłam z mrówkami w domu, bo opanowały całe biurko, klawiaturę, monitor i Mnie za radą Małgosi (PEPSI) posypałam pokój naturalną kawą i jak na razie wyniosły się spotykam już pojedyncze osobniki biegające w kółko jak oszalałe jakby drogę do domku zgubiły.
Dziękuje Ci Małgosiu 

Zakwitły kolejne Iryski Holenderskie 

Irys Holenderski Bronze Queen

Zakwitł Irys Holenderski Yellow ale to raczej nie jest on 

A tak Iryski prezentują się na rabatce

A to ostatnie zakupy Liliowiec z pąkiem kwiatowym odmiana i kolorek będzie niespodzianką

I Jeżówka
Życzę Wam Pięknego Udanego długiego weekendu

Aniu ? anym Iryski cudowne, dlatego na jesieni po raz pierwszy kupiłam iryski cebulowe, bo Mnie urzekły wyglądem. No to będę iryski podziwiać u Ciebie jak Ci zakwitną.
Madziu - _LeNa_ Witaj Kochana Cieszę się ze jesteś
 A skąd miałaś wiedzieć ze stworzyłam
 A skąd miałaś wiedzieć ze stworzyłam nowy wąteczek przed Tobą był bardzo ważny dzień i miałaś masę przygotowań.
No pięknie tu u Mnie i bardzo kwitnąco. Dziękuje, że uważasz ze moje zdjęcia są jak zwykle fantastyczne. Zaprasza Cię Bardzo Cieplutko. Miło Mi Będzie Cię gościć w Moich progach.

Elu ? maika Fakt iryski cebulowe są śliczne i takie delikatne. A staruszek rododendron nadal kwitnie i wcale nie jest to taki zdrowy okaz troszeczkę chorował. Staram się okazywać serce okazuje roślinką
Rafale - joe22 Witam
 Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych. Masz rację z tym nie odmładzaniem rododendrona. Nie będę go odmładzać. Podsypuję mu tylko nawóz do rododendronów i czekam na efekty może wypuści nowe listeczki i się zagęści.
 Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych. Masz rację z tym nie odmładzaniem rododendrona. Nie będę go odmładzać. Podsypuję mu tylko nawóz do rododendronów i czekam na efekty może wypuści nowe listeczki i się zagęści.Ewo - ewka17 Nio śliczny rododendron , iryski i goździki
Celinko -trzynastka Starałam się właśnie uchwycić Irysków piękno
Kasiu - Kasiula17 Masz w zupełności rację iryski holenderskie są cudowne właśnie zachorowałam na chorobę irysową.
 Na Irysy Bródkowe na razie nie mam warunków odpowiednich, więc na próbę kupiłam iryski holenderskie czy się udadzą i teraz wiem, że na jesieni mogę kolejne Iryski Holenderskie dokupić. Goździki pomału się rozwijają aż cała czuprynka będzie obsypana kwiatuszkami
  Na Irysy Bródkowe na razie nie mam warunków odpowiednich, więc na próbę kupiłam iryski holenderskie czy się udadzą i teraz wiem, że na jesieni mogę kolejne Iryski Holenderskie dokupić. Goździki pomału się rozwijają aż cała czuprynka będzie obsypana kwiatuszkamiRobercie - Shiz3R Nio bardzo ładne iryski i goździki
Beato ? juni Faktycznie miło jest powspominać
Elwirko- Elwi No to pójdź do swojej wyczekiwanej róży i powiedz jej coś do słuchu.
Tak iryski piękne.
Karolinko ? Klepie Ja tez teraz wiem ze są iryski cebulowe a nie wiedziałam dopóki nie zobaczyłam na jesieni w sklepie. Mój goździk brodaty delikatnie pachnie.
Grażynko- kogra Nie pracuję w ogrodowych zakątkach niestety, bo nie mieszkam tam
Sabinko ? nifredil Tak widziałam z przezywasz przepiękne zatrzęsienie goździkowe

Asiu- iwwa Nio azalia jest niesamowicie piękna. Zaproś ją koniecznie do swojego ogródka, bo warto. Na pewno by dała sobie radę u Ciebie skoro u mnie daje radę. Tak kocham Moje roślinki i dbam o nie jak tylko potrafię.

Małgosiu ? PEPSI Buszuję po waszych pięknych ogrodach i tam się podziewam
Asiu - ogrodniczka01 Witam
 Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych. Tak widzisz iryski które pokazują swoje urocze kwiaty.
 Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych. Tak widzisz iryski które pokazują swoje urocze kwiaty.Reniu ? Reniak Witam
 Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych.
 Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych.Dziękuje ze uważasz, że piękne kwiaty pokazuję. Zaprasza Cię Bardzo Cieplutko. Miło Mi Będzie Cię gościć w Moich progach

Aleksiku Tak Iryski cudne są.
Danusiu ? borowiaczek

Patrycjo - patusia336 Nio u Paulinki zawsze piękne roślinki. Pięknie Ci się zrymowało

Patrycjo ? piortkowice Ano piękne widoczki są u Mnie. Wszystko cudnie kwitnie.
Wiolu - Wolusia tak wiem ze kochasz iryski i goździki. Niestety warzywek nie uprawiam grządka za późno grządka na warzyw powstała.
Sylwuś Dalie starałam się wybierać najładniejsze i zdrowe. Bardzo dobrze jest sobie przypomnieć o tulipankach, które już dawno przekwitły. Fakt iryski mam prześliczne i trudno przejść koło nich obojętnie. Ja również Pozdrawiam Cię Serdecznie

Maju - maja79 Witam
 Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach.
 Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach.Masz racje ze Iryski kolorek maja zjawiskowy i oczu nie można od Nich oderwać.
Aniu ? anym Podziewam się w domciu i walczę z mrówkami, które opanowały biurko, monitor klawiaturę i Mnie i niestety pogryzły Mnie.
Patrycjo ? piortkowice Masz w 100% rację buszuję po waszych wątkach
Walczyłam z mrówkami w domu, bo opanowały całe biurko, klawiaturę, monitor i Mnie za radą Małgosi (PEPSI) posypałam pokój naturalną kawą i jak na razie wyniosły się spotykam już pojedyncze osobniki biegające w kółko jak oszalałe jakby drogę do domku zgubiły.
Dziękuje Ci Małgosiu

Zakwitły kolejne Iryski Holenderskie

Irys Holenderski Bronze Queen

Zakwitł Irys Holenderski Yellow ale to raczej nie jest on

A tak Iryski prezentują się na rabatce

A to ostatnie zakupy Liliowiec z pąkiem kwiatowym odmiana i kolorek będzie niespodzianką

I Jeżówka

Życzę Wam Pięknego Udanego długiego weekendu

Pauli  "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
  "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"

"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
  "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"- Viola K
- Od: 14 mar 2013, o 19:41
Pauli ... cudowne iryski ten Bronze Queen   

Ciekawa jestem koloru liliowca ,jeżówki kocham .. .siałam purpurowe w tamtym roku , w tym czekam na kwiatuszki
 ,jeżówki kocham .. .siałam purpurowe w tamtym roku , w tym czekam na kwiatuszki   

Ciekawa jestem koloru liliowca

- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Paulii cudne są Twoje irysy. Piewszy po prostu katalogowy. 
Czy jeżówka też będzie niespodzianką, tak jak liliowiec?

Czy jeżówka też będzie niespodzianką, tak jak liliowiec?
- ann_30
- Od: 7 mar 2012, o 10:36
Śliczne irysy  Mnie też czeka kilka liliowcowych niespodzianek,bo kupiłam je bez oznaczonej odmiany.Już nie mogę doczekać się kwitnienia
 Mnie też czeka kilka liliowcowych niespodzianek,bo kupiłam je bez oznaczonej odmiany.Już nie mogę doczekać się kwitnienia 

Mnie też czeka kilka liliowcowych niespodzianek,bo kupiłam je bez oznaczonej odmiany.Już nie mogę doczekać się kwitnienia
- 
				PEPSI
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Masz tyle różnych ładnych kwiatów, i powoli nam dawkujesz ...napięcie rośnie  Irysy do tej pory nie podobały mi się, ale odkrywam ich urok coraz bardziej. Jeżówki też są piękne.
 Irysy do tej pory nie podobały mi się, ale odkrywam ich urok coraz bardziej. Jeżówki też są piękne. 

Irysy do tej pory nie podobały mi się, ale odkrywam ich urok coraz bardziej. Jeżówki też są piękne.
A tu kolejne iryski  ale najbardziej niebieskie mnie złapały za serce... na jesieni mówisz... no to się trzeba będzie rozejrzeć
 ale najbardziej niebieskie mnie złapały za serce... na jesieni mówisz... no to się trzeba będzie rozejrzeć  co do liliowców- to też zaczynam się w nich zakochiwać... w Częstochowie na jakimś festynie na alejach było stoisko z liliami i liliowcami- tak na oko licząc ok 20- 30 odmian każdego... a ja oczywiście nie wzięłam kasy
 co do liliowców- to też zaczynam się w nich zakochiwać... w Częstochowie na jakimś festynie na alejach było stoisko z liliami i liliowcami- tak na oko licząc ok 20- 30 odmian każdego... a ja oczywiście nie wzięłam kasy  ale nadrobię
 ale nadrobię 

ale najbardziej niebieskie mnie złapały za serce... na jesieni mówisz... no to się trzeba będzie rozejrzeć
 ale najbardziej niebieskie mnie złapały za serce... na jesieni mówisz... no to się trzeba będzie rozejrzeć  co do liliowców- to też zaczynam się w nich zakochiwać... w Częstochowie na jakimś festynie na alejach było stoisko z liliami i liliowcami- tak na oko licząc ok 20- 30 odmian każdego... a ja oczywiście nie wzięłam kasy
 co do liliowców- to też zaczynam się w nich zakochiwać... w Częstochowie na jakimś festynie na alejach było stoisko z liliami i liliowcami- tak na oko licząc ok 20- 30 odmian każdego... a ja oczywiście nie wzięłam kasy  ale nadrobię
 ale nadrobię 
Życie jest piękne:) pozdrawiam wszystkich zielono zakręconych- Karolina
mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;

mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
 Paulinko
  PaulinkoSpory lilliowiec kupiłaś,takie niespodzianki to fajna rzecz,czeka się z niecierpliwością

I jeżówka spora,ciekawe jaka??
- Reniak
- Od: 6 cze 2009, o 13:53
Irysy Paulinko są piękne,do tej pory jakoś do mnie nie przemawiały , ale  muszę to przemyśleć  

- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Więc czekam na otwarcie się pąka liliowca bardzo je lubię 

- 
				borowiczek
- 50p 
- Od: 23 cze 2009, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Paulinko,śliczne  iryski 
Twoje korzenie z lubelskiego? No to mamy więcej wspólnego niż myślisz 

Moje korzenie również z tamtych stron ,bliżej Chełma

Twoje korzenie z lubelskiego? No to mamy więcej wspólnego niż myślisz

Moje korzenie również z tamtych stron ,bliżej Chełma

Zapraszam do  mojego wątku:  Borowiczek moje początki ...