Ewciu,myślę,że ma sprzyjające warunki do wzrostu.
Iwonko,nawet o tym nie pomyślałam,bo ostatnio tak mało słoneczka.
Pozdrawiam cieplutko Ania

zaglądam co dalej z patatem...a tu niespodzianka
  zaglądam co dalej z patatem...a tu niespodzianka   jaki ładne ma liście ale do maja to będzie wielgaśne chyba...oj ciekawe , ciekawe...
 jaki ładne ma liście ale do maja to będzie wielgaśne chyba...oj ciekawe , ciekawe... 
 patat będzie jakimś urozmaiceniem i nową rośliną w ogródku.
  patat będzie jakimś urozmaiceniem i nową rośliną w ogródku. muszę tego patata przetrzymać w domowych warunkach,bo to roślina ciepłolubna wrażliwa na mróz.
  muszę tego patata przetrzymać w domowych warunkach,bo to roślina ciepłolubna wrażliwa na mróz.

Aniu az lepiej sie zyje w taki
  Aniu az lepiej sie zyje w taki   lecz mrozny dzien
  lecz mrozny dzien  na pewno zrobi furore w ogrodku skoro tyle szalu na fo wprowadzil unciebie! ! Mocno mu kibicuje
 na pewno zrobi furore w ogrodku skoro tyle szalu na fo wprowadzil unciebie! ! Mocno mu kibicuje  niech rosnie jak najlepiej i da sie podziwiac
 niech rosnie jak najlepiej i da sie podziwiac  milego dzionka
 milego dzionka 

w ten słoneczny dzień
 w ten słoneczny dzień 

Nie miałem okazji degustować go , jednak nazwa śłodki ziemniak mówi coś. Dawno temu miałem czarne ziemniaki, Skórka czarna , ale miąższ był fioletowy. Do sałatek , dla urozmaicenia  koloru niezłe.
 Nie miałem okazji degustować go , jednak nazwa śłodki ziemniak mówi coś. Dawno temu miałem czarne ziemniaki, Skórka czarna , ale miąższ był fioletowy. Do sałatek , dla urozmaicenia  koloru niezłe.  
 popikowałam dzisiaj swoje siewki,miałam zrobić to wczoraj ale byłam jakaś padnięta i jakoś mi się nie chciało.Zainteresowanie patatem istotnie jest duże.
  popikowałam dzisiaj swoje siewki,miałam zrobić to wczoraj ale byłam jakaś padnięta i jakoś mi się nie chciało.Zainteresowanie patatem istotnie jest duże.

Aniu
 Aniu