Witam kochani, bardzo dziękuję za miłe słowa, odwiedzinki i śledzenie mojego wątku

nawet gdy pojawia się mały

nikt nie
Mateuszu 
bardzo dziękuję. Robiłam tą dekorację ze 4h. Pierwszy raz bawiłam się w lukier plastyczny i powiem szczerze, że bardzo mi sie spodobało, a więc na pewno to nie ostatni
Ja również mam nadzieję, że wszystkim smakował. Niewiele go zostało, a więc domyslam się, że to nie z grzeczności
Zuza 
czy talent, hm.... bardziej duzo samozaparcia, współpraca z Youtube i podgladanie włoskich konstruktorów tortu. Mój wyszedł mizernie podłóg tego jaki miał być

po prostu podeszłam ambitnie do tematu. W końcu to 4 urodzinki mojej małej dziewczynki he he

Najwazniejsze, że ona była zadowolona i dostałam takiego mego buziaka......to było słodsze od tego słonia i bezcenne
Henryku 
dziekuje Heniu. To fakt u mnie na pierwszym miejscu po osobach jest miłość do muzyki i instrumentu na którym gram

Ale ponieważ to forum o kwiatach, najczęściaj o tym rozmawiam

chociaż czasu mi braknie aby śledzic i czytać wszystko co mnie interesuje
Janku 
hm....to zapraszam na mazowsze zachodnie. Jak nie taki to inny jeszcze lepszy postaram się przygotować. Jam gościnna jest dziewczynka
Małgosiu
Kasiu 
Bardzo dziękuję
Aniu 
zgadzam się w 100% nawet jeśli coś nie wyjdzie to całkiem inaczej smakuje, niz gotowe i nie ma tyle zabawy.