A wiesz, ze u mnie prawie wszystkie roze juz rosnal? kurka a tak ladnie sobie spaly a teraz nowe liscie na czubkach pedow powyrastaly
Majka 411 - róże 2012 cz.4 (wspomnienia)
- Jule
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Majka 411 - róże 2012 cz.4 (wspomnienia)
Pastellka szczesliwego
Ale piekna masz ta swoja rozanke, bo-ej
A wiesz, ze u mnie prawie wszystkie roze juz rosnal? kurka a tak ladnie sobie spaly a teraz nowe liscie na czubkach pedow powyrastaly
no ale co sie dziwic, jak ostatnio bylo powyzej 10 stopni i slonce grzalo przez tydzien, ze hej
nawet Alabaster mi zakwitl w gospodarczym, bo temperatura poszla do gory w tym pomieszczeniu - kino normalnie.
-
edulkot

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Majeczko umilacze bardzo umiłowane
a to słoneczko to aż grzeje w oczy
chyba będę musiała okularki zmienić na przyciemniane
Zaszalałam i zamówiłam sobie stado przetaczników w różnych kolorach żeby dodawały urody różyczkom

Zaszalałam i zamówiłam sobie stado przetaczników w różnych kolorach żeby dodawały urody różyczkom
- gajowa

- Od: 11 maja 2011, o 07:34
Bajka
Trafiłam tu dopiero dzisiaj, ale dzięki temu mogłam podziwiać tyyyyyle naraz....
Trafiłam tu dopiero dzisiaj, ale dzięki temu mogłam podziwiać tyyyyyle naraz....
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Majeczko widoki cudne po prostu..... uwielbiam połączenie róż z różnymi drobnymi kwiatuszkami..... a w zeszłym roku zauroczyło mnie połączenie z niebieściutkimi ..... mam nadzieję, że uda mi się zdobyć kilka niebieskich przetaczników i dosadzić do różyczek, na razie mam tak posadzone różowe i białe
A teraz wracam, jeszcze raz podziwiać Twoje widoki 
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zaraz inaczej człowiek się czuje, kiedy się na takie cuda napatrzy
Zachęcona zmianą pogody na lepsze, mam plan, żeby zacząć kopać rabatę różaną-kiedy ją w końcu wyznaczę
Sadzenie w styczniu byłoby głupstwem?
Zachęcona zmianą pogody na lepsze, mam plan, żeby zacząć kopać rabatę różaną-kiedy ją w końcu wyznaczę
- klarysa

- Od: 11 mar 2011, o 17:29
I w ten sposób Majka rajd po Polsce zaliczy.
Na Kaszubach też praktyki w tej dziedzinie mile widziane
Na Kaszubach też praktyki w tej dziedzinie mile widziane
Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
-
Monikwiaty
- 1000p

- Od: 27 lis 2011, o 23:59
Majeczko dziękuję
u Heni dowiedziałam się jak cudną różę posiadam ,teraz poznaje jej róże 
- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Cześć
brr??.
wiatr mało głowy nie urwie, nad Wa-wą widać ciemnosine niebo może popadać.
Ja już po zakupach siedzę w domku i nosa na dwór nie wystawiam.
Wczoraj kupiłam w OBI bardzo fajne obeliski do róż. Cieszę się bo już w ubiegłam roku nie bardzo mogłam się zdecydować co kupić.
Dorotka witaj, zaraz coś wstawię, to się cieplej i bardziej wiosennie zrobi? chociaż wirtualnie?
Asiu, ten umilacz to Agnes Schiliger
Magda aj, tam od razu kompleksy. Mogę tylko powiedzieć, że jak wchodzę do Ciebie, to za każdym razem widzę ciekawe pomysły, które sama realizujesz. Bardzo mi się podobają.
Ja nie mam ogrodu różanego tylko rabatki różane w ogrodzie ?. ,a to znaczy, że jestem ograniczona ilością miejsca pod róże. Róże zawsze były moim marzeniem dlatego je mam.
Moniczko, dziękuję
Ania, jesteś niemożliwa w tych swoich tekścikach hihihi?.hi
Jula witaj, nie martw się ja też już pisałam, że róże mają czerwone nosy. Jak to co wyrosło za wcześnie nam zmarznie, to przytniemy patyczki do wysokości kopczyka i będzie git. Rabatówki i okrywowe sobie poradzą. Będą miały nawet ładniejsze krzaczki.
Majeczko, zaszalałaś na przetaczniki ? czyli w tym sezonie już nasionek nie zbierać
Wkładaj przyciemnione okularki, bo zaraz słonko będzie walić równo?
Ewciu-gajowa, dziękuję za odwiedziny ?
Ja u Ciebie zapatrzyłam się na koty i nic nie napisałam.
Aga-Agness, ja wiem, że takie kolorki są również Twoimi. Co do niebieskich kwiatuszków pomyśl o żeniszkach. Przetaczniki są w modzie, duża ilość odmian jest na rynku.
Ewciu-majowa, nie kop dziś, bo Ci głowę wiatr przewieje. Poczekaj z tym wsadzaniem różyczek do gruntu?
, ale Ciebie ponosi?
Justynko jesteś kochana, na praktyki chętnie.....
dużo bym się u Ciebie nauczyła.
Monikwiaty, piękne róże ma Henia. Twoja też taka będzie.
Musimy się troszkę pocieszyć słonkiem na rabacie różanej.
Zapraszam na fotki

brr??.
Ja już po zakupach siedzę w domku i nosa na dwór nie wystawiam.
Wczoraj kupiłam w OBI bardzo fajne obeliski do róż. Cieszę się bo już w ubiegłam roku nie bardzo mogłam się zdecydować co kupić.
Dorotka witaj, zaraz coś wstawię, to się cieplej i bardziej wiosennie zrobi? chociaż wirtualnie?
Asiu, ten umilacz to Agnes Schiliger
Magda aj, tam od razu kompleksy. Mogę tylko powiedzieć, że jak wchodzę do Ciebie, to za każdym razem widzę ciekawe pomysły, które sama realizujesz. Bardzo mi się podobają.
Ja nie mam ogrodu różanego tylko rabatki różane w ogrodzie ?. ,a to znaczy, że jestem ograniczona ilością miejsca pod róże. Róże zawsze były moim marzeniem dlatego je mam.
Moniczko, dziękuję
Ania, jesteś niemożliwa w tych swoich tekścikach hihihi?.hi
hihihi?hi, uda Ci się na bank. Czyli będę tylko mogła hihihi..hiA jak mi się uda będziesz tylko mogła![]()
Jula witaj, nie martw się ja też już pisałam, że róże mają czerwone nosy. Jak to co wyrosło za wcześnie nam zmarznie, to przytniemy patyczki do wysokości kopczyka i będzie git. Rabatówki i okrywowe sobie poradzą. Będą miały nawet ładniejsze krzaczki.
Majeczko, zaszalałaś na przetaczniki ? czyli w tym sezonie już nasionek nie zbierać
Wkładaj przyciemnione okularki, bo zaraz słonko będzie walić równo?
Ewciu-gajowa, dziękuję za odwiedziny ?
Aga-Agness, ja wiem, że takie kolorki są również Twoimi. Co do niebieskich kwiatuszków pomyśl o żeniszkach. Przetaczniki są w modzie, duża ilość odmian jest na rynku.
Ewciu-majowa, nie kop dziś, bo Ci głowę wiatr przewieje. Poczekaj z tym wsadzaniem różyczek do gruntu?
Justynko jesteś kochana, na praktyki chętnie.....
Monikwiaty, piękne róże ma Henia. Twoja też taka będzie.
Musimy się troszkę pocieszyć słonkiem na rabacie różanej.
Zapraszam na fotki

A gdzie umilacze na dziś
?
No dobra już widzę... Ja najpierw piszę, a Ty w tym czasie wstawiasz...
No dobra już widzę... Ja najpierw piszę, a Ty w tym czasie wstawiasz...
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Majeczka pokaz mi Pashminkę...plis
Własnie wskakuje zaraz w kaloszki i lece wygrabic trawnik, jak sie łatwo domyslic ...w podskokach 
Znowu...
To już recydywa...
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Entuzjazm mnie nosi, ale to pogoda wyznacza terminy
Wieje, leje i sypie, a mnie tym razem nie nosi, tylko telepie. Złość
Całe szczęście, że mogę do Ciebie zajrzeć