bo ja jeszcze nigdy
W słońcu smagliczki
-
grazia72
- 500p

- Od: 24 maja 2010, o 14:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: W słońcu smagliczki
Pietruncia
też bym chciała zostać uświadomiona jak to działa ,
bo ja jeszcze nigdy

bo ja jeszcze nigdy
Pozdrawiam Grażyna
Wszystko co mam
Wszystko co mam
O , więcej takich jak ja.Pozdrawiam.
Czekajmy może ktoś nas uświadomi jak to działa.
Czekajmy może ktoś nas uświadomi jak to działa.
- usa1276
- 1000p

- Od: 22 sty 2012, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dzień dobry
mam tylko chwilkę odpoczynku i między mieszaniem sosu a doglądaniem makaronu postaram się wam odpowiedzieć
Aniuwspółczuję ci tego paskudztwa potrafi uprzykrzyć człowiekowi życie, a jeśli to nie tajemnica to czym się zajmujesz że nie możesz sobie chociaż jeden dzień poleniuchować
Piotrunciozakupki najpewniejsze od osób z forum żeby coś zakupić w wątku sprzedażowym musisz mieć najmniej 50 postów i wysłać wiadomość że masz opryskiwacz marolexa po jednym dniu zostałam wdrożona do wątku zakupowego a ja róże zakupiła w tym roku w Floribunda .pl ,niskie iryski u Anity ma wątek w sprzedażowym, cebule lilii u Rozanki piękne i duże cebule
A co do roślinek nie ktuży po prostu swoje nadwyżki sprzedają, inni na wymianę a ja dostałam za darmo i albo na wymianę a jak ktoś niema to nic to tylko opłaca sobie koszty przesyłki
Mam nadzieje że o to wam chodziło i już wiecie co i jak
Pietruncio warto kupować u forumków bo zawsze masz super sadzonki i nigdy nieoszukane a zawsze można dostać jakieś gratisy 
Aniuwspółczuję ci tego paskudztwa potrafi uprzykrzyć człowiekowi życie, a jeśli to nie tajemnica to czym się zajmujesz że nie możesz sobie chociaż jeden dzień poleniuchować
Piotrunciozakupki najpewniejsze od osób z forum żeby coś zakupić w wątku sprzedażowym musisz mieć najmniej 50 postów i wysłać wiadomość że masz opryskiwacz marolexa po jednym dniu zostałam wdrożona do wątku zakupowego a ja róże zakupiła w tym roku w Floribunda .pl ,niskie iryski u Anity ma wątek w sprzedażowym, cebule lilii u Rozanki piękne i duże cebule
A co do roślinek nie ktuży po prostu swoje nadwyżki sprzedają, inni na wymianę a ja dostałam za darmo i albo na wymianę a jak ktoś niema to nic to tylko opłaca sobie koszty przesyłki
Mam nadzieje że o to wam chodziło i już wiecie co i jak
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Nie mam możliwości zakupów w wątku sprzedażowym (brak opryskiwacza, a ściemniać nie będę
), wysyłam prośby na pw
W tym wątku jest to także możliwe 
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 lis 2006, o 12:35
Uleńko jestem rolniczką i niestety branża krowiarska. 
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
- czar_na
- 1000p

- Od: 17 kwie 2012, o 15:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam się serdecznie
Ulu kiedy są przewidziane wysyłki ? bo szczerze mówiąc dopiero w tym roku, tu na forum dowiedziałam się, że głęboką zimą zakupy roślinne idą pełną parą
Ulu kiedy są przewidziane wysyłki ? bo szczerze mówiąc dopiero w tym roku, tu na forum dowiedziałam się, że głęboką zimą zakupy roślinne idą pełną parą
Opryskiwacza nie mam chociaż muszę coś na wiosnę nabyć.Zanim kupię pewnie będzie po akcji.
Ale popróbuję jeszcze poszperać.Może znajdę jakiś forumowy "sklepik".
Nie wiem czy tylko ja mam odczucie , że nie ma tu klarowności w temacie wymiany roślin przy całym szacunku do akcji i zaangażowania darczyńców.
Ale popróbuję jeszcze poszperać.Może znajdę jakiś forumowy "sklepik".
Nie wiem czy tylko ja mam odczucie , że nie ma tu klarowności w temacie wymiany roślin przy całym szacunku do akcji i zaangażowania darczyńców.
EWO !
Ja pisałam w ubiegłym roku.Tylko że długiej listy pożądanych nasionek przyszła ociupinka i w ten sposób transakcja z pozoru darmowa wyszła drogo.Bo znaczki jednak kosztują.
Ja pisałam w ubiegłym roku.Tylko że długiej listy pożądanych nasionek przyszła ociupinka i w ten sposób transakcja z pozoru darmowa wyszła drogo.Bo znaczki jednak kosztują.
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

Z wymianami i darowaniami różnie wychodzi. Jestem już dość długo na Forum to nieco wiem. Były już takie draki, że ktoś wysłał mega pakę i nic nie dostał. Ja sama dwa razy się nacięłam, że już straciłam nadzieję, ale po paru tygodniach doszły paczki, tylko, że jedna była już ostro zwiędła i dużo wywaliłam.
Dobrze jest podpytać na pw inne osoby co sądzą o wymianie z daną osobą lub zakupie roślinek.
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Mój ogródek cz.1
- roza333

- Od: 4 maja 2010, o 11:30
Ja się wymieniałam na forum i nie mogę narzekać z zakupów też byłam zadowolona
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

No ja generalnie też, ale była tu taka jedna co się wymieniała na domowe, zmieniała nicki... 
Mój ogródek cz.1
Mój ogródek cz.1
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Nie brałam jeszcze udziału w akcji wymiany nasion
Tylko kupuję lub wymieniam się z konkretnymi osobami. Jak dotąd dobrze wspominam takie kontakty, mam nadzieję, że i ja nie podpadłam nikomu.
- czar_na
- 1000p

- Od: 17 kwie 2012, o 15:49
Nie było pytania , jak zwykle czytam jednym okiem i nie doczytałam tak jak powinnam 
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Cześć Ula! Nie wiedziałam o tej akcji, muszę więcej poczytać. Natomiast zakupy u Forumek już uskuteczniam
Lilie u Ewuni-Rozanki, a róże u Ewy-Gloriadei 
Miłego weekendu
Miłego weekendu
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

Ja mogę polecić Emila, Anitkę, Pawła Xipe, Anię Aniawoj, Wiolę...
Mój ogródek cz.1
Mój ogródek cz.1