czy koniecznie musi być papierówka?Moja w tym roku odpoczywa ....
Mój ogródek - kogra - 1cz. 2007r
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie musi być papierówka ale te są najlepsze ze względu na kwaskowaty smak i skórkę , która nie rozpada się w czasie pieczenia
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
Grzegorz B
Grażynko widzę, że u Ciebie zrobiło się bardzo kulinarnie, ale ja muszę skomentowac Twoje wcześniejsze widoczki, bo po prostu nie mogę się powstrzymać.
Fantastyczna hortensja, jestem w szoku
. Sam kwiat. Nie wiem jak czarujesz te swoje kwiaty, ale robisz to znakomicie bo kwitnienie "powala".
Lilie jak zwykle cudeńka, że aż oczy przymykam, bo rażą swym blaskiem.
Grażynko może większość zna zaprezentowane przez Ciebie rośliny, ale ja Wiesz za bardzo się nie znam i prosił bym o nazwę roślinki drugiej tak żółto kwitnącej.
Lilie wodne. Ta minka mówi wszystko co mam do powiedzenia na ich temat
.
Fantastyczna hortensja, jestem w szoku
Lilie jak zwykle cudeńka, że aż oczy przymykam, bo rażą swym blaskiem.
Grażynko może większość zna zaprezentowane przez Ciebie rośliny, ale ja Wiesz za bardzo się nie znam i prosił bym o nazwę roślinki drugiej tak żółto kwitnącej.
Lilie wodne. Ta minka mówi wszystko co mam do powiedzenia na ich temat
- kogra
- Przyjaciel Forum

Eleko - moja jest śnieżnobiała, dorasta do 100 = 120 cm wzrostu. Najlepiej rośnie w słońcu ale znosi też półcień, tyle że słabiej kwitnie.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
Grzegorz B
-
barbarka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 maja 2007, o 22:38
Grażynko z przepisu już skorzystałam .Szybie i bardzo dobre ,bardzo ;:8 Jedli ,aż im sie uszy trzęsły
;:8
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
- kogra
- Przyjaciel Forum

Cieszę się Barbarko że wszystkim smakowało. Ja też uwielbiam te jabłuszka i w sezonie jem na okrągło.
Grzesiu
tu muszę się zgodzić z Karolinką - mężczyzna który potrfai sam coś przyrządzić to skarb, ale jak będziesz kiedyś przejazdem, to zapraszam na inne rarytasy.
Grzesiu
tu muszę się zgodzić z Karolinką - mężczyzna który potrfai sam coś przyrządzić to skarb, ale jak będziesz kiedyś przejazdem, to zapraszam na inne rarytasy.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Anya
- Przyjaciel Forum

- Od: 5 gru 2006, o 14:54
Kogro - Grażynko,
masz zachwycający busz i to w centrum miasta! A w nim takie skarby! Liliowce są wprost bajkowe
można oglądać i oglądać i ciągle nie ma się dosyć!
Jestem pod wrażeniem i to wieeelkim.
Robisz też piękne zdjęcia - miło je pooglądać
no i ten przepis na jabłka w śmietanie. Muszę go koniecznie wypróbować. Jutro pójdę na targ upolować papierówki i do dzieła, może mi się uda pokosztować tych pyszności 
masz zachwycający busz i to w centrum miasta! A w nim takie skarby! Liliowce są wprost bajkowe
Jestem pod wrażeniem i to wieeelkim.
Robisz też piękne zdjęcia - miło je pooglądać

Pozdrawiam, Anna
Wszystko czego potrzebujesz to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów.
Wszystko czego potrzebujesz to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów.
-
Grzegorz B
A czy nie za dużo od Nas wymagacieKarolinaL pisze:Grzesiu, przepis już masz, dlaczego sam nie spróbujesz?Mężczyzna z umiejętnościami kulinarnymi to prawdziwy skarb
![]()
![]()
Poza tym zrobione przez kogoś danie to bardziej smakuje niż swoje, więc wolę jak ktoś gotuje