Witam w ogrodzie u Aguniady
- 
				Monia68
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady
Agnieszko, ależ się napracowałaś!!  Żurawki będą się wspaniale prezentować  

- gawronka
- 200p 
- Od: 10 kwie 2010, o 08:52
 Ależ pracowita mróweczka z Ciebie
  Ależ pracowita mróweczka z Ciebie   ja to bym chyba "zatrudniła" tania siłę roboczą (znaczy M)
 ja to bym chyba "zatrudniła" tania siłę roboczą (znaczy M)  
Zapraszam do mnie : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41729" onclick="window.open(this.href);return false;
Marta

Marta
- gatita
- 500p 
- Od: 15 kwie 2011, o 10:16
- Kontakt:
Mam słabą silną wolęGatita, dobra, już nic nie mówię ;) kiedyś Cię jeszcze namówię na spotkanie w ogrodniczym ;)
 więc pewnie namówisz !
 więc pewnie namówisz !Podziwiałam Twoje ostatnie poczynania
 Szacun normalnie !!! Obrzeża też mi się bardzo podobają, ja mam kostkę brukową, tez fajnie zdaje egzamin, tylko z Twoimi obrzeżami bedzie chyba bardziej "naturalnie". Ciekawa jestem efektu końcowego !
  Szacun normalnie !!! Obrzeża też mi się bardzo podobają, ja mam kostkę brukową, tez fajnie zdaje egzamin, tylko z Twoimi obrzeżami bedzie chyba bardziej "naturalnie". Ciekawa jestem efektu końcowego !Re: Witam w ogrodzie u Aguniady
hej  kostka na pewno daje porządany efekt, podoba mi się... zależy mi jednak na tym, by połączenie rabaty z trawnikiem było niewidoczne, stąd to rozwiązanie wydaje się idealne.
 kostka na pewno daje porządany efekt, podoba mi się... zależy mi jednak na tym, by połączenie rabaty z trawnikiem było niewidoczne, stąd to rozwiązanie wydaje się idealne. 
a propos ogrodniczego... w jakimś konkretnym, po swojej stronie, się zaopatrujesz?

kostka na pewno daje porządany efekt, podoba mi się... zależy mi jednak na tym, by połączenie rabaty z trawnikiem było niewidoczne, stąd to rozwiązanie wydaje się idealne.
 kostka na pewno daje porządany efekt, podoba mi się... zależy mi jednak na tym, by połączenie rabaty z trawnikiem było niewidoczne, stąd to rozwiązanie wydaje się idealne. a propos ogrodniczego... w jakimś konkretnym, po swojej stronie, się zaopatrujesz?

- gatita
- 500p 
- Kontakt:
Agnieszko, Florpak na Modlińskiej, tuż za nim sklep tylko z kwiatami, Hortorus na Plochocińskiej - mają ogromny wybór, ponoć to jeden z lepszych sklepów w W-wie, ale ceny też ... lepsze   A ostatnio odkryłam Gospodarstwo Majlert, w okolicach Marywilskiej (mają też cudne warzywa i zioła) gdzie ceny sa przystępne i ogromny wybór kwiatów.
 A ostatnio odkryłam Gospodarstwo Majlert, w okolicach Marywilskiej (mają też cudne warzywa i zioła) gdzie ceny sa przystępne i ogromny wybór kwiatów.

A ostatnio odkryłam Gospodarstwo Majlert, w okolicach Marywilskiej (mają też cudne warzywa i zioła) gdzie ceny sa przystępne i ogromny wybór kwiatów.
 A ostatnio odkryłam Gospodarstwo Majlert, w okolicach Marywilskiej (mają też cudne warzywa i zioła) gdzie ceny sa przystępne i ogromny wybór kwiatów.Re: Witam w ogrodzie u Aguniady
Marcin, Dzięki za odwiedziny  tez mi sie wydaje, ze to obrzeze jest super... jakosc tworzywa daje nadzieje na dlugie lata bezproblemowego uzytkowania.
 tez mi sie wydaje, ze to obrzeze jest super... jakosc tworzywa daje nadzieje na dlugie lata bezproblemowego uzytkowania. 
Monia, Gawronka - no napracowalam sie, ale dzis juz plecy nie bola, wiec znowu mysle o planach po pracy i co by tu posadzic ;) tania sila robocza, znaczy M. ;), mial wczoraj swoja robote, co nie znaczy ze nie uzyczyl mi swej nogi do wykopania najciezszych korzeni ;)
Gatita, ale daleko ode mnie te ogrodnicze polecane przez Ciebie! widzę, że każda z nas bedzie musiala pozostac przy swoich, sprawdzonych, wygodnych lokalizacyjnie

tez mi sie wydaje, ze to obrzeze jest super... jakosc tworzywa daje nadzieje na dlugie lata bezproblemowego uzytkowania.
 tez mi sie wydaje, ze to obrzeze jest super... jakosc tworzywa daje nadzieje na dlugie lata bezproblemowego uzytkowania. Monia, Gawronka - no napracowalam sie, ale dzis juz plecy nie bola, wiec znowu mysle o planach po pracy i co by tu posadzic ;) tania sila robocza, znaczy M. ;), mial wczoraj swoja robote, co nie znaczy ze nie uzyczyl mi swej nogi do wykopania najciezszych korzeni ;)
Gatita, ale daleko ode mnie te ogrodnicze polecane przez Ciebie! widzę, że każda z nas bedzie musiala pozostac przy swoich, sprawdzonych, wygodnych lokalizacyjnie

- Nutka81
- 1000p 
- Od: 13 maja 2010, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aga nawet nie wiesz jak mi się marzy, taki równiutki trawniczek i rabatki, jak u Ciebie ;) Na moich "wertepach" póki co to nieosiągalne  No ale może za parę lat... ;) Pięknie już zaaranżowałaś swój ogród. A te wielkie ceramiczne donice na petunie sa prześliczne
 No ale może za parę lat... ;) Pięknie już zaaranżowałaś swój ogród. A te wielkie ceramiczne donice na petunie sa prześliczne  Z niecierpliwością czekam, aż wszystkie zarówno doniczkowe, jak i rabatowe nasadzenia ci zakwitną...ale będzie pięknie
 Z niecierpliwością czekam, aż wszystkie zarówno doniczkowe, jak i rabatowe nasadzenia ci zakwitną...ale będzie pięknie  

No ale może za parę lat... ;) Pięknie już zaaranżowałaś swój ogród. A te wielkie ceramiczne donice na petunie sa prześliczne
 No ale może za parę lat... ;) Pięknie już zaaranżowałaś swój ogród. A te wielkie ceramiczne donice na petunie sa prześliczne  Z niecierpliwością czekam, aż wszystkie zarówno doniczkowe, jak i rabatowe nasadzenia ci zakwitną...ale będzie pięknie
 Z niecierpliwością czekam, aż wszystkie zarówno doniczkowe, jak i rabatowe nasadzenia ci zakwitną...ale będzie pięknie  
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka 
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<

Witam i tutaj
  Witam i tutaj  Twój wątek jes pierwszym z ogrodowych jaki oglądam.
 Twój wątek jes pierwszym z ogrodowych jaki oglądam.  -Gratuluję takiej piekności!!! zagospodarowałaś go przepięknie!!! wszystko wygląda ślicznie!!! Do tego masz piękną prościutką działeczkę,,, Cudnie. Ja nie dość że w tym roku, nawet trawy na podwórku nie mam, no nie wiem czy w tym roku, w ogóle jeszcze będzie,,, (remonty podwórkowe....)
 -Gratuluję takiej piekności!!! zagospodarowałaś go przepięknie!!! wszystko wygląda ślicznie!!! Do tego masz piękną prościutką działeczkę,,, Cudnie. Ja nie dość że w tym roku, nawet trawy na podwórku nie mam, no nie wiem czy w tym roku, w ogóle jeszcze będzie,,, (remonty podwórkowe....) 
gratuluję i podziwiam!!!! Pieknie!!!
Małgonia, w Twoim ogrodzie już jest pięknie, ale gdybyś miała już wszystko zrobione, to pozostałoby Ci siedzieć na kanapie... nuuudy! ;)
zobaczcie tylko jakiego wspaniałego gościa dziś miałam:

płomykówka - Kacperek

zobaczcie tylko jakiego wspaniałego gościa dziś miałam:

płomykówka - Kacperek

- gatita
- 500p 
- Kontakt:

Ale cudo !!!! Kurcze, chyba pora na mocniejsze okulary, bo bym się wcale nie kapnęła, że to żywe stworzonko
 Opowiedz o Kacperku coś więcej !!
  Opowiedz o Kacperku coś więcej !!A co sklepów to kawał drogi, mieszkamy na dwóch końcach W-wy

- Nutka81
- 1000p 
Ooooooo...kurcze...ale piękny gość   I imię jakie piękne...Kacperek, pasuje idealnie
 I imię jakie piękne...Kacperek, pasuje idealnie  Śliczny!!!
 Śliczny!!!   Czyj to pupilek? ;)
  Czyj to pupilek? ;)

I imię jakie piękne...Kacperek, pasuje idealnie
 I imię jakie piękne...Kacperek, pasuje idealnie  Śliczny!!!
 Śliczny!!!   Czyj to pupilek? ;)
  Czyj to pupilek? ;)Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka 

Edytko, witam Cię gorąco!  naprawdę nie zwiedzałaś jeszcze innych forumowych ogrodów?? to tym bardziej mi przyjemnie, ze znajomosc przeniosla sie poza parapet... rozsiądź się wygodnie z kawą / herbatą i zapraszam jak najczesciej
 naprawdę nie zwiedzałaś jeszcze innych forumowych ogrodów?? to tym bardziej mi przyjemnie, ze znajomosc przeniosla sie poza parapet... rozsiądź się wygodnie z kawą / herbatą i zapraszam jak najczesciej 
Gatita, Nutka - Kacperek to pupilek kolegi z pracy... jest przezabawny, wodzi glowa za czlowiekiem, reaguje jak sie do niego mowi, jest cudny! i ma sliczne wybarwienie, kawowe, bardzo przyjemne pióra w dotyku.

naprawdę nie zwiedzałaś jeszcze innych forumowych ogrodów?? to tym bardziej mi przyjemnie, ze znajomosc przeniosla sie poza parapet... rozsiądź się wygodnie z kawą / herbatą i zapraszam jak najczesciej
Gatita, Nutka - Kacperek to pupilek kolegi z pracy... jest przezabawny, wodzi glowa za czlowiekiem, reaguje jak sie do niego mowi, jest cudny! i ma sliczne wybarwienie, kawowe, bardzo przyjemne pióra w dotyku.
- Nutka81
- 1000p 
Przepiękny pupilek  Taki dostojny
 Taki dostojny  

Taki dostojny
 Taki dostojny  
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka 

ciekawski trzpiot ;)

- gawronka
- 200p 
- Od: 10 kwie 2010, o 08:52
Jaki piękny   myślałam,że sztuczny
 myślałam,że sztuczny   Cudny jest
 Cudny jest  

myślałam,że sztuczny
 myślałam,że sztuczny   Cudny jest
 Cudny jest  
Zapraszam do mnie : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41729" onclick="window.open(this.href);return false;
Marta

Marta