[Iza] pisze:Muszę też spróbować robić zdjęcia wieczorem. Czy z lampą błyskową robiłaś?
Izuniu tak z lampą i na ustawionym MAKRO bo jakoś nie mogę rozgryść tego mojego aparatu i jadę na automatycznych ustawieniach
bina12 tak dokładnie to nie wiem z punktu widzenia moich prac ogrodniczych to od zawsze

występuje jeszcze w dwóch miejscach chociaż patrząc na ich położenie to nie pojawiła się tam planowo ale nie przeszkadza więc niech sobie rośnie. Zaraz obok rożnie dzika róż ale już od kilku lat jak tylko pojawiają się liście to atakuje ją jakieś dziadostwo i żadne opryski nie pomagają, liście zwijają sie w rurki i wyglądają okropnie
Danusiu cieszę się że CI się podobają
Aguś tulipany wyszły niesamowicie !! Normalnie HD!! Sama jestem w szoku
U mnie dzisiaj znowu pracowity dzionek. Przygotowałam ogrodzony teren dla moich psiaków bo niestety musiałam szczególnie jednemu ograniczyć przestrzeń bo tak strasznie niszczył że masakra. No ale od dzisiaj mieszka sobie w "kojcu" A tak naprawdę to ma ogrodzony teren. Za to na podwórku przed domem , zaprawiłam szkody powyrządzane przez niego, dosiałam trawkę, deszczyk mi ją podlał po prostu cacy, podsypałam też orzecha włoskiego prochami i mam nadzieję że w tym roku będą orzeszki. Opalona jestem jakbym z wakacji wróciła aż mnie plecki szczypią
Jutro musze jeszcze dokończyć koszenie i wycinanie reszty trawy w ogródku z przodu no i w końcu musze posadzić te datury i kany bo dzisiaj znowu nie zdążyłam
A szukam rywika różowej Datury

ma może ktoś ? Była bym bardzo wdzięczna

Wysyłkowo już nie zamawiam bo z tej całej listy coa zamówiłam poschodziły mi tylko Mieczyki ...