Aniu jak przeżyją zimę i troszkę podrosną to i owszem o ile ktoś będzie je chciał.
moje początki cz. 2
- nuta23
- 1000p

- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: moje początki cz. 2
AniuAgnieszko też jestem stara baba a doczekać się nie mogę kiedy będzie po wigilijnej kolacji i będę mgła dobrać się do prezentów a odkąd pamiętam rodzice kupowali to co my chcieliśmy oczywiście w granicach rozsądku. i to samo tyczy się każdej przesyłki nawet wtedy gdy kupiłam sobie coś sama.
Aniu jak przeżyją zimę i troszkę podrosną to i owszem o ile ktoś będzie je chciał.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Bardzo ładne kawusie
Życzę Ci, żeby pięknie rosły i wszystkie przetrwały trudne zimowe warunki. 
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Reniu
,widzę,że u Twoich hojek nie widać zimy,puszczają na potęgę 
Witaj Renatko
Ładne i zdrowe kawusie zdobyłaś
Niech Ci zdrowo rosną ;:106
Pozdrawiam Cię serdecznie Jola
- JustynaD20
- 30p - Uzależniam się...

- Od: 7 lis 2010, o 13:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam serdecznie,
bardzo ładne, zdrowe kawy
oby tak dalej:)
pozdrawiam
bardzo ładne, zdrowe kawy
pozdrawiam
- zeberka4

- Od: 10 sty 2009, o 17:25
AnnaAgnieszka pisze:Też to bardzo lubię, jak ma do mnie paczka przyjść to nikt nie ma prawa otworzyć jej be zemnie. Rozrywam je z niecierpliwością jak dziecko prezenty mimo iż doskonale wiem co w środku jest, taka mała rzecz a tyle radości i to u dorosłego człowieka.
Zawsze jak wysyłam paczkę to zastanawiam się czy też komuś tyle radości sprawie
Ja tez tak mam, z niecierpliwoscia czekam na paczke! to jest super uczucie!
- nuta23
- 1000p

Saro Dokładnie, tak jakby były urodziny kilka razy do roku.
Justynko
jak by co to na wiosnę mam kilka na wymianę.
Jolu Dostałam je w prezencie od siostry, w kubku było 18 sadzonek i to jej pomysł aby sobie zostawić największe a resztę przeznaczyć na wiosenne wymiany jak podrosną.
Dorotko
Listki u trikolorki i pędy u serpensika rosną niemal w oczach.
Justynko
Jolu Dostałam je w prezencie od siostry, w kubku było 18 sadzonek i to jej pomysł aby sobie zostawić największe a resztę przeznaczyć na wiosenne wymiany jak podrosną.
Dorotko
moje początki
moje początki
- JustynaD20

- chan-dzia

- Od: 4 maja 2010, o 12:45
Też zastanawiam się ,co robisz,że Twoje hojki tak szaleją?Doti pisze:Reniu,widzę,że u Twoich hojek nie widać zimy,puszczają na potęgę
No też widziałam te kawy, w mniejszych kubeczkach za 8.99, niestety akurat średnio z pieniędzmi stoję, więc z ciężkim serce musiałam odpuścić... Ale kto wie, może później będzie przecena? 
- nuta23
- 1000p

mmax na pewno je przecenią a jak to to może jakaś wymianka na wiosnę?
Aniu nic nie robię, podlałam je tylko czystym biohumusem a temperaturę w pokoju mam około 23*.
Justynko to może jakaś wymianka na wiosnę?
Biały storczyk który dopiero przekwita zrobił mi niespodziankę a mianowicie puszcza coś co wygląda jak pęd kwiatowy i rozgałęzienie na starym pędzie. Niestety teraz nie mogę zrobić fotek bo M zabrał aparat.
A jedna go nie zabrał a więc się chwalę. Na drugiej fitce cosiek w liściu wygląda inaczej niż korzeń więc jestem dobrej nadziei.

Aniu nic nie robię, podlałam je tylko czystym biohumusem a temperaturę w pokoju mam około 23*.
Justynko to może jakaś wymianka na wiosnę?
Biały storczyk który dopiero przekwita zrobił mi niespodziankę a mianowicie puszcza coś co wygląda jak pęd kwiatowy i rozgałęzienie na starym pędzie. Niestety teraz nie mogę zrobić fotek bo M zabrał aparat.
A jedna go nie zabrał a więc się chwalę. Na drugiej fitce cosiek w liściu wygląda inaczej niż korzeń więc jestem dobrej nadziei.

moje początki
moje początki
A pewnie, pewnie
Na wiosnę chyba będę też miała maleńkie cytryny na wymianę (mówię chyba, bo nie wiem czy wyrosną, mam wszędzie pełno pestek powsadzanych :P) i ukorzenione szczepki grudnika 
- nuta23
- 1000p

Na cytrynkę niestety nie będę miała miejsca a grudniczek jeśli inny niż różowy to bardzo chętnie. Zapiszę cię w kajeciku.
moje początki
moje początki
- JustynaD20

Bardzo chętnie 
a powiedzcie mi jak to jest, bo dużo roślinek lubi zimą chłodniejszą temperaturę. Tyle tylko że jak nie ma się możliwości przeniesienia ich do chłodniejszego pomieszczenia?
a powiedzcie mi jak to jest, bo dużo roślinek lubi zimą chłodniejszą temperaturę. Tyle tylko że jak nie ma się możliwości przeniesienia ich do chłodniejszego pomieszczenia?