Mój pas startowy, czyli wąska działka :)
- dominikams
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 sty 2008, o 10:48
- madziarynka
- 200p
- Od: 21 maja 2009, o 00:34
Będę eksperymentować z greckimi gołąbkami. już mi ślinka cieknie. Widzę, że forumowiczki się spotykają . Jak miło u was tak wakacyjnie. Pozdrawiam
Pozdrawiam i zapraszam do mnie, Magda
Początki madziarynki - czyli jak z chaszczy zrobić ogród
Początki madziarynki - czyli jak z chaszczy zrobić ogród
- 100krotka
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Też na wiosnę posadziłam Bonicę - trzy sztuki, zachęcona forumowymi wypowiedziami - rozrasta się ładnie, chociaż na razie jeszcze z nóg nie zwala
ale początki są nienajgorsze, widzę opróćz tego, że ona ładnie się prezentuje w większych grupach.

"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- dominikams
A masz!
Tak wyglądało wrzosowisko po powrocie (przed wyjazdem było plewione, zresztą ja tam co chwila wyrywam jakieś chwasty):

Dlatego od razu się za nie zabrałam i wkrótce wygląda ło tak:

A tak truskawki

Właśnie ścięłam stare liście dużych krzaczków (na zeszłorocznych zostawiam). Jeszcze czeka mnie wydzieranie chwastów
Trawka następnego dnia po powrocie:

A foty winogron cyknęłam wieczorkiem w poniedziałek, zaraz po ulewie, więc trochę ciemne i mokre
Prim:

Arkadia:

Tak wyglądało wrzosowisko po powrocie (przed wyjazdem było plewione, zresztą ja tam co chwila wyrywam jakieś chwasty):

Dlatego od razu się za nie zabrałam i wkrótce wygląda ło tak:

A tak truskawki

Właśnie ścięłam stare liście dużych krzaczków (na zeszłorocznych zostawiam). Jeszcze czeka mnie wydzieranie chwastów

Trawka następnego dnia po powrocie:

A foty winogron cyknęłam wieczorkiem w poniedziałek, zaraz po ulewie, więc trochę ciemne i mokre

Prim:

Arkadia:

- dominikams
Te już w dzień robione i z etykietami:

Reszta jest tak zagęszczona, że ciężko było obfocić. Muszę je przerzedzić.
A to moje zdobycze z wyjazdu
Cebulki tulipanów (wszystkie są w odcieniach różu-fioletu- bieli), to w małych torebkach to pestki wiśni i czereśni z działki sąsiada Agi
i.... pszczoły murarki w swoim domku
Mają za zadanie zapylać drzewka owocowe - bo te były omijane przez trzmiele w zeszłym roku.

Moje kabaczki są dorodne (wczoraj wieczorem zrobiłam z nich leczo
)

Pomidory Rumba kilka dni temu - pierwsze już były zerwane, a dziś już kolejny się wybarwia:

Jemy też Maskotkę (ta jest najwcześniejsza) i jakieś małe koktajlowe. Było też kilka żółtych.
Na koniec mój drapak dla kotów i jego użytkownik - na razie tylko Nelka jest grzeczna i z niego korzysta...

... czasem nie tylko do drapania

Chyba na razie wystarczy tych fot

Reszta jest tak zagęszczona, że ciężko było obfocić. Muszę je przerzedzić.
A to moje zdobycze z wyjazdu

Cebulki tulipanów (wszystkie są w odcieniach różu-fioletu- bieli), to w małych torebkach to pestki wiśni i czereśni z działki sąsiada Agi

Moje kabaczki są dorodne (wczoraj wieczorem zrobiłam z nich leczo

Pomidory Rumba kilka dni temu - pierwsze już były zerwane, a dziś już kolejny się wybarwia:

Jemy też Maskotkę (ta jest najwcześniejsza) i jakieś małe koktajlowe. Było też kilka żółtych.
Na koniec mój drapak dla kotów i jego użytkownik - na razie tylko Nelka jest grzeczna i z niego korzysta...

... czasem nie tylko do drapania

Chyba na razie wystarczy tych fot

- dominikams
Zmieniłam na linki w pierwszym poście. Otwierają wam się? Bo mi po raz pierwszy nie, ale jak ustawię kursor w polu adresu i kliknę enter to są
Nie wiem o co chodzi, po wysłaniu tych postów tylko 2 foty mi sie nie otworzyły, a potem w ogóle nic (teraz kabaczki były a reszta nie). Coś nie tak z Picasą?
Da się coś z tym zrobić?

- dominikams
- 100krotka
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Domiś, masz tu testa

Kurczę, też nic nie rozumiem, jak wzięłam którykolwiek z Twoich linków i wrzuciłam w przeglądarkę, to włazi, a tak to nie...

Kurczę, też nic nie rozumiem, jak wzięłam którykolwiek z Twoich linków i wrzuciłam w przeglądarkę, to włazi, a tak to nie...
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- dominikams