Cynthio ,nie wiem czy umiem łączyć kompozycję,po prostu tak jakoś samo wychodzi,zmieniam czasami po jakimś czasie,gdy coś mi się nie podoba
Ogród -hal1959 cz.3
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mirko bardzo mi miło ,że masz takie zdanie o moim ogrodzie,trochę oglądania jest przed Tobą
.Życzę miłego spaceru po moim ogródku
.Dobrze,że nie jest duży ,więc nie zgubisz się w nim
,a jak się zmęczysz to siądź na schodkach,lubię to miejsce 
Cynthio ,nie wiem czy umiem łączyć kompozycję,po prostu tak jakoś samo wychodzi,zmieniam czasami po jakimś czasie,gdy coś mi się nie podoba
aż do skutku
.Z resztą na skarpie specjalnie poukładane są kamienie,bo jest spory spad,wiec dla podtrzymania ziemi jest to wskazane 
- MariaTeresa

- Od: 1 lut 2008, o 02:43
Halinko, piękne portrety robisz, nie mogę się napatrzyć
też lubię stokrotki nawet daisy nazwałam królicę rasy nowozelandzkiej 
Pozdrawiam ciepło
Ulubieńcy MariiTeresy
Ulubieńcy MariiTeresy
- hal1959

Mario Tereso staram się,ale nie zawsze jestem zadowolona,chciałabym robić lepsze
.Dziękuję za miłe słowo,niedawno odkryłam piękno i różnorodność stokrotek,zawsze mi się kojarzyły ze zwykłymi ,polnymi kwiatkami,a tu takie cudeńka są w sprzedaży.Skoro nazwałaś tak królicę to musi być piękna jak stokrotka 
- hanka55

- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Halinko, stówka za te prymulki?hal1959 pisze:Jadziu te prymulki się rozrastają,wiec tak sobie rosną,a stówka nieunikniona
Nie dziwię się.
Taki gąszcz to może urosnąć tylko w ciepłych krajach i u świetnej ogrodniczki. :P
U nas pochmurno, rozsiałam nawóz na trawniku i ..spadło 5 kropel na krzyż.
Po zimie - susza. Co za dziwna pogoda..
- hal1959

Tesko ,a co ja robię takiego,czego Ty nie umiesz

Jadziu już poprawiłam link i Ci wysłałam,już się otwiera
.tam właśnie pisało,że po przędziorkach na liściach miał dziurki jakby ktoś igłą się bawił
Aguś te prymulki w realu są ładniejsze,kolor mają sporo ciemniejszy
Hanuś akurat te prymulki są niezawodne i do tego nie trzeba talentu ogrodniczego,rozrastają się piorunem,mam jeszcze w innych miejscach ,bo się rozpanoszyły,wiec muszę dzielić i sadzić w różnych częściach ogrodu,ale na skarpie jednak czują się najlepiej
.U nas susza
,od dawna nie pada i jakoś nie bardzo się na deszcz zapowiada
.Trawnik jednak mogę już jutro kosić
jak posiałam nawóz ,to niestety trzeba było podlać go solidnie,bo deszczu było za mało,tak jak piszesz 5 kropli i od tamtej pory 0 opadów 
Jadziu już poprawiłam link i Ci wysłałam,już się otwiera
Aguś te prymulki w realu są ładniejsze,kolor mają sporo ciemniejszy
Hanuś akurat te prymulki są niezawodne i do tego nie trzeba talentu ogrodniczego,rozrastają się piorunem,mam jeszcze w innych miejscach ,bo się rozpanoszyły,wiec muszę dzielić i sadzić w różnych częściach ogrodu,ale na skarpie jednak czują się najlepiej