Kolorowy ogród Geni cz.5
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Geniu , witaj siostro
, ale sie stęskniłem przez kilka dni
, miałem dużo roboty
. Rododendronik cudowny , uwielbiam białe
. A te... , i...ry...ski.... !
Czy odnóżki tych też sie znajdą dla mnie ?
, bo Mówiłaś że jak przekwitną
. Ale wam dobrze , spotkania sobie urządzacie , nikogo z forum nie ma za blisko co by miaszkał koło mnie
.
Matuchno , na tym centrum to sie można obłowić !
ja był nakupił tam chyba dużo i namówił tatę
. Taka okazja
.
Ps. Zajrzyj do mnie
.
Matuchno , na tym centrum to sie można obłowić !
Ps. Zajrzyj do mnie
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- Tulipan998

- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Ale ciesze sie z irysków
.
200 km to , rzeczywiście daleko... Na pewno nie zmarzną.. , u mnie juz kilka dni temu wysadzięłm swoje sadzonki goździków , astrów , poziomek , cyń , aksamitek , całe morze , jeszcze będe sadził lwią paszcze i inne z mojej szkółki
.
Rwónież czekam na fotki lewizji :P
200 km to , rzeczywiście daleko... Na pewno nie zmarzną.. , u mnie juz kilka dni temu wysadzięłm swoje sadzonki goździków , astrów , poziomek , cyń , aksamitek , całe morze , jeszcze będe sadził lwią paszcze i inne z mojej szkółki
Rwónież czekam na fotki lewizji :P
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
- Grzesiu

- Od: 25 gru 2008, o 13:31
Genia dziś piszę do Ciebie na spokojnie.....choć za jakąś dłuższą chwilkę wybieram się na działke.......
Jak większość forumowiczów nie mamy czasu........siedzimy w swoich ogrodach......
I dłubiemy w ziemi.........
Super mialaś spotkanie.......fajnie poznać na żywo kogoś z forum......
i podziwiam że chciało Ci się jechać 200 km
To może do mnie też przyjedziesz.........kup sobie nawigacje do samochodu, wsiadaj i przyjeżdzaj.......
Jak większość forumowiczów nie mamy czasu........siedzimy w swoich ogrodach......
To może do mnie też przyjedziesz.........kup sobie nawigacje do samochodu, wsiadaj i przyjeżdzaj.......
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Grzesiu było fajnie a pojechałam bo obiecałam tiji sporo kwiatków i nie wiem ile by ta maczka ważyła jak bym to wszystko miała wysłać pocztą i bardzo się ciesze że poznałam Ele ,było warto to miła kochana ,ciepła osoba jej mąż też ,było cudownie .Grzesiu pisze:Genia dziś piszę do Ciebie na spokojnie.....choć za jakąś dłuższą chwilkę wybieram się na działke.......
Grzesiu braciszku kochany mnie dwa razy nie trzeba mówić tak że nie zdziw się jak kiedyś w sobotę zjawie się na Twojej działce z mężem ..właśnie mówiłam że mam od Ciebie zaproszenie ,będziesz mógł poznać i mnie i mojego najwspanialszego faceta. A nawigację mam w samochodzie . Ile może być do Ciebie km?
Genia