"Scarlet Patio Hit ciemnoczerwona 30-60 cm" - mam dwieeury pisze:Aniu, masz zadanie wyśledzić jak one się nazywają - mam nie oklejoną doniczkę![]()
Ogrodowa miniaturka Eury
- eury
- 200p

- Od: 1 kwie 2009, o 22:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Ogrodowa miniaturka Eury
Storczykowe bidulki Eury
Pozdrawiam Viola - rodzaj rośliny z rodziny fiołkowatych?
Storczykowe bidulki Eury
- eury
- 200p

- Kontakt:
Sezon wyjazdowy w pełni....ekspresowo zdaję relację z placu boju:
1.ziemia na ogródek z tyłu domu przywieziona i rozprowadzona,dechy i brodery dokupione nie pomalowane - leje - znowu niestety
2.część róz i powojników posadzona
3.róze przed domem mam totalnie poniszczone przez deszcze.Poprzycinałam i poczyściłam ale i tak smutno na nie patrzeć.
Biedermeier, żółta i rózowa nn

babcina ostróżka i malwa:

clematisy,lawenda:

1.ziemia na ogródek z tyłu domu przywieziona i rozprowadzona,dechy i brodery dokupione nie pomalowane - leje - znowu niestety
2.część róz i powojników posadzona
3.róze przed domem mam totalnie poniszczone przez deszcze.Poprzycinałam i poczyściłam ale i tak smutno na nie patrzeć.
Biedermeier, żółta i rózowa nn

babcina ostróżka i malwa:

clematisy,lawenda:

Ogrodowa miniaturka Eury
Storczykowe bidulki Eury
Storczykowe bidulki Eury
- eury
- 200p

- Kontakt:
Gosiu,przez te cholerne deszcze pergola w tym roku nie wygląda zachwycająco...Poszukam fotek z ubiegłego roku.Moim marzeniem jest puszczenie róż po ścianie budynku
AniuDS jak tylko skończę pracę nad "tylnim ogrodem" (kurcze muszę mu chyba nadac jakąś nazwę) to będzie czas na siedzenie przy klawiaturce - o ile znoawu nas gdzieś nie poniesie.Niestety z wyprawy z Krakowa wróciłam bez roślinek...ale ulegajac już chhyba jakiemuś zboczeniu,zaglądałam w mijane ogródnki...i wypatrzyłam w okolicach krakowa przecudne róże przelewajace się wręcz przez ogrodzenia...Moje szczęście odmówiło zatrzymania się w celu zasięgnięcia jężyka cóz to za odmiana może być
Zachwyciłam się Niepołomicami....ilość juk i hortensji rosnących przy ulicach była powalająca
AniuDS jak tylko skończę pracę nad "tylnim ogrodem" (kurcze muszę mu chyba nadac jakąś nazwę) to będzie czas na siedzenie przy klawiaturce - o ile znoawu nas gdzieś nie poniesie.Niestety z wyprawy z Krakowa wróciłam bez roślinek...ale ulegajac już chhyba jakiemuś zboczeniu,zaglądałam w mijane ogródnki...i wypatrzyłam w okolicach krakowa przecudne róże przelewajace się wręcz przez ogrodzenia...Moje szczęście odmówiło zatrzymania się w celu zasięgnięcia jężyka cóz to za odmiana może być
Zachwyciłam się Niepołomicami....ilość juk i hortensji rosnących przy ulicach była powalająca
Ogrodowa miniaturka Eury
Storczykowe bidulki Eury
Storczykowe bidulki Eury
- eury
- 200p

- Kontakt:
Marto trzeba podwiazać, bo jak wiatr nimi majta to może pouszkadzać.
Moja różowa pnąca ma tak ciężkie kwiatostany ,że jakbym mie podwiązała jej to pękłyby gałęzie pod ciężarem kwiatów...
Moja różowa pnąca ma tak ciężkie kwiatostany ,że jakbym mie podwiązała jej to pękłyby gałęzie pod ciężarem kwiatów...
Ogrodowa miniaturka Eury
Storczykowe bidulki Eury
Storczykowe bidulki Eury
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04