Pozdrawiam
Moj Ogrod-moje miejsce wypoczynku
Witaj Tadeuszu, doprawdy chyba będę musiała ograniczyć zaglądanie do ogrodów forumowych, na wątkach różanych chce róż, u Ciebie jak obejrzałam piękne hosty i lilie, już bym leciała do sklepu. Dobrze, że na Słowację mam daleko
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Aśka
Zapraszam
Zapraszam
- tadeo
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 mar 2009, o 11:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Uśmiechnij się jutro będzie lepiej. Tadeo
Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku ! Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku cz.2
Mój ogród- zdjęcia1 -zdjęcia 2 Zajrzyj koniecznie
- tadeo

- Od: 1 mar 2009, o 11:28
Ewo-Nasze begonie rosną z północno-zachodniej stronie domu,czyli w nie pełnym słońcu.nie podlewane zbyt często,nie lubią przelewania.Czasami florowitem do roślin kwitnących.pomaga bardzo rozmowa znimi.Pozdrawiam Tadeusz
Uśmiechnij się jutro będzie lepiej. Tadeo
- EwkaEs

- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Tadeusz-dzięki. Kiedyś miałam begonie na zewnętrznym parapecie,zwykłe ukośnice z kolorowymi liśćmi,było im trochę za słonecznie(wystawa południowo zachodnia), wtedy jeszcze naprzeciw były wysokie drzewa i nieco cieniowały,ale słynna wichura, która zrzuciła z Sukiennic część attyki drzewa połamała,jakiś czas były wątłe klony,a teraz posadzili milin,czyli dla begonii zły klimat w domu,ale w ogrodzie który jest w podwórku od północnego wschodu i zacieniony chyba się skuszę na przykład w skrzynkach na murku.
Tadeuszu jestem po raz pierwszy w Waszym ogrodzie i na pewno nie ostatni
wszystko takie piękne i zadbane aż brak słów oczko tętni życiem rybki też nie spotykane
gratulacje za tak dopieszczony ogród
pozdrawiam serdecznie
wszystko takie piękne i zadbane aż brak słów oczko tętni życiem rybki też nie spotykane
gratulacje za tak dopieszczony ogród
pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- stasia109

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Przystojniaku!!!
Przespacerowałam sie po ogrodzie i co moge powiedzieć? NIC! tzn. nic nowego. Ogród wspaniały uroczy, cudowny. Wielkie gratulacje dla Ciebie i Twojej żony.
No, teraz nie będę spać przez trzy noce, oczywiście z zazdrości. Ale, jakoś to wytrzymam. Naprawdę cudowny!!!
Pozdrawiam Was serdecznie
Przespacerowałam sie po ogrodzie i co moge powiedzieć? NIC! tzn. nic nowego. Ogród wspaniały uroczy, cudowny. Wielkie gratulacje dla Ciebie i Twojej żony.
No, teraz nie będę spać przez trzy noce, oczywiście z zazdrości. Ale, jakoś to wytrzymam. Naprawdę cudowny!!!
Pozdrawiam Was serdecznie
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- stasia109

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj piękny ogród, naprawdę piękny!!! ;:2
Adresy do moich wątków