Ogród Zenka 2009
- Rodusik
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 sty 2009, o 10:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Zenku
Odwiedziłam twój ogród.Jest bardzo piękny i zadbany. Jest chyba spory bo widać tyle przestrzeni Ślicznie.
Odwiedziłam twój ogród.Jest bardzo piękny i zadbany. Jest chyba spory bo widać tyle przestrzeni Ślicznie.
Pozdrawiam, Mariola
Ogród Rodusika
Ogród Rodusika
Piękne letnie widoki. Zenku co tak ładnie kwitnie na 3 zdjęciu na pierwszym planie? W głębi poznaję krzewuszkę a co jest z przodu, nie wiem?
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- ZENOBIUSZ

- Od: 2 sty 2008, o 07:00
Witam miłych gości:
Geniu dziękuję za odwiedziny. W moim ogrodzie brak zwiastónów wiosny ,więc poprawiam sobie nastrój przeglądając zdjęcia z ubiegłego roku .
Grażyno zdjęcie nr. 3 przedstawia : krzew mojżesza /Dyptan/ rosnący na pierwszym planie kwitnący na różowo,po jego prawej stronie rośnie berberys thunberga Rose Glow

Marcinie bardzo trafnie rozpoznałeś krzewy przedstawione na zdjęciu nr.3 , i zapewne
masz je w swoim ogrodzie do którego wybiorę się na spacer w najblizszym czasie.
Geniu dziękuję za odwiedziny. W moim ogrodzie brak zwiastónów wiosny ,więc poprawiam sobie nastrój przeglądając zdjęcia z ubiegłego roku .
Grażyno zdjęcie nr. 3 przedstawia : krzew mojżesza /Dyptan/ rosnący na pierwszym planie kwitnący na różowo,po jego prawej stronie rośnie berberys thunberga Rose Glow

Marcinie bardzo trafnie rozpoznałeś krzewy przedstawione na zdjęciu nr.3 , i zapewne
masz je w swoim ogrodzie do którego wybiorę się na spacer w najblizszym czasie.
Pozdrawiam Zenek
Ślicznie dziękuję. Nie wiedziałam Muszę się zainteresować i poczytać o tym krzewie. Bardzo mi się spodobał. 
grazka_j - moje wątki
- ZENOBIUSZ

- Od: 2 sty 2008, o 07:00
Witaj Agnieszko śmiało i bez obaw przesadzaj swój dyptan, ja wiosną ubiegłego roku
wszystkie swoje dyptany a mam ich 6 przesadziłem grupując je w jednym miejscu.
I jak widzisz rosną i pięknie kwitną, zmiana miejsca im nie zaszkodziła a wręcz przeciwnie.
Przesadzić musisz zaraz po rozpoczęciu wegetacji , z większą bryłą i na stanowisko
słoneczne nie wilgotne.
Życzę miłego dnia
wszystkie swoje dyptany a mam ich 6 przesadziłem grupując je w jednym miejscu.
I jak widzisz rosną i pięknie kwitną, zmiana miejsca im nie zaszkodziła a wręcz przeciwnie.
Przesadzić musisz zaraz po rozpoczęciu wegetacji , z większą bryłą i na stanowisko
słoneczne nie wilgotne.
Życzę miłego dnia
Pozdrawiam Zenek
-
maryla73ab
- 1000p

- Od: 26 sie 2008, o 19:21