Zielony kącik adamanny
- adamanna
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 kwie 2008, o 23:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
ojj tak macie całkowitą rację ...zahojowałam na całego i obawiam się że to nie koniec mojej choroby...apetyt rośnie w miarę jedzenia a tyle się tu naoglądałam róznych śliczności że lista moich chciejstw jest coooraz dłuższa...a mój osobisty M coś już niby pół żartem pół serio zaczął wczoraj przebąkiwać ze może by tak starczyło tej trawy w domu

- adamanna
- Kontakt:
no niby tak ...ale mój do tej pory nie burczał...i jak go znam to miał to być dobry żartAGNESS pisze:Aniu, faceci tak mają, wiem coś o tymA roślinkowe nowinki śliczne, niech dobrze rosną

- adamanna
- Kontakt:
ciekawa jestem czy Wy tez tak macie ...idziecie do sklepu po jedno a wracacie z czymś drugim???
...bo ja ostatnio pojechałam do LM z zamiarem nabycia kwietniczka...a wróciłam z...

fotki nie oddaja prawdziwego kolorku..w rzeczywistości to on jest bardziej seledynowy (taki limonkowy) z białym :P może jutro bez lampy wyjdzie lepiej

fotki nie oddaja prawdziwego kolorku..w rzeczywistości to on jest bardziej seledynowy (taki limonkowy) z białym :P może jutro bez lampy wyjdzie lepiej