Ostatnie wakacje
- ewelkacha88
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 22 maja 2013, o 17:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ostatnie wakacje
Witaj Seba
. Wiosna u Ciebie pełną gębą
. Zdjęcia Twojej okolicy są bardzo ciekawe , masz tam prawdziwie naturalistyczne widoki
. Fajne bagna i zwalone drzewa
. Rośliny bardzo szybko nadrabiają późniejsze rozpoczęcie sezonu. Zanim się obejrzymy będzie prawdziwy busz
. Pozdrawiam
.
- Pelidea

- Od: 21 cze 2013, o 08:42
Takie zdjęcia, że dech zapiera! Coś niesamowitego!
Każde jedno cudowne!
A ten irys, ze swoim obłędnym kolorem, to cud normalnie.
- seba1999

- Od: 16 sty 2014, o 20:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam po przerwie, czas goni jak głupi, a ja nie mogę się obrobić z niczym . Rabaty znowu zarosły chwastami, truskawki nadal nie uprzątnięte i totalny syf na podwórku
Dzisiaj obsiałem warzywnik, wszystko co planowałem zrobiłem. A nie było tego aż tak dużo, bo miałem dzisiaj maturę ustną z polskiego
No i miałem dwóch gości z forum
Czytam Wasze wątki, ale już napisać to nie mam za bardzo kiedy. Rok szkolny można powiedzieć, że się skończył. Oficjalnie za dwa tygodnie w piątek, natomiast obecność sprawdzana jest do nadchodzącego poniedziałku . Za równy miesiąc będę ... wolnym człowiekiem
Piotruś opóźnienie już odrobione, można powiedzieć, że jest bardziej zielono niż rok temu . Takiej eksplozji życia jeszcze nie widziałem
Soniu z tego co zauważyłem, to nie przetrwały najmniejsze okazy . Reszta ma się dobrze i mam nadzieję, że w tym roku zakwitnie
Ula dziękuje
Aniu jedna chryzantema z małej sadzoneczki tak się rozrosła, że podzieliłem ją na chyba 10 części ( dość dużych ) Natomiast druga coś z ziemi nie wychodzi ...
Żabcia jest superaśna i przyciąga oko ciekawskich
Ewelinko kochana, jak jutro zrobię zdjęcie tego samego miejsca - rzeki i chaszczy nad nią, to padniecie z wrażenia
Byłem dzisiaj wieczorem - coś niesamowitego !
Asiu dziękuje !
- seba1999

- Pelidea

- Od: 21 cze 2013, o 08:42
Wiosna piękna, choć jak to wszystko rozkwitnie, to chyba oczopląsu dostaniemy od zdjęć.
Ale pięknie wszystko przygotowane, dopracowane. Podziwiam!
Ale pięknie wszystko przygotowane, dopracowane. Podziwiam!
- sauromatum

- Od: 18 maja 2010, o 08:54
Ja już dawno odpuściłem sobie takie zakupy marketowe
Jeśli ktoś lubi niespodzianki i miksy to śmiało można kupować, ale jeśli ktoś chciałby konkretną odmianę i mieć pewność, że kupuje to, za co płaci to raczej polecam zakupy u sprzedawców zajmujących się tylko ogrodnictwem
Gratuluję dorobienia się ogrodzenia warzywnika
Wiem jakie szkody potrafią kury zrobić
Powodzenia na maturze
Gratuluję dorobienia się ogrodzenia warzywnika
Powodzenia na maturze
- Black Rose

- Od: 5 cze 2017, o 15:19
Seba, co za widoki!
Brak słów.
Brak słów.
Pozdrawiam, Urszula. * Wady i zalety to często jedno i to samo, tylko z różnych punktów widzenia.
Działka Black Rose - mój sposób na walkę z depresją - cz. 2,
Moje nadwyżki - zapraszam.
Działka Black Rose - mój sposób na walkę z depresją - cz. 2,
Moje nadwyżki - zapraszam.
-
plocczanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 31 lip 2014, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zaiste piękna Twoja wiosna, Seba!
Ilość kwitnień imponująca, warzywnik przygotowany i zabezpieczony przed 'szkodnikami', warzywka dorodne wyczekują dogodnej pory, by wyruszyć w pole.
No i matura za moment.
Podziwiam i powodzenia we wszystkim życzę.
Ilość kwitnień imponująca, warzywnik przygotowany i zabezpieczony przed 'szkodnikami', warzywka dorodne wyczekują dogodnej pory, by wyruszyć w pole.
No i matura za moment.
Podziwiam i powodzenia we wszystkim życzę.
- seba1999

Witajcie
Ten post nie będzie zbyt wesoły. Ostatnio myślałem o mojej przyszłości, nadchodzącym dorosłym życiu, bardziej odpowiedzialnym .
Doszedłem do wniosku, że to co miałem pokazać, już tutaj pokazałem. Prowadzenie własnego wątku już mnie nie cieszy, jest tak naprawdę z przymusu. Nie sprawia mi to szczerze mówiąc radości, a przecież o to w tym głównie chodzi . Z dniem jutrzejszym go zamknę, nie wiem do kiedy, nie rzucam słów na wiatr. Nie obiecuję też, że go otworzę ponownie .
Asiu już nie zobaczycie więcej zdjęć. Może w wątkach do tego przeznaczonych coś wstawię .
To wszystko wymaga mnóstwa wolnego czasu, a ja po prostu nie wyrabiam się.
A wiosna naprawdę w tym roku piękna
Karol to były moje pierwsze zakupy cebulowe w markecie, dlatego takie zaskoczenie
Chociaż np. w Lidlu nie ma aż takich wielkich pomyłek. Te internetowe zakupy są też czasem niepewne, kupiłem mojej mamie 100 czerwonych tulipanów a zakwitły na żółto
Dziękuje
Ula dziękuje
Lucynko niestety, ale w tym roku skupiłem się na warzywniku, trochę zapuściłem inne części działki. Jednak mam nadzieję, że po 15 maja to się zmieni . Plany mam spore, a na ich realizację i potem zajmowanie się tym będę potrzebował kolejnych wolnych chwil .
Dziękuje
Przekierowanie usuwam/Adm.K
Pozdrawiam Was Ogrodnicy
Ten post nie będzie zbyt wesoły. Ostatnio myślałem o mojej przyszłości, nadchodzącym dorosłym życiu, bardziej odpowiedzialnym .
Doszedłem do wniosku, że to co miałem pokazać, już tutaj pokazałem. Prowadzenie własnego wątku już mnie nie cieszy, jest tak naprawdę z przymusu. Nie sprawia mi to szczerze mówiąc radości, a przecież o to w tym głównie chodzi . Z dniem jutrzejszym go zamknę, nie wiem do kiedy, nie rzucam słów na wiatr. Nie obiecuję też, że go otworzę ponownie .
Asiu już nie zobaczycie więcej zdjęć. Może w wątkach do tego przeznaczonych coś wstawię .
To wszystko wymaga mnóstwa wolnego czasu, a ja po prostu nie wyrabiam się.
A wiosna naprawdę w tym roku piękna
Karol to były moje pierwsze zakupy cebulowe w markecie, dlatego takie zaskoczenie
Dziękuje
Ula dziękuje
Lucynko niestety, ale w tym roku skupiłem się na warzywniku, trochę zapuściłem inne części działki. Jednak mam nadzieję, że po 15 maja to się zmieni . Plany mam spore, a na ich realizację i potem zajmowanie się tym będę potrzebował kolejnych wolnych chwil .
Dziękuje
Przekierowanie usuwam/Adm.K
Pozdrawiam Was Ogrodnicy
- TROJA
- 500p

- Od: 6 kwie 2017, o 09:21
Sebastian u mnie na razie te co zakwitły narcyzy z biedronki się zgadzają, ale z aldika i lidla wszystko pomylone. Niestety tak jest z tym kupowaniem, czasami się trafi czasami nie, dlatego nie warto kupować drogich cebul wtedy mały jest zawód jak zakwitnie nie to co planowaliśmy i można się cieszyć, że coś kwitnie.
Pozdrawiam Ania
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=100470" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki viewtopic.php?f=11&t=117198" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=100470" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki viewtopic.php?f=11&t=117198" onclick="window.open(this.href);return false;
- seba1999

Aniu z narcyzów kilka sztuk się zgadza, jednak część jest inna. Sadziłem kępki na zasadzie - jedna opakowanie, jedna kępka.
Więc pomyłki na pewno nie ma. Za to odmiana Winston Churchill zaskoczyła mnie, bo dopiero wychodzi z ziemi
Więc pomyłki na pewno nie ma. Za to odmiana Winston Churchill zaskoczyła mnie, bo dopiero wychodzi z ziemi
- buum

- Od: 16 mar 2015, o 17:43
- Kontakt:
Seba rozumiem Cię. Mnie na szczęście cieszy prowadzenie wątku. Może gdy będę miał tyle wypisanych postów....
Ciesz się życiem!!! Jesteś młody 
- seba1999

Po prostu nie jest to przyjemnością, kiedy nie masz na to czasu . A zarywać nocy nie chcę.
Wróciłem na forum ze względu na znajomych, zaglądał będę oczywiście do waszych wątków !
i brał udział w życiu forum , ale trochę to ograniczę .
Wróciłem na forum ze względu na znajomych, zaglądał będę oczywiście do waszych wątków !
- cyma2704

- Od: 5 mar 2013, o 17:31
Seba będzie nam brakować Twoich pięknych zdjęć. Nie ma sensu prowadzić wątku na siłę. Pokazuj czasem swoje rabaty, a przede wszystkim warzywnik.
Tylko dobrych dni na czas nowych etapów w życiu.
Tylko dobrych dni na czas nowych etapów w życiu.
-
--julian--

- Od: 3 gru 2017, o 14:02
Witaj Sebastianie
Piękna wiosna u Ciebie
Wszystko kwitnie i widać, że żyje
Zielono się bardzo zrobiło
Piękny warzywnik, jak marzenie, tyle masz teraz miejsca na warzywka
Z tymi marketami tak czasem jest... coś obiecują, a rośnie co innego
Zmartwiłeś mnie tym, że zamykasz wątek i nie będziesz już pokazywał swojego ogrodu w całej okazałości
Mam nadzieję, że jednak nie znikniesz całkiem z tego forum i co jakiś czas wstawisz jakieś zdjęcia
Tak, więc... szerokiej drogi w nauce i za kółkiem
Pozdrawiam
Piękna wiosna u Ciebie
Tak, więc... szerokiej drogi w nauce i za kółkiem
Pozdrawiam