Skromny ogród Joli - 2008r.
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziękuję Bożenkobożena170365 pisze:Teraz już wiem jaki konkurs wygrałaś, "że dopisuje ci humor(osoba pode mną ),mogę teraz iść spać,gratuluję
![]()
![]()
Lisko i Jadziu moje Kochane dziękuję Wam z całego serduszka
Izuniu i Gabrysiu jesteście Kochane ,dziękuję za miłe słowa
Aniu moja wspólniczko
- maakita
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 maja 2007, o 08:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A zrobisz zdjęcie?jollla500 pisze:Madziu dziękujęmaakita pisze:Jolu gratuluję nagrody.. Nie zdawałam sobie sprawy ile Ty pracy wykonałaś w swoim ogrodzie, a ja tak rozczulam się nad sobą
.
A masz już miejsce gdzie postawisz namiot foliowy?za gratulacje i ciepłe słowa ;:106
Madziu namiot już stoi i wiosną mogę już poszaleć
- Kocina
- 1000p

- Od: 22 lip 2008, o 22:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jola - gratulacje!
Kupowałam w zeszłym roku wrzosy u Wolskiego - nie takie ilości oczywiście. Przyjęły się ładnie, teraz czekam na rozrośnięcie, bo jak wyjęłam je z pudełka to zapłakałam - takie maleństwa. Byłam uczciwie poinfomowana, że to sadzonki jednoroczne, ale nie wiedziałam, że jednoroczne są takie drobne. Sama mogę winić swoje niedoinformowanie.
Ale nie ma tego złego: będę miała większą radochę patrząc jak rosną ;)
Kupowałam w zeszłym roku wrzosy u Wolskiego - nie takie ilości oczywiście. Przyjęły się ładnie, teraz czekam na rozrośnięcie, bo jak wyjęłam je z pudełka to zapłakałam - takie maleństwa. Byłam uczciwie poinfomowana, że to sadzonki jednoroczne, ale nie wiedziałam, że jednoroczne są takie drobne. Sama mogę winić swoje niedoinformowanie.
Ale nie ma tego złego: będę miała większą radochę patrząc jak rosną ;)