Hosta quiz

Hosty
Awatar użytkownika
Tomasz II
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 mar 2008, o 08:38

Post »

Czy to jest tokudama AUREONEBULOSA?
No ma ten chop kontrasty, mogłoby takie cóś dorastać do rozmiarów Blue Angel....
Awatar użytkownika
Tombeat
200p
200p
Od: 9 cze 2008, o 12:19

Post »

No niestety -nie. Chociaż......Coś tam pokrętnie ma wspólnego z mamusia zagadki.Dodam ,że dorosła zagadka jest pomarszczona ma białe kwiatki. Od jej rejestracji upłynęło właśnie 10 lat :)
aha , na HL nie szukałbym za daleko ;)
Awatar użytkownika
Tomasz II
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Niewiele sie pomyliłem, to prawdopodobnie Abiqua Halucination. Czy ona się czymś różni np. od Blue Shadows? Bo mój wygląda jak ta Abiqua.
Awatar użytkownika
Tombeat
200p
200p

Post »

W sama dziesiątkę.
Czy się różnią? Dorosłe formy zdecydowanie tak.Młode które posiadam rosną niedaleko siebie.Blue Shadows rośnie szybciej i zachowuje te śliczne wzorki i cienie. Abiqua ciągle wygląda jak miniaturka i nic a nic się nie zmieniła.Dorosła jest bardziej "regularna". Muszę przyznać ,że na obecnym etapie moim faworytem jest Blue Shadows. Może w następnych latach A.Hallucination wygra ten pojedynek.
Awatar użytkownika
Tomasz II
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

To ona wolniej rośnie od Blue Shadows? Dzięki za podpowiedź- już jej nie kcę ;(
Teraz moja zagadka, nikt nie zgadnie, ino może Pidżama i Tombeat :)

Obrazek
Awatar użytkownika
Tombeat
200p
200p

Post »

Ale ona wypiękniała. Nazwę roboczą znam. Ale niech może inni ,tak patrząc na nią dobiorą nazwę.Ciekawe czy będa to słuszne skojarzenia :) Co Ty na to Tomaszu. Po polsku chyba będzie najlepiej
rm27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 paź 2008, o 11:52

Post »

Chyba ma coś wspólnego z dziewczyną, co zgubiła przyjaciela i pocieszyć się poszła na Bielany, gdzie co niedziela .....
Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Awatar użytkownika
Tomasz II
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Nie, to nie Ella Carusella. Ella to sportsmenka undulaty Erromeny. Ta tajemnicza jest krzyżówką z nasienia...
Tomku, to wcale nie nazwa robocza tylko już ostateczność.
Tajemnicza to też dziewczyna z klasą :)
goni@k
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 wrz 2006, o 13:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Tomasz II pisze:Tajemnicza to też dziewczyna z klasą :)
No, no, o ile dobrze kojarzę to Lafirynda jej na imię ;:87
Awatar użytkownika
Tomasz II
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Nie, Lafirynda jest zupełnie inna, to streaked z fortunei Albomarginaty.
Ta ma draski wewnątrz i żółty margines....nigdzie takiej nie widziałem. Jak wspomnialem to cudo wyszło po krzyżowce Color Glory z Frosted Jade. Obok ( te małe żolte ) to tez z tego samego rzutu, ale rosną kiepsko i jak jeden z rodziców przypalają się.
Powinien odezwać sie Tombeat i Pidżama, bo tylko oni znają nazwę...no ?
x_P-42

Post »

...a Oni się nie odezwą, bo dość mają naszych nieporadnych zgadywanek :!: :?: :!: :?:

Próbowałam przymknąć oczy i stwierdzić, z czym mi się kojarzy Twoja hostka. Najbardziej pasująca nazwa, to ...ale nie obraź się : Ogórczanka. Przypomina mi bowiem ulubioną zupę ogórkową, zaciągnietą białą, gęstą śmietanką :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. Chyba dobrze,że jutro wyjeżdżam !
rm27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 paź 2008, o 11:52

Post »

Tomku, jeżeli szukasz dla niej nowej nazwy to proponuję "Imagine" na cześć piosenki Lennona. Wcześniej nazwałeś jedną od piosenki Madonny, to może ta nazwa ci się spodoba. A może chcesz jakieś nowe polskie brzmienie to coś też możemy zasugerować. Albo jak chcesz zostać przy starej nazwie, to już lepiej zdradź jak ona brzmi i daj nową zagadkę. Pidżama i Tombeat tajemniczo w tej sprawie zamilkli.
Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
x_P-42

Post »

Romku, dobre ! Może tak :

Imagine all the people

Living for today

You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And your hosta will be ...for us !
Awatar użytkownika
Tomasz II
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Kurcze, wy tak wzniośle...a ja ....;(
Ok, nazwę zdradzę, bo faktycznie wątek przeciąga sie w dyskusję, a wzywani milczą.
To cudo nazywa się Rysia Kurza Łapka. Rysia to od pewnej Ryszardy, dziewczyny z meliny, która źle skończyła. Mam nadzieję, że z tą tak nie będzie.

Teraz ludzka zagadka:
forma dość duża...

Obrazek
x_P-42

Post »

No , to już szczyt...Tomaszu ! Jak nie Lafirynda w Bitej Śmietanie, Elka - Karuzelka , to teraz ta Rysia Kurza Łapka . :roll: :roll: A nie łaska coś wzniosłego, ponadczasowego ? Jakieś : Polska Dusza ( oj tak , ten spirit :lol: ) , Sobieski pod Wiedniem, albo Bitwa pod Płowcami ? Co pomyślą sobie hościarze z całego Wielkiego Świata o polskich miłośnikach host ? :shock: :D :shock:
Zablokowany

Wróć do „Hosty”