Familokowego ciąg dalszy

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
maniolek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 gru 2016, o 17:45
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Familokowego ciąg dalszy

Post »

Jadziu no co Ty gdzie pusto :) wszędzie coś rośnie, zielono i pięknie ;:138
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jadziu pięknie już masz na działeczce ;:138 ;:138 a ten powojnik powala na kolana - czy to jest bylinowy ??
Już wysadziłaś cebulki do donic ?? a ja jeszcze do nich nie zaglądałam - no to mam zajęcie na jutro , chociaż przejrzeć jak już nie wsadzić :D
Miłek ślicznie wygląda ja wysiałam letniego i coś tam już wychodzi :D
Różyczki pięknie Ci już się zbierają a przedszkole super ;:333
Awatar użytkownika
daysy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lut 2014, o 12:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Cześć Jadziu, ogródek wypieściłaś i czytam, że masz pusto w ogródku :wink: , czyli coś niecoś się jeszcze zmieści ;:306 . Mówiłam, że ogrody mamy z gumy ;:215 . Twoje patyczki imponujące , moje jeszcze malutkie, sporo wypadło, ale na szczęście nie wszystkie. Moim tak dobrze nie jest , szklarenki ich nie chronią ;:131 , muszę jednak o takich pomyśleć ;:333 .
Pozdrawiam Daysy
Zapraszam
Róże i bajkowy świat ogrodów 2018
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04

Post »

Jadzinko wiosna u Ciebie w pełni....pełno kwiecia no i miłek o którym mogę tylko pomarzyć.
Kochana ja też mam na swojej zegrodce co krok jakąś roślinkę od zaprzyjaźnionych forumek...to takie miłe. ;:168 A skoro różę diabli wzięli to trzeba na to miejsce wysłać dla Ciebie nową roślinkę bo nie może być pustki. Zaraz mi tu powiedz co brakuje to się zorganizuje. ;:196
Awatar użytkownika
adamiec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2010, o 19:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jadziu, wybieram się do Ciebie i wybrać się nie mogę. Goni mnie ten czas a z robotą nie mogę nadążyć,pomocnik trochę pomaga ale nie wszystka robota jej odpowiada . ;:180
Mój ogródek moja miłość.
Zapraszam Irena
Ogródek pełen marzeń cz.1, cz.2, cz.3
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

IRENKO wybierasz sie do mnie jak sójka za morze,ale wiem ,że gonisz i gonisz a potem padasz .Tak sie nie da na dłuższą metę.Pozdrówka dla pomocnic a inspekcja sprawdzi efekty ich prac ;:306 ;:196
ELUSIA ;:196 na razie nic tam nie sadza, a posadza powojnik niech się pnie po pergoli razem z Phyllis Bide ino nie taki jak Polish Spirit, bo ten by wszystko zagłuszył ;:222 Ukorzeniom patyczki Hot chocolate i Dieter Muller ,a także Barcarolle od brata, to miejsce dla nich musi być ,ale jakoś to wykombinuję :wink:
DAYSY są pustki bo nie wszystko poszybowało w górę lecz za chwilkę znów będzie ciasnota :;230 Szklarenki to takie malutkie akwaria i teraz żałuję mogłam wnukowi powiedzieć ,żeby ich więcej przyniósł.Hortensjowe patyczki się zielenią i niech sie ukorzeniają .Najbardziej ciekawa jestem czy w tym roku zdołam ukorzenić Pinky Winky bo to juz kolejny rok kiedy nie umiem tego zrobić a to wstyd okropny ;:174 A moze ten typ tak ma ;:224
TERENIU u Ciebie też będzie pięknie zobaczysz nawet ładniej niż u mnie jak będziesz mieć już swój wymarzony domek ;:167 .Oby tylko zdrowie Ci dopisało ,więc zbytnio nie szarżuj,bo będzie potrzebne jeszcze na dłuuuuuugo ;:196 Ten powojnik jest z grupy Atragene botaniczny nie przycina się go
MARIUSZ wiem ,ze zielono wszędzie mnóstwo widać ziemi ,ale za chwilkę będzie znów tłok na rabatach jak wszystko podrośnie
BEATKO no cóż jak byłaś u mnie nie było jeszcze tak przyjemnie lecz jeszcze będzie okazja ,żeby zobaczyć inny świat :wink:Widzę ,ze moja Krokosmia już wychodzi ma fajne grube kiełki lecz tylko widzę dwie sztuki jak na razie.Mówiłam ,że Pamelka jest niesamowita i stanowisko bardzo jej przypadło do gustu a kupiłam taką zabiedzoną

Obrazek

to nie Bożykwiat tylko Psiząb muszę to poprawić

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57

Post »

Peonie rosną w oczach! Podglądam je u siebie, w sobotę były noski a dzisiaj już całkiem dorodne. To samo serduszka, ta to pędzi jak szalona :)
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
Awatar użytkownika
ewka36jj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 cze 2012, o 18:31

Post »

Aż miło się patrzy na zieolne zdrowiuśkie pędy róż.
Kliknęłam u Ewy na Elżbietkę Węgierską, ale nie wiem czy zdecyduję się na zapłatę. Czytam, że to duża róża, pewnie więc zajmuje sporo miejsca. Muszę się zastanowić, czy znajdę dla niej miejsce. Powiedz Jadziu, czy ta rózyczka u Ciebie też jest taka wielgachna?
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

EWUNIU no cóż to parkowa i możesz ja prowadzić jak chcesz lecz spro miejsca zajmie .Moja Elżbietka jest przy pergoli i prowadzę ją jak pnącą.Ona ma sztywne pędy, lecz młodzież można lekko naginać, a atutem jest to ,ze nie kłuje :wink: To ubiegłoroczna fotka z czerwca .Teraz mocno ją pociachałam

Obrazek

BASIU wszystko rośnie w oczach nawet chwasty :wink: Jednak peonie mocno przybrały na wadze, a dzisiaj mają podlewanie z nieba.Wszystkim nasypałam Astvitu i jestem ciekawa czy to coś da

Obrazek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Beaby
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2014, o 13:16

Post »

Jadziu, no co Ty - jak byłam to przecież już się zachwycałam Twoim ogrókiem. A teraz jak będzie wszystko kwitło u Ciebie to dopiero będą ochy i achy. ;:168
To mówisz aby krokosmię już teraz z ukratka, niepostrzeżenie do ziemi? Mam jej na tyle, że mogę ;:306 Jutro się odważę tak postąpić z kilkoma cebulkami.
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

BEATKO moja od ubiegłego roku jest w ziemi nie zabierałam jej wcale do zimowania .Wczoraj widziałam ,że już fajne szabelki wypuszcza z ziemi czyli mrozy jej nie straszne .Sąsiadka nakrywała igliwiem i obciętymi łodygami bylin i tez super wychodziła wiosną, a moja niczym nie była okryta .No co Ty jak byłaś to jeszcze nie było się czym zachwycać chyba ,ze kamieniami :;230

Obrazek
Awatar użytkownika
Tolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2013, o 23:30

Post »

Jadziu no to zdjęcie Elżbietki to wymiata ;:oj ooo jak dobrze że ja już mam kawał pracy za sobą i zamówienia zamknięte ,bo pewnikiem bym się na to cudo skusiła ;:173 Czy ona pachnie?Cudna na prawdę ;:167 ;:167
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57

Post »

Ja kupioną Elżbietkę już posadziłam, sadzonka to dosłownie kolos! ;:167
Jak patrzę na Twój dorodny krzak, to ani przez sekundę nie żałuję że jest u mnie! ;:167 Wspaniale też prezentują się Afrodyty...
Dobrze że popadało, nasze roślinki bardzo już tego potrzebowały!
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04

Post »

To dobrze Jadzinko, że coś pokombinujesz. ;:196
I mówicie, ze krokosmia zimuje....a ja się nad nią zastanawiałam. No popatrz Jadziu takie roślinki to mi się podobają...jeszcze gaura mi chodzi po głowie ale ona to na pewno nie zimuje. Jednak po zastanowieniu się trzeba sobie dać czasami spokój bo ileż można ;:306
Po tym deszczu i ochłodzeniu bardzo przyjemnie się zrobiło, no i kwiatki tak szybko nie przekwitną....same +y.
Awatar użytkownika
inka52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lis 2009, o 11:54

Post »

Ta Elżbietka Węgierska to naprawdę Elżbieta , mówisz Jadziu ,ze nie kuję , bardzo ładna ,i chyba pachnie prawda ;:108 ;:3
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”