Familokowego ciąg dalszy
- maniolek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 gru 2016, o 17:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Familokowego ciąg dalszy
Jadziu no co Ty gdzie pusto
wszędzie coś rośnie, zielono i pięknie 
- TerDob

- Od: 13 sty 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu pięknie już masz na działeczce
a ten powojnik powala na kolana - czy to jest bylinowy ??
Już wysadziłaś cebulki do donic ?? a ja jeszcze do nich nie zaglądałam - no to mam zajęcie na jutro , chociaż przejrzeć jak już nie wsadzić
Miłek ślicznie wygląda ja wysiałam letniego i coś tam już wychodzi
Różyczki pięknie Ci już się zbierają a przedszkole super
Już wysadziłaś cebulki do donic ?? a ja jeszcze do nich nie zaglądałam - no to mam zajęcie na jutro , chociaż przejrzeć jak już nie wsadzić
Miłek ślicznie wygląda ja wysiałam letniego i coś tam już wychodzi
Różyczki pięknie Ci już się zbierają a przedszkole super
- daysy

- Od: 13 lut 2014, o 12:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cześć Jadziu, ogródek wypieściłaś i czytam, że masz pusto w ogródku
, czyli coś niecoś się jeszcze zmieści
. Mówiłam, że ogrody mamy z gumy
. Twoje patyczki imponujące , moje jeszcze malutkie, sporo wypadło, ale na szczęście nie wszystkie. Moim tak dobrze nie jest , szklarenki ich nie chronią
, muszę jednak o takich pomyśleć
.
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Jadzinko wiosna u Ciebie w pełni....pełno kwiecia no i miłek o którym mogę tylko pomarzyć.
Kochana ja też mam na swojej zegrodce co krok jakąś roślinkę od zaprzyjaźnionych forumek...to takie miłe.
A skoro różę diabli wzięli to trzeba na to miejsce wysłać dla Ciebie nową roślinkę bo nie może być pustki. Zaraz mi tu powiedz co brakuje to się zorganizuje. 
Kochana ja też mam na swojej zegrodce co krok jakąś roślinkę od zaprzyjaźnionych forumek...to takie miłe.
- adamiec

- Od: 4 mar 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu, wybieram się do Ciebie i wybrać się nie mogę. Goni mnie ten czas a z robotą nie mogę nadążyć,pomocnik trochę pomaga ale nie wszystka robota jej odpowiada . 
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
IRENKO wybierasz sie do mnie jak sójka za morze,ale wiem ,że gonisz i gonisz a potem padasz .Tak sie nie da na dłuższą metę.Pozdrówka dla pomocnic a inspekcja sprawdzi efekty ich prac
ELUSIA
na razie nic tam nie sadza, a posadza powojnik niech się pnie po pergoli razem z Phyllis Bide ino nie taki jak Polish Spirit, bo ten by wszystko zagłuszył
Ukorzeniom patyczki Hot chocolate i Dieter Muller ,a także Barcarolle od brata, to miejsce dla nich musi być ,ale jakoś to wykombinuję
DAYSY są pustki bo nie wszystko poszybowało w górę lecz za chwilkę znów będzie ciasnota
Szklarenki to takie malutkie akwaria i teraz żałuję mogłam wnukowi powiedzieć ,żeby ich więcej przyniósł.Hortensjowe patyczki się zielenią i niech sie ukorzeniają .Najbardziej ciekawa jestem czy w tym roku zdołam ukorzenić Pinky Winky bo to juz kolejny rok kiedy nie umiem tego zrobić a to wstyd okropny
A moze ten typ tak ma
TERENIU u Ciebie też będzie pięknie zobaczysz nawet ładniej niż u mnie jak będziesz mieć już swój wymarzony domek
.Oby tylko zdrowie Ci dopisało ,więc zbytnio nie szarżuj,bo będzie potrzebne jeszcze na dłuuuuuugo
Ten powojnik jest z grupy Atragene botaniczny nie przycina się go
MARIUSZ wiem ,ze zielono wszędzie mnóstwo widać ziemi ,ale za chwilkę będzie znów tłok na rabatach jak wszystko podrośnie
BEATKO no cóż jak byłaś u mnie nie było jeszcze tak przyjemnie lecz jeszcze będzie okazja ,żeby zobaczyć inny świat
Widzę ,ze moja Krokosmia już wychodzi ma fajne grube kiełki lecz tylko widzę dwie sztuki jak na razie.Mówiłam ,że Pamelka jest niesamowita i stanowisko bardzo jej przypadło do gustu a kupiłam taką zabiedzoną

to nie Bożykwiat tylko Psiząb muszę to poprawić

ELUSIA
DAYSY są pustki bo nie wszystko poszybowało w górę lecz za chwilkę znów będzie ciasnota
TERENIU u Ciebie też będzie pięknie zobaczysz nawet ładniej niż u mnie jak będziesz mieć już swój wymarzony domek
MARIUSZ wiem ,ze zielono wszędzie mnóstwo widać ziemi ,ale za chwilkę będzie znów tłok na rabatach jak wszystko podrośnie
BEATKO no cóż jak byłaś u mnie nie było jeszcze tak przyjemnie lecz jeszcze będzie okazja ,żeby zobaczyć inny świat

to nie Bożykwiat tylko Psiząb muszę to poprawić

- apus

- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
Peonie rosną w oczach! Podglądam je u siebie, w sobotę były noski a dzisiaj już całkiem dorodne. To samo serduszka, ta to pędzi jak szalona 
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
- ewka36jj

- Od: 10 cze 2012, o 18:31
Aż miło się patrzy na zieolne zdrowiuśkie pędy róż.
Kliknęłam u Ewy na Elżbietkę Węgierską, ale nie wiem czy zdecyduję się na zapłatę. Czytam, że to duża róża, pewnie więc zajmuje sporo miejsca. Muszę się zastanowić, czy znajdę dla niej miejsce. Powiedz Jadziu, czy ta rózyczka u Ciebie też jest taka wielgachna?
Kliknęłam u Ewy na Elżbietkę Węgierską, ale nie wiem czy zdecyduję się na zapłatę. Czytam, że to duża róża, pewnie więc zajmuje sporo miejsca. Muszę się zastanowić, czy znajdę dla niej miejsce. Powiedz Jadziu, czy ta rózyczka u Ciebie też jest taka wielgachna?
- JAKUCH

EWUNIU no cóż to parkowa i możesz ja prowadzić jak chcesz lecz spro miejsca zajmie .Moja Elżbietka jest przy pergoli i prowadzę ją jak pnącą.Ona ma sztywne pędy, lecz młodzież można lekko naginać, a atutem jest to ,ze nie kłuje
To ubiegłoroczna fotka z czerwca .Teraz mocno ją pociachałam

BASIU wszystko rośnie w oczach nawet chwasty
Jednak peonie mocno przybrały na wadze, a dzisiaj mają podlewanie z nieba.Wszystkim nasypałam Astvitu i jestem ciekawa czy to coś da

BASIU wszystko rośnie w oczach nawet chwasty

- Beaby

- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Jadziu, no co Ty - jak byłam to przecież już się zachwycałam Twoim ogrókiem. A teraz jak będzie wszystko kwitło u Ciebie to dopiero będą ochy i achy.
To mówisz aby krokosmię już teraz z ukratka, niepostrzeżenie do ziemi? Mam jej na tyle, że mogę
Jutro się odważę tak postąpić z kilkoma cebulkami.
To mówisz aby krokosmię już teraz z ukratka, niepostrzeżenie do ziemi? Mam jej na tyle, że mogę
- JAKUCH

BEATKO moja od ubiegłego roku jest w ziemi nie zabierałam jej wcale do zimowania .Wczoraj widziałam ,że już fajne szabelki wypuszcza z ziemi czyli mrozy jej nie straszne .Sąsiadka nakrywała igliwiem i obciętymi łodygami bylin i tez super wychodziła wiosną, a moja niczym nie była okryta .No co Ty jak byłaś to jeszcze nie było się czym zachwycać chyba ,ze kamieniami

- Tolinka

- Od: 1 mar 2013, o 23:30
Jadziu no to zdjęcie Elżbietki to wymiata
ooo jak dobrze że ja już mam kawał pracy za sobą i zamówienia zamknięte ,bo pewnikiem bym się na to cudo skusiła
Czy ona pachnie?Cudna na prawdę

- apus

- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
Ja kupioną Elżbietkę już posadziłam, sadzonka to dosłownie kolos!
Jak patrzę na Twój dorodny krzak, to ani przez sekundę nie żałuję że jest u mnie!
Wspaniale też prezentują się Afrodyty...
Dobrze że popadało, nasze roślinki bardzo już tego potrzebowały!
Jak patrzę na Twój dorodny krzak, to ani przez sekundę nie żałuję że jest u mnie!
Dobrze że popadało, nasze roślinki bardzo już tego potrzebowały!
Pozdrawiam, Basia.
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
To dobrze Jadzinko, że coś pokombinujesz.
I mówicie, ze krokosmia zimuje....a ja się nad nią zastanawiałam. No popatrz Jadziu takie roślinki to mi się podobają...jeszcze gaura mi chodzi po głowie ale ona to na pewno nie zimuje. Jednak po zastanowieniu się trzeba sobie dać czasami spokój bo ileż można
Po tym deszczu i ochłodzeniu bardzo przyjemnie się zrobiło, no i kwiatki tak szybko nie przekwitną....same +y.
I mówicie, ze krokosmia zimuje....a ja się nad nią zastanawiałam. No popatrz Jadziu takie roślinki to mi się podobają...jeszcze gaura mi chodzi po głowie ale ona to na pewno nie zimuje. Jednak po zastanowieniu się trzeba sobie dać czasami spokój bo ileż można
Po tym deszczu i ochłodzeniu bardzo przyjemnie się zrobiło, no i kwiatki tak szybko nie przekwitną....same +y.
- inka52

- Od: 5 lis 2009, o 11:54
Ta Elżbietka Węgierska to naprawdę Elżbieta , mówisz Jadziu ,ze nie kuję , bardzo ładna ,i chyba pachnie prawda