Na wzgórzu z widokiem
Re: Na wzgórzu z widokiem
Ale z komórki w vitroflorze na przyklad 

- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Milenko ładna półeczka kojarzy mi się ze skandynawskim stylem. Jak tylko w życiu mi się uspokoi to zrobię i mydło i krem. Wszystkie przepisy przekopiowane czekają na realizację
Jak już musisz pędzić to może lepiej inne paliwo 

- Koleszko
- 500p
- Od: 14 wrz 2013, o 20:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Takie prezenty to każdy by chciał dostać . 

- Elfia
- 500p
- Od: 1 kwie 2014, o 21:51
- Kontakt:
Jakie piękne prezenty porobiłaś
Też lubię się bawić w domowego alchemika i wyczarowywać jakieś szybkie kosmetyczne mikstury, ale nie mam głowy do tego, by je pięknie "ubierać". Dla mnie to sztuka wybitnie użytkowa i walor estetyczny zostawiam na boku.
Podobają mi się twoje domowe klimaty
Mogłabym się od razu wprosić na kawę
U mnie też przygotowania do świąt, przeplatane przeziębieniem, więc nie mam weny do sprawozdania z ogrodu.

Podobają mi się twoje domowe klimaty

U mnie też przygotowania do świąt, przeplatane przeziębieniem, więc nie mam weny do sprawozdania z ogrodu.
Mateusz masz Ty pomysły
Marysiu zmobilizuj się, nie pożałujesz
Inne paliwo pędzę a jakże ;)
Paweł ja już widzę Ciebie w wannie z kwiatem lawendy i nagietka
Elfia gdzie tu piękne ubranie etykietka na nitce bawełnianej i słoik po grzybach marynowanych
Na kawę zapraszam
I dobra wiadomość: z tegorocznej akcji wymiany dostanę na pewno połowę nasion, które zamówiłam

Marysiu zmobilizuj się, nie pożałujesz

Paweł ja już widzę Ciebie w wannie z kwiatem lawendy i nagietka

Elfia gdzie tu piękne ubranie etykietka na nitce bawełnianej i słoik po grzybach marynowanych

Na kawę zapraszam

I dobra wiadomość: z tegorocznej akcji wymiany dostanę na pewno połowę nasion, które zamówiłam

Pozdrawiam wszystkich zakręconych na zielono! Milena
Na wzgórzu z widokiem
Dorośli upośledzeni ludzie to dorośli upośledzeni ludzie a nie małe bezrozumne dzieci!
Na wzgórzu z widokiem
Dorośli upośledzeni ludzie to dorośli upośledzeni ludzie a nie małe bezrozumne dzieci!
- Margita
- 500p
- Od: 21 kwie 2012, o 19:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dużo nasion zamówiłaś? Oj, będzie się działo u Ciebie wiosną.
Zastanawiam się, czy zamówić nasiona (mogłabym w drugiej turze). Jak myślisz, warto jeszcze?
Zastanawiam się, czy zamówić nasiona (mogłabym w drugiej turze). Jak myślisz, warto jeszcze?
Margita nie zastanawiaj się i zamów zostało bardzo dużo ciekawych nasion i tych zwyczajnych też ;)
Najwięcej zamówiłam kwiatów i tych pewnie najmniej dostanę - nie żal mi wcale ;)
Za to najbardziej żal ziół, bo ich było mało a ja potrzebuję ich wiele gatunków do stworzenia różnorodnego zielnika
Nie pamiętam ile dokładnie zamówiłam ale liczone w dziesiątkach - coś około 50.
Pomidorów i papryk nie zamawiałam, bo po pierwsze nie jestem kolekcjonerką - potrzebuję góra 4 odmiany (będę siać 7 dla spróbowania), po drugie dzięki Kasi-kryzysowej mam pomidora Green Zebrę i Sławę Nadrenii oraz ostre papryczki - to mi wystarczy z nowości, których nie uprawiałam nigdy
Najwięcej zamówiłam kwiatów i tych pewnie najmniej dostanę - nie żal mi wcale ;)
Za to najbardziej żal ziół, bo ich było mało a ja potrzebuję ich wiele gatunków do stworzenia różnorodnego zielnika

Nie pamiętam ile dokładnie zamówiłam ale liczone w dziesiątkach - coś około 50.
Pomidorów i papryk nie zamawiałam, bo po pierwsze nie jestem kolekcjonerką - potrzebuję góra 4 odmiany (będę siać 7 dla spróbowania), po drugie dzięki Kasi-kryzysowej mam pomidora Green Zebrę i Sławę Nadrenii oraz ostre papryczki - to mi wystarczy z nowości, których nie uprawiałam nigdy

Na wzgórzu z widokiem
Na wzgórzu z widokiem
- Margita
- 500p
- Od: 21 kwie 2012, o 19:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mi też najbardziej zależało na nasionach ziół, a widzę, że w formularzu już ich prawie nie ma.
Nic to, może w przyszłym roku będę zbierała nasiona. Nie wiem jeszcze jak, ale mam nadzieję, że są o tym wątki na forum.
Boję się tylko, że potem będą reklamacje.
Nic to, może w przyszłym roku będę zbierała nasiona. Nie wiem jeszcze jak, ale mam nadzieję, że są o tym wątki na forum.
Boję się tylko, że potem będą reklamacje.
- Koleszko
- 500p
Hahahaah .
Czekamy na wiosnę .

Czekamy na wiosnę .

- Elfia
- 500p
- Kontakt:
Ciii.... nie kuś, bo przypłynę przez Bałtyk i na kawie zostanęVamila pisze: Elfia gdzie tu piękne ubranie etykietka na nitce bawełnianej i słoik po grzybach marynowanych![]()
Na kawę zapraszam![]()

Masz niesamowity dar, do robienia czegoś z niczego. Lubię takie samodzielnie robione cudeńka

Wygląda na to, że ja też dostanę sporo nasion z akcji. Chyba więcej niż się spodziewałam, a spodziewałam się, że większość zostanie wyczyszczona zanim kliknę zamówienia.
Margita pewnie, że reklamacje mogą być, przecież nie jesteśmy centralami nasiennymi - też długo się zastanawiałam czy wziąć udział w akcji - właśnie z tego powodu. Nasionami ziół wieloletnich mogę się z Tobą podzielić - będę kupować w lutym, to dam znać na pw.
Paweł no co ty po co do wiosny, ja mam suszone płatki kwiatów mogę Ci wysłać ekskluzywną sól kąpielową by Milena
Elfia dziękuję za docenienie - rzadko słyszę podobne opinie
Za to mnie chyba do Ciebie trochę po drodze, bo ja pochodzę z Koszalina i tam są moi rodzice, a na dodatek na początku lutego będę w Kołobrzegu
Ja też trochę z zadatkiem zamówiłam nasion w akcji - idąc za radami "starych" wyjadaczy ;)
Paweł no co ty po co do wiosny, ja mam suszone płatki kwiatów mogę Ci wysłać ekskluzywną sól kąpielową by Milena

Elfia dziękuję za docenienie - rzadko słyszę podobne opinie

Za to mnie chyba do Ciebie trochę po drodze, bo ja pochodzę z Koszalina i tam są moi rodzice, a na dodatek na początku lutego będę w Kołobrzegu

Ja też trochę z zadatkiem zamówiłam nasion w akcji - idąc za radami "starych" wyjadaczy ;)
Na wzgórzu z widokiem
Na wzgórzu z widokiem
- Koleszko
- 500p
Nie wiem czy mnie stać na takie drogocenne rzeczy . 

Ekskluzywne nie znaczy drogocenne 
Machnęliśmy 130 pierogów
Jeszcze tylko uszka ;)

Machnęliśmy 130 pierogów

Na wzgórzu z widokiem
Na wzgórzu z widokiem
- Elfia
- 500p
- Kontakt:
Z Koszalina to faktycznie rzut beretem do mnieVamila pisze:
Za to mnie chyba do Ciebie trochę po drodze, bo ja pochodzę z Koszalina i tam są moi rodzice, a na dodatek na początku lutego będę w Kołobrzegu![]()

Odezwij się przed przyjazdem, to może uda się spotkać na jakiejś kawie, chociaż na chwilkę.
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Milenko przyszłam sprawdzić co u Ciebie skoro pojawiłaś się na FO, ale tu cisza a właściwie pachnie jeszcze świętami pierogami i uszkami
a tu już wiosna nam się marzy. Wszyscy nerwowo spoglądają na pudła z nasionami i na puste parapety
Życzę dobrego roku, wspaniałych plonów i kwitnień w ogrodzie