Ąleż pięknie się zrobiło, tyle pięknych kolorków tulipanów jest czym oczka cieszyć.
U mnie przeszła burza z gradobiciem i niestety nie nacieszyłam się moimi tulipankami za długo, trochę tylko ocalało.
Życzę
Reniu witam., \
Jak ślicznie ogród tętni życiem taki deszcz i burza która zrusza ziemie gna nasze roślinki do góry .
Piękne widoki i tylko usiąść na huśtawce i oglądać popijając kawcie.
Oczywiście rozmowa o kwiatach jako dodatek do kawy
drewutnia..Kasiula17..123katex..dziękuję kochane .. Coraz mniej czasu mam ...zaczęłam już robić warzywnik...dwa długaśne rzędy okopałam i obsiałam dzisiaj...ręce bolą..o krzyżach nie wspomnę...rozruszałam się na maksa ;:108a zostało jeszcze dwa..ale to po niedzieli...
więc teraz coraz mniej będę tu wpadać...ale postaram się zaglądać..
kolorów jeszcze przybywa..
RENIU......zastanawiam się czego w Twoim ogrodzie brakuje........
u mnie deszczu brakuje natomiast zimnisko króluje.......oby tylko przymrozki nie nawiedziły nasze grody.....
Witam Wolusia..no powiem Ci że mam inne faworyty:)) leszczyna..u mnie deszczu nie brakuje a mrozik zagościł... 3 KOTY..no cóż pomroziło trochę..co wrażliwsze..
tak wyglądają nowe przyrosty Pierisa..podobnie kiwi winogrono i parę innych...
Kasiula17..ja też siedziałam jak ta głupia do 24 w nocy paliłam ognisko..a i tak pomroziło..
Korzystając dzisiaj że znowu pada deszcz...mam chwilę czasu..wstawię parę fotek majowego dolnego ogrodu..
I naszło mnie zrobiłam sobie nową rzeźbę:)
Pozdrawiam..
leszczyna..Krysiu tak to sobie wymyśliłam...hihi trochę było pomocy ze strony M.pomógł odlać mi z betonu podstawę z trzech części..wykorzystaliśmy do tego starą miskę..rurę PCW i formę ze styropianu na dolne koło..figura ze styropianu obłożona zaprawą klejową...misę i nogę dodatkowo obłożyłam szmatami namoczonymi w zaprawie klejowej i pomalowane wszystko farbą do betonu..
koziorozec..Martuś witaj..cieszę się z Twoich odwiedzin..i zapraszam częściej...
Witam Reniu, mrozik zawsze zaczyna łapać przed ranem więć lepiej wstać tak około 3 w nocy i dopiero robić zadymę. Na pewno coś pomogło u mnie sporo bo w koło u sąsiadów to bez porównania, tyle pomarzło.Widoki ogólne a figura ślicznie się wkomponowała.
Ewiczka52..Witaj..dziękuję Kasiula17,,Kasiu wiem..ale już mi się nie chciało w nocy wstawać..
Deszczu jak na razie mam pod dostatkiem i zapowiadają kolejne ulewy..
Moje zasiewy ..wzeszły mi już mangoldy i burak ćwikłowy..reszta jeszcze śpi..
w tym sezonie mam 5 rzędów..na warzywka u sąsiadów wypożyczone;)