Ogród Marty cz. IV
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród Marty cz. IV
Martusiu niedługo jadę na dworzec i chciałam się pożegnać i powiedzieć, że pewnie nie będę miała czasu na codzienne wchodzenie do zaprzyjaźnionych wątków, ale swój i wyspę będę odwiedzać więc nie przemęczaj się, ciesz się wiosną i niech Ci praca nie sprawia trudności. 

- beacia0088
- Od: 25 lis 2013, o 20:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Marto:)
Jak ja bym chciała mieć już takie piękne i duże roślinki jak u ciebie.Moje to takie małe pipki, ale urosną tylko ,że trochę będę musiała poczekać niestety.Życzę miłego weekendu
Jak ja bym chciała mieć już takie piękne i duże roślinki jak u ciebie.Moje to takie małe pipki, ale urosną tylko ,że trochę będę musiała poczekać niestety.Życzę miłego weekendu

- stasia_ogrod
- Od: 13 mar 2011, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Te srebrne świerki pięknie wkomponowałaś, widać je z daleka.Grójecznik jesienią musi być jak żarówa, cały w złotej szacie. 

-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Martuś, zachwyciłam się grujecznikiem. Twój już pewnie ma troszkę lat, wygląda pięknie. I chyba po raz pierwszy widzę to drzewo w odmianie, którą pokazujesz. Nie dziwię się, że jest Twoim oczkiem w głowie.
- Madziagos
- -Moderator Forum-.
- Od: 10 kwie 2012, o 21:44
Marto,
zabłąkałam się do Twojego pięknego ogrodu. Takie własnie gąszcze roślinne lubię najbardziej. Trochę dzikości i pozornego bałaganu ma to COŚ. Widziałam, że masz grujecznika japońskiego, formę zwisłą. Jak długo czekałaś, aż drzewko osiągnie takie rozmiary? Zawsze mi sie taki marzył, w końcu w zeszłym roku zamówiłam w sieci. Drzewko jest szczepione, zamiast korony ma na razie kilka patyczków.
zabłąkałam się do Twojego pięknego ogrodu. Takie własnie gąszcze roślinne lubię najbardziej. Trochę dzikości i pozornego bałaganu ma to COŚ. Widziałam, że masz grujecznika japońskiego, formę zwisłą. Jak długo czekałaś, aż drzewko osiągnie takie rozmiary? Zawsze mi sie taki marzył, w końcu w zeszłym roku zamówiłam w sieci. Drzewko jest szczepione, zamiast korony ma na razie kilka patyczków.
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Marysiu,odpoczywaj,nabieraj sił ,popraw swoje zdrowie i wracaj do ogrodu i do nas,pełna nowej energii buziaczki
Beatko,roślinki szybko rosną ,więc niedługo tak będzie i u Ciebie,,miłego weekendu życzę
Stasiu,grójecznik jesienią jest żółciutki ,pozdrawiam
Małgosiu,grójecznik ma może 5-6 lat , pięknie i bezproblemowo rośnie i na nic nie choruje,pozdrowienia i słonecznego weekendu
Magdziu,witam Cię w moim ogrodzie,miło,że jesteś i myślę ,że zostaniesz,fajnie oceniłaś ten ogród,bo tak naprawdę to on jest miejscami dziki,i w niektórych miejscach sam się układa,rośliny się wysiewają i tworzą się nowe samodzielne kompozycje i jeżeli to mi się podoba to zostawiam te miejsca w spokoju,pozdrawiam i zapraszam znowu

Beatko,roślinki szybko rosną ,więc niedługo tak będzie i u Ciebie,,miłego weekendu życzę

Stasiu,grójecznik jesienią jest żółciutki ,pozdrawiam

Małgosiu,grójecznik ma może 5-6 lat , pięknie i bezproblemowo rośnie i na nic nie choruje,pozdrowienia i słonecznego weekendu

Magdziu,witam Cię w moim ogrodzie,miło,że jesteś i myślę ,że zostaniesz,fajnie oceniłaś ten ogród,bo tak naprawdę to on jest miejscami dziki,i w niektórych miejscach sam się układa,rośliny się wysiewają i tworzą się nowe samodzielne kompozycje i jeżeli to mi się podoba to zostawiam te miejsca w spokoju,pozdrawiam i zapraszam znowu

-
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
I nowe rabaty
Tego się nie spodziewałam 

- Biedronka641
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
Witaj Marto.
Rabatki nowe superowe.
Dziś mam piękny dzień. Szkoda ,że taka nie była wczorajsza sobota.Pozdrawiam i życzę Ci miłej, słonecznej niedzieli. 
Rabatki nowe superowe.

-
Aniu,już powstały na wiosnę następne 4 dorobione (przedłużone) do starych rabat ,to są miejsca na nowe następne piwonie i inne byliny, 
-- 9 mar 2014, o 11:37 --
Alu ,u mnie też dzisiaj pięknie,miłej niedzieli i buziaczki

-- 9 mar 2014, o 11:37 --
Alu ,u mnie też dzisiaj pięknie,miłej niedzieli i buziaczki

- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Napracowałaś się ale efekty będziemy podziwiać przez kolejne lata!
Kawał roboty odwaliłaś Martuś !
U mnie nowe byliny i cebule okupują balkon...mam nadzieję że nadchodzący tydzień i u mnie będzie wreszcie pracowity bo zapowiada się ciepełko!

- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Martusiu witaj w niedzielne słoneczne ale wietrzne przedpołudnie,rabatki ślicznie przygotowane,nie obejrzysz się a już się zapełnią pięknymi kwiatkami,róże posadziłaś jesienią wiem że to najlepszy okres,ja spóźniłam się i dopiero teraz będę dostawać nowe róże ,mam nadzieję że przyjmą się ,
obrzeża rabatek bardzo naturalne
obrzeża rabatek bardzo naturalne

- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Martuniu podziwiam Cię za pracowitość
będzie cudownie
i zazdroszczę miejsca w ogrodzie u mnie z roku na rok miejsca na rabaty kurczą niemiłosiernie. eM się śmieje, że jeszcze trochę i na warzywniku posadzę kwiaty
Słoneczka życzę 

-
Maryniu,może czytałaś jak pisałam do Ani,że nowych rabat jest więcej i jeszcze będą następne ,ziemię z wszystkich zrobionych rabat wywoziłam taczkami sama i nawoziłam nowej ,ale ,jeszcze dużo mi potrzeba zrobić i pomogą mi teraz panowie,już jestem umówiona ,bo nie wyrabiam przez te rabaty z oczyszczeniem starych,ale nowych będzie sporo,robię pomału od stycznia ,bo jak będą zjeżdżać rośliny ,to chciałabym ich od razu posadzić na miejsce stałe,może się uda,pozdrawiam
Grażynko,u mnie dzisiaj pięknie i bezwietrznie ,ale wiosną też sadzi się róże i ja też będę jeszcze miała nowe teraz,bez problemu się przyjmą i pięknie zakwitną,buziaczki dla Ciebie
Beatko,zamówiłam w tym roku jeszcze dużo piwonii ,tamte stare są ładnie rozrośnięte ,ale powiem Ci że tylko na piwonie jestem chytra
,mam trochę starych babcinych piwonii,pozbieranych od różnych babć, bez nazwy ,ale cudnie pachnących ,może coś na drugi rok ,ja je jeszcze porozmnażam,to dostaniesz,pozdrawiam Cię gorąco

-- 9 mar 2014, o 12:32 --
Witaj Aniu,w piękny słoneczny dzień ,jak ja tak dalej będę robić to moje wnuki nie będą miału gdzie w piłkę kopać,cały środek był dla nich ,a ja to uszczuplam,pozdrawiam

Grażynko,u mnie dzisiaj pięknie i bezwietrznie ,ale wiosną też sadzi się róże i ja też będę jeszcze miała nowe teraz,bez problemu się przyjmą i pięknie zakwitną,buziaczki dla Ciebie

Beatko,zamówiłam w tym roku jeszcze dużo piwonii ,tamte stare są ładnie rozrośnięte ,ale powiem Ci że tylko na piwonie jestem chytra

-- 9 mar 2014, o 12:32 --
Witaj Aniu,w piękny słoneczny dzień ,jak ja tak dalej będę robić to moje wnuki nie będą miału gdzie w piłkę kopać,cały środek był dla nich ,a ja to uszczuplam,pozdrawiam

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Martuniu wykonałaś kawał ciężkiej pracy, bo przypuszczam, że rabaty powstały w miejsce trawnika. Wygląda już ładnie, a jak róże i piwonie zakwitną
Pozdrawiam Cię serdecznie