Ogród Marty cz. IV

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogród Marty cz. IV

Post »

Martusiu niedługo jadę na dworzec i chciałam się pożegnać i powiedzieć, że pewnie nie będę miała czasu na codzienne wchodzenie do zaprzyjaźnionych wątków, ale swój i wyspę będę odwiedzać więc nie przemęczaj się, ciesz się wiosną i niech Ci praca nie sprawia trudności. ;:196
Awatar użytkownika
beacia0088
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lis 2013, o 20:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam Marto:)
Jak ja bym chciała mieć już takie piękne i duże roślinki jak u ciebie.Moje to takie małe pipki, ale urosną tylko ,że trochę będę musiała poczekać niestety.Życzę miłego weekendu ;:3
Awatar użytkownika
stasia_ogrod
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2011, o 16:48
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Te srebrne świerki pięknie wkomponowałaś, widać je z daleka.Grójecznik jesienią musi być jak żarówa, cały w złotej szacie. ;:138
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Martuś, zachwyciłam się grujecznikiem. Twój już pewnie ma troszkę lat, wygląda pięknie. I chyba po raz pierwszy widzę to drzewo w odmianie, którą pokazujesz. Nie dziwię się, że jest Twoim oczkiem w głowie.
Awatar użytkownika
Madziagos
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 10 kwie 2012, o 21:44

Post »

Marto,

zabłąkałam się do Twojego pięknego ogrodu. Takie własnie gąszcze roślinne lubię najbardziej. Trochę dzikości i pozornego bałaganu ma to COŚ. Widziałam, że masz grujecznika japońskiego, formę zwisłą. Jak długo czekałaś, aż drzewko osiągnie takie rozmiary? Zawsze mi sie taki marzył, w końcu w zeszłym roku zamówiłam w sieci. Drzewko jest szczepione, zamiast korony ma na razie kilka patyczków.
Z pozdrowieniami, Magda
Moje wątki Moje drogi... Aktualny
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Marysiu,odpoczywaj,nabieraj sił ,popraw swoje zdrowie i wracaj do ogrodu i do nas,pełna nowej energii buziaczki ;:196

Beatko,roślinki szybko rosną ,więc niedługo tak będzie i u Ciebie,,miłego weekendu życzę :wit ;:3

Stasiu,grójecznik jesienią jest żółciutki ,pozdrawiam :wit ;:168

Małgosiu,grójecznik ma może 5-6 lat , pięknie i bezproblemowo rośnie i na nic nie choruje,pozdrowienia i słonecznego weekendu :wit ;:168 ;:3

Magdziu,witam Cię w moim ogrodzie,miło,że jesteś i myślę ,że zostaniesz,fajnie oceniłaś ten ogród,bo tak naprawdę to on jest miejscami dziki,i w niektórych miejscach sam się układa,rośliny się wysiewają i tworzą się nowe samodzielne kompozycje i jeżeli to mi się podoba to zostawiam te miejsca w spokoju,pozdrawiam i zapraszam znowu :wit ;:65
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

moja nowa rabata z różami zasadzonymi w listopadzie ,a teraz będą dosadzone inne byliny,jutro przychodzi kolejna przesyłka
Obrazek

nowa rabata z piwoniami i innymi bylinami,jest tam mak ,przetaczniki i floksy z oczkiem,tulipany i szafirki
Obrazek
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

I nowe rabaty ;:oj Tego się nie spodziewałam ;:138
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17

Post »

Witaj Marto.
Rabatki nowe superowe. ;:138 Dziś mam piękny dzień. Szkoda ,że taka nie była wczorajsza sobota.Pozdrawiam i życzę Ci miłej, słonecznej niedzieli. :wit
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu,już powstały na wiosnę następne 4 dorobione (przedłużone) do starych rabat ,to są miejsca na nowe następne piwonie i inne byliny, :tan

-- 9 mar 2014, o 11:37 --

Alu ,u mnie też dzisiaj pięknie,miłej niedzieli i buziaczki ;:3 ;:196
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Napracowałaś się ale efekty będziemy podziwiać przez kolejne lata! ;:63 Kawał roboty odwaliłaś Martuś ! ;:168 U mnie nowe byliny i cebule okupują balkon...mam nadzieję że nadchodzący tydzień i u mnie będzie wreszcie pracowity bo zapowiada się ciepełko! :)

:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Martusiu witaj w niedzielne słoneczne ale wietrzne przedpołudnie,rabatki ślicznie przygotowane,nie obejrzysz się a już się zapełnią pięknymi kwiatkami,róże posadziłaś jesienią wiem że to najlepszy okres,ja spóźniłam się i dopiero teraz będę dostawać nowe róże ,mam nadzieję że przyjmą się ,
obrzeża rabatek bardzo naturalne ;:138
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Martuniu podziwiam Cię za pracowitość ;:108 będzie cudownie :tan i zazdroszczę miejsca w ogrodzie u mnie z roku na rok miejsca na rabaty kurczą niemiłosiernie. eM się śmieje, że jeszcze trochę i na warzywniku posadzę kwiaty ;:14 Słoneczka życzę ;:196
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Maryniu,może czytałaś jak pisałam do Ani,że nowych rabat jest więcej i jeszcze będą następne ,ziemię z wszystkich zrobionych rabat wywoziłam taczkami sama i nawoziłam nowej ,ale ,jeszcze dużo mi potrzeba zrobić i pomogą mi teraz panowie,już jestem umówiona ,bo nie wyrabiam przez te rabaty z oczyszczeniem starych,ale nowych będzie sporo,robię pomału od stycznia ,bo jak będą zjeżdżać rośliny ,to chciałabym ich od razu posadzić na miejsce stałe,może się uda,pozdrawiam ;:196

Grażynko,u mnie dzisiaj pięknie i bezwietrznie ,ale wiosną też sadzi się róże i ja też będę jeszcze miała nowe teraz,bez problemu się przyjmą i pięknie zakwitną,buziaczki dla Ciebie ;:196 ;:3

Beatko,zamówiłam w tym roku jeszcze dużo piwonii ,tamte stare są ładnie rozrośnięte ,ale powiem Ci że tylko na piwonie jestem chytra ;:306 ;:306 ;:306 ,mam trochę starych babcinych piwonii,pozbieranych od różnych babć, bez nazwy ,ale cudnie pachnących ,może coś na drugi rok ,ja je jeszcze porozmnażam,to dostaniesz,pozdrawiam Cię gorąco :wit ;:168

-- 9 mar 2014, o 12:32 --

Witaj Aniu,w piękny słoneczny dzień ,jak ja tak dalej będę robić to moje wnuki nie będą miału gdzie w piłkę kopać,cały środek był dla nich ,a ja to uszczuplam,pozdrawiam :wit ;:168
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martuniu wykonałaś kawał ciężkiej pracy, bo przypuszczam, że rabaty powstały w miejsce trawnika. Wygląda już ładnie, a jak róże i piwonie zakwitną ;:63 Pozdrawiam Cię serdecznie
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”