Trzeba by jeszcze pogadać z Panem Stanisławem w sprawie albumu.

Grzegorzu tak tak zgadzam się z Lodzią ,a pomysł z albumemlanceta pisze:Grzegorzu,to nie jest wazeliniarstwo z mojej strony.......tu i wszem oświadczam ,że moim zdaniem-jesteś najlepszym fotografem dalii.Obejrzałam wiele wymuskanych albumów z daliami,owszem są ładne,ale Twoje fotografie pokazują także "osobowość" każdej odmiany.
Album dalii z Twoimi fotografiami,byłby super i zapewne miałby sporo odbiorców.Gdyby tak skatalogować kolekcję Stanisława i Twoją ,byłoby
Moje uznanie dla poczynań w kierunku wydania albumu ze zdjęciami i nazwami dalii sadzonych w Polsce.Nie jest to tania sprawa.Mój album z daliami w formie foto książki z 33 stronami , kosztował 169,99 wydany przez CEWE Fotojoker. Myślę że można by to zrobić w formie kolorowego folderu na kilka stron formatu A4.Przy większym zamówieniu koszty produkcji będą mniejsze. Lecz od razu pytanie!, czy znajdzie się ktoś odważny co się tego podejmie. Producentów i hurtowników na to stać, by się odpowiednio reklamować. Wydają oni corocznie własne Firmowe Katalogi, które wydają gratis.Można również pobrać te katalogi ze stron www z danej Firmy lub Hurtowni.man211 pisze:Lodziu - dzięki za uznanie.
Trzeba by jeszcze pogadać z Panem Stanisławem w sprawie albumu.![]()
Witajcie miłośnicy daliiBarbaraR pisze:Pomysł z albumem - extra!
Chyba także Ryszard (rys11) mógłby coś na ten temat powiedzieć więcej...
Miły kolego Grzegorzu i pozostali miłośnicy dalii.man211 pisze:Moje przemyślenia .
Oczywiście gdyby jednak ,ktoś majętny chciał wydać taki katalog .To ja w ślad za Ryszardem jestem skłony udzielić mu praw autorskich do moich fotek w tym zbożnym celu.