Mój ogród wśród łąk
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród wśród łąk
Małgosiu przepiękne parapetowe widoki.....ależ masz cudowne kolorowe lato

- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Za oknami orkan a u Ciebie wspomnienie lata...miód na 
-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Witajcie kochani w Mikołajki
Szkoda tylko, że pogoda paskudna. Ksawery - jaka szkoda, że takie ładne imię męskie, jedno z moich ulubionych , nosi okropny orkan. Jechałam do pracy z duszą na ramieniu. Ja jadę do głównej drogi taką drogą gminną, więc o 7 rano byłam pierwsza i na odcinku 1 km zbierałam większe gałęzie, częściowo przymrożone. Dodam, że ja mieszkam na końcu tej drogi, a najbliższy sąsiad 800 m przede mną, czyli na początku. Gorzej było, jak wjechałam na zadrzewioną ulicę główną. Pełno połamanych gałęzi, wiejące, wyjące wręcz powietrze, miałam wrażenie, że chwilami nie panuję nad kierownicą. A do tego zacinający śnieg. No, masakra jak mówi syn. A po pracy było tak samo
I jeszcze musiałam pojeździć po mieście, bo teściową kazali zabrać ze szpitala. No, ja im się nie dziwię. Bo co zdrowa baba tam będzie siedziała.
Oczywiście żarcik, ja nie mogę na mamusię eMa narzekać, bo bym zgrzeszyła okrutnie..
Jadziu, Basiu, Grażynko, Marysiu, Agnieszko - aage, Agnieszko - Agness, Marysiu - strasznie Wam dziękuję za słowa, które napędzają we mnie wenę twórczą, które zachęcają do działania. dziękuję
Iguś - tak, kupowałam ją jako sosnę himalajską, i chyba to jest to. Miałam na nią chrapkę, podoba mi się ta jej subtelność..
Elu - a może jednak się uda zakwitnąć hiperkowi?
A jak nie, to na Nowy Rok jak znalazł piękny kwiatek w zaśnieżony światek
Ale mi się porymowało
Małgosiu - Małgolinko - ja mieszkam za Świeciem 2 km, w kierunku na Tleń. Tak mam fajnie, że do serca Borów Tucholskich mam 30 km. A do Igi zaglądałam, owszem , owszem. Czekam na wiosnę
Pauli - ja nie wiem, ale tylu komplementów to ja w życiu nie otrzymałam. dziękuję oczywiście Tobie bardzo
A to brzoza, widok z córci pokoju, pokazuję ją, bo dzisiejszy wiatr przyginał ją tak, że już myślałm, koniec, bo brzozie. na razie stoi.

A tu wiadomo, relacja z parapetu

Szkoda tylko, że pogoda paskudna. Ksawery - jaka szkoda, że takie ładne imię męskie, jedno z moich ulubionych , nosi okropny orkan. Jechałam do pracy z duszą na ramieniu. Ja jadę do głównej drogi taką drogą gminną, więc o 7 rano byłam pierwsza i na odcinku 1 km zbierałam większe gałęzie, częściowo przymrożone. Dodam, że ja mieszkam na końcu tej drogi, a najbliższy sąsiad 800 m przede mną, czyli na początku. Gorzej było, jak wjechałam na zadrzewioną ulicę główną. Pełno połamanych gałęzi, wiejące, wyjące wręcz powietrze, miałam wrażenie, że chwilami nie panuję nad kierownicą. A do tego zacinający śnieg. No, masakra jak mówi syn. A po pracy było tak samo
Jadziu, Basiu, Grażynko, Marysiu, Agnieszko - aage, Agnieszko - Agness, Marysiu - strasznie Wam dziękuję za słowa, które napędzają we mnie wenę twórczą, które zachęcają do działania. dziękuję
Iguś - tak, kupowałam ją jako sosnę himalajską, i chyba to jest to. Miałam na nią chrapkę, podoba mi się ta jej subtelność..
Elu - a może jednak się uda zakwitnąć hiperkowi?
A jak nie, to na Nowy Rok jak znalazł piękny kwiatek w zaśnieżony światek
Małgosiu - Małgolinko - ja mieszkam za Świeciem 2 km, w kierunku na Tleń. Tak mam fajnie, że do serca Borów Tucholskich mam 30 km. A do Igi zaglądałam, owszem , owszem. Czekam na wiosnę
Pauli - ja nie wiem, ale tylu komplementów to ja w życiu nie otrzymałam. dziękuję oczywiście Tobie bardzo
A to brzoza, widok z córci pokoju, pokazuję ją, bo dzisiejszy wiatr przyginał ją tak, że już myślałm, koniec, bo brzozie. na razie stoi.

A tu wiadomo, relacja z parapetu

-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Małgosiu miałaś trudny dzień.
Ale za to parapetowce bardzo rozweselające,Ładny kolaż ,
Ale za to parapetowce bardzo rozweselające,Ładny kolaż ,
- madusia
- 1000p

- Od: 19 paź 2013, o 20:15
- Kontakt:
Jak ja lubię Twoje kwiatuszki hipek 
-
PEPSI

Jadziu - jestem w domku, nic mi się nie stało, wszystko już poza mną. Myślę o tych, którzy dzisiaj mieli o wiele bardziej gorzej, niektórych nawet nie ma wśród nas....Żywioł jest okrutny, a człowiek bezradny.
Madzia - dziękuję, Twoje też nie najgorsze
. Hibiskus zrzucił wszystkie liście, jest GOŁY. Jak obiecywałam, nie wyrzucam. Czekam.
A to mój świat wokołodomowy. Dzisiejszy....A niedawno róże kwitły....ech

Madzia - dziękuję, Twoje też nie najgorsze
A to mój świat wokołodomowy. Dzisiejszy....A niedawno róże kwitły....ech

- Paulii

- Od: 25 lut 2013, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękna Brzoza szkoda, aby było gdyby Xsavier czy inny silniejszy wiaterek zlałam ją
Relacja z parapetu piękna
I widzę ze grudnik rozwija kolejne swe kwiatuszki
Ale piękne ujęcia pierwszego śniegu i płatków śniegu
Relacja z parapetu piękna
I widzę ze grudnik rozwija kolejne swe kwiatuszki
Ale piękne ujęcia pierwszego śniegu i płatków śniegu
Pauli
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
-
e-babcia

MAŁGOSIU -juz ładnie masz za oknem,U nas wczooraj wieczorem przyszła zamiec ,ale dziś to juz resztki.
Miłej soboty
Miłej soboty
-
PEPSI

Paulii, Dorotko i Jadziu - dziękuję za odwiedziny
U mnie zima. Mrozu nie ma dużego, i nawet podoba mi się taka delikatna, biała powłoczka. Zrobiło się jaśniej, czyściej.
Parę ujęć dzisiejszych, ogrodowych.

A to oczywiście mój dzielny hiperek
. Dołączyła do niego choineczka na piku, którą wczoraj dostała córcia w prezencie od miłego pana w sklepie wnętrzarskim A..i De...r. Bardzo mi się podoba.

A tego aniołka ( już słyszę śmiech) to ja ulepiłam z masy solnej, bawiłyśmy się z córcią i się stało.

I mój wianek świąteczny.

A ten zrobiłam razem z córcią

A ten dla koleżanki

[img]http://i41.tinypic.com/209sm08.jpg[/img
miłego wieczoru
U mnie zima. Mrozu nie ma dużego, i nawet podoba mi się taka delikatna, biała powłoczka. Zrobiło się jaśniej, czyściej.
Parę ujęć dzisiejszych, ogrodowych.

A to oczywiście mój dzielny hiperek

A tego aniołka ( już słyszę śmiech) to ja ulepiłam z masy solnej, bawiłyśmy się z córcią i się stało.

I mój wianek świąteczny.

A ten zrobiłam razem z córcią

A ten dla koleżanki

[img]http://i41.tinypic.com/209sm08.jpg[/img
miłego wieczoru
-
e-babcia

Małgosiu rozumiem że pw doszła,
Pięknie masz za oknem i jeszcze kolorowo.
Talent też niczego sobie, córka równie zdolna

Pięknie masz za oknem i jeszcze kolorowo.
Talent też niczego sobie, córka równie zdolna
-
PEPSI

Jadziu pw doszło
Czy ja zdolna ?
. Po prostu podpatruję to tu to tam i działam. A skutkami działalności artystycznej chwalę się, a co. Wczoraj byłam w kilku sklepach wnętrzarskich w jednej z galerii w Bydgoszczy. Ceny ozdób obłędne, a do tego niekoniecznie adekwatne do wyrobu. Zdecydowanie wolę naturalne ozdoby, z wikliny, szyszek, orzechów itp.
Zasypuje mnie śnieg, z przerażeniem patrzę za okno
Już 2 razy pobiegałam odśnieżać, a jeszcze czuję że to nie koniec przed nocnym wypoczynkiem
Czy ja wcześniej wspominałam, że podoba mi się ta puchowa pierzynka?? Cofam cofam 
Czy ja zdolna ?
Zasypuje mnie śnieg, z przerażeniem patrzę za okno
-
e-babcia

A u mnie deszczyk zaczyna siapic . 
- MariaWy
- 1000p

- Od: 3 lip 2011, o 22:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Małgoś ozdoby własnoręcznie wykonane nie mają równych siebie ,
i najbardziej cieszą
.
W Twoim zimowym ogrodzie jeszcze jest kolorowo a u mnie pada deszcz i zrobiła się straszna breja brrrrrry.
W Twoim zimowym ogrodzie jeszcze jest kolorowo a u mnie pada deszcz i zrobiła się straszna breja brrrrrry.
-
PEPSI

To ja już wolę ten śnieżek. Deszcz nie jest wskazany, bo to grozi gołoledzią, a ja pieszo do pracy nie dojdę
na razie sypie białe..Idę odśnieżać