Jolu w Krakowie też jest paskudnie, śnieg brudny, rozdeptany. Taka zima ma tylko urok po za miastem. A tak w ogóle to ja też nie lubię zimyjolciajci pisze:Katko zdjęcia bajeczne :P .
Chociaż nie lubię zimy to już wolałabym aby u nas było tak jak u ciebie. Teraz jest nijako bo ani wiosny ani zimy
Zielony zakątek - Katki
Grzegorzu chyba coś takiego mam -> http://www.elmes.pl/produkty/st3k.html  i do tego dwa piloty dwukanałowe.

- anu-la
 - 200p

- Od: 19 cze 2007, o 16:44
 - Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Katko piękna ta zimowa sceneria, a nocne zdjęcia białego puchu rewelacyjne!. U nas po śniegu już nie ma śladu, ale trochę go było. 
  Niedługo pewnie zacznie się szukanie wiosny, chociaż różnie to może byc 2 lata temu w marcu nie mogliśmy dojechac do domu tyle napadło śniegu na koniec zimy. 
Pozdrawiam serdecznie.
Anu-La

Pozdrawiam serdecznie.
Anu-La
Witaj Katka !
Co u Ciebie ? Jakie plany na wiosnę masz ? Zdjęcia zimy u Ciebie cudowne.
 Czekam na wiosnę, Ty zapewne też 

Ciepluteńko Cię pozdrawiam

Co u Ciebie ? Jakie plany na wiosnę masz ? Zdjęcia zimy u Ciebie cudowne.
Ciepluteńko Cię pozdrawiam
Maria
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504

Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504
Grzegorzu cieszę się, jeżeli w czymkolwiek byłam pomocna  
 .
Anu-La u mnie też już nie ma śladu po śniegu wręcz przeciwnie jest tak ciepło, że trawa zaczęła mi się zielenić i to prawdę mówiąc mnie martwi, bo to jeszcze nie czas na wiosnę
 . 
Witaj Marysiu!
Oczywiście czekam z niecierpliwością na wiosnę. Planów też trochę mam, ale co się uda zrealizować to się okaże. Na razie na działce szaro i smutno a tu chciałoby się już coś pogrzebać w ziemi niestety trzeba poczekać do wiosny
 .

Anu-La u mnie też już nie ma śladu po śniegu wręcz przeciwnie jest tak ciepło, że trawa zaczęła mi się zielenić i to prawdę mówiąc mnie martwi, bo to jeszcze nie czas na wiosnę
Witaj Marysiu!
Oczywiście czekam z niecierpliwością na wiosnę. Planów też trochę mam, ale co się uda zrealizować to się okaże. Na razie na działce szaro i smutno a tu chciałoby się już coś pogrzebać w ziemi niestety trzeba poczekać do wiosny
- 
				hanna_1962
 - 500p

- Od: 2 lut 2008, o 17:12

- martaw
 - 200p

- Od: 20 wrz 2007, o 10:41
 - Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
 - Kontakt:

Pięknie! Spaceruję sobie i podziwiam. 
Powiedz, czy planujesz przesadzać swoje klony do gruntu, czy zostaną w donicach? Są śliczne. Mój klon palmowy pięknie wygląda tylko wiosną, potem listki powoli skręcają się i usychają. Teraz żałuję, że nie posadziłam go w donicy, mogłabym przestawiać i chronić przed wiatrem i ostrym słońcem.

Powiedz, czy planujesz przesadzać swoje klony do gruntu, czy zostaną w donicach? Są śliczne. Mój klon palmowy pięknie wygląda tylko wiosną, potem listki powoli skręcają się i usychają. Teraz żałuję, że nie posadziłam go w donicy, mogłabym przestawiać i chronić przed wiatrem i ostrym słońcem.
- 
				Grzegorz B

Katka śliwa Ci kwitnie  

, co to za odmiana  
 Fantastyczna, czuję się jak by była pełnia wiosny spogladając na ten biały obłok. Widzę, że tulipany również w pełni rozkwitu, a u mnie jeszcze żaden się nie ukazał. Tym kwitnącym pierisem to mnie powaliłaś  

Nowy nabytek, czy zeszłoroczny  
 Kwitnienie to ma bujne, on pewnie japoński, a znasz może odmianę