Dziękuję ......i to faktycznie nie te, o które pytałamMagdallena pisze:Lobe, cudowne! To nie te, o które pytałaś, ile na jedną skrzynkę, prawda?
A mają już, ładne duże pączki.
Pawrzes dziękuję! No chwilę poczekam na kwiatki
Dziękuję ......i to faktycznie nie te, o które pytałamMagdallena pisze:Lobe, cudowne! To nie te, o które pytałaś, ile na jedną skrzynkę, prawda?
Dla przestrogi, jeśli pamiętasz, to podaj producenta i nazwę odmiany, przyda się dla potomnychprzemek-g pisze:A ja jestem srodze zawiedziony bo kupiłem opakowanie nasion gdzie wyraźnie było napisane aksamitka niska czerwona a właśnie zakwitły i są standardowo pomarańczowo-brązowe kwiaty...

Nawet trzy w tej skrzyneczce będzie wystarczało!Lobe pisze:mam wreszcie wolniejszy weekend i zabieram sie za moje aksamitki............... proszę jednak o pomoc bo zestresowana jestem![]()
...w końcu to mój pierwszy raz hihi
Część aksamitek idzie do gruntu..................i teraz nasuwa mi się pytanie jak przygotować to miejsce ...............
Wszędzie rośnie trawa............czy wystarczy przekopać, wyplewić co się da, wsadzić aksamitki i podsypać korą, żeby chwastom nie było tak łatwo się przebijać?![]()
A to pierwsze przymiarki do skrzynek balkonowych, może być tak? ..............