a możesz mi zdradzić cóz to takiego ta bąbolada?
żurawki będą posadzone przed jałowcami dającymi im nieco cienia, także chyba powinno być im ok w tym miejscu.

.
 . .
 .
 ale tabliczki bąbolady nie odmówią
 ale tabliczki bąbolady nie odmówią    

Nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!aguniada pisze:mam zacząć wymieniać...? ;)

jeśli kojarzę Ci się z czekoladą, to mogę być tylko zadowolona ;) czy to taka z bańkami powietrza? ;)
 jeśli kojarzę Ci się z czekoladą, to mogę być tylko zadowolona ;) czy to taka z bańkami powietrza? ;) Ty wiesz, że przypomniałaś mi, iż powinnam wymienić tkaninę w leżakach? cieszę się, że Ci się podoba u mnie... a gdzie Twój wątek?
 Ty wiesz, że przypomniałaś mi, iż powinnam wymienić tkaninę w leżakach? cieszę się, że Ci się podoba u mnie... a gdzie Twój wątek? padam na twarz.
 padam na twarz.

Zwolnij kobieto
   Zwolnij kobieto  

Już nie mogę się doczekać wykończonych rabat, oraz wielkich krzaczków żurawkowych...będzie cudnie
  Już nie mogę się doczekać wykończonych rabat, oraz wielkich krzaczków żurawkowych...będzie cudnie  

Aguniu - na tych moich zakupach było kilka żurawek - pomyślałam o Tobie i Twoim ogrodzie....no cóż,mam tylko balkon
  Aguniu - na tych moich zakupach było kilka żurawek - pomyślałam o Tobie i Twoim ogrodzie....no cóż,mam tylko balkon  

musialam wyrzucic begonie, ktore posadzilam w tych donicach wczesniej - mroz mi je bezlitosnie potraktowal.. staram sie je uratowac w innym miejscu (poobcinalam wiekszosc lisci)...
  musialam wyrzucic begonie, ktore posadzilam w tych donicach wczesniej - mroz mi je bezlitosnie potraktowal.. staram sie je uratowac w innym miejscu (poobcinalam wiekszosc lisci)...

mam trochę miejsc do obrzeżenia
 mam trochę miejsc do obrzeżenia  Czy możesz przesłać mi na pw kontakt do sprzedawcy?
 Czy możesz przesłać mi na pw kontakt do sprzedawcy?