Madzik i jej zieloni podopieczni
- myszkas21
- 500p

- Od: 12 mar 2010, o 19:12
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Madzik i jej zieloni podopieczni
Madziu trzymam kciuki żeby nowa praca okazała się strzałem w 10 i żebyś czuła się spełniona zawodowo 
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Madziu a ja przyszłam ze
i zostawiam 
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
- Anetta
- 1000p

- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pozdrowionka ślę i mam nadzieję że nie posłuchasz męża w związku z zakupem 
- Madzik_J-Ch
- 200p

- Od: 12 lip 2010, o 22:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie Kochani
Beatko - witaj u mnie i dziękuję za pochwały dla moich zielonych
Arletko -
Sylwio - dzięki wielkie
Dorotko -
Elu -
Anetko - oj, z pewnością nie posłucham
Tylko on o tym dobrze wie i już nawet nie walczy
A dziś Kochani moi mam fatalny dzień
Moja mama ma 50-kę a my nie możemy z nią świętować tego dnia. Ja pochodzę ze Świętokrzyskiego, mam prawie 200 km do domu rodzinnego
Widujemy się tylko w niektóre weekendy. Moja mama strasznie przeżywa, że tak daleko mieszkamy, że widujemy się tylko w dwa, trzy dni weekendowe.
Tak strasznie jest mi przykro, że w ten wyjątkowy dla niej dzień nie możemy być wszyscy razem
Przez nową pracę nie mogliśmy się zorganizować, aby wyjechać a tak dobrze się złożyło, że urodziny wypadły w sobotę
Nic tak mnie nie boli dziś, jak myśl, że mama tego szczególnego dnia nie mogła świętować tak, jak na to zasłużyła. Musiała dziś iść do pracy, jedynie wieczorem moja młodsza siostra i tata mogli z nią świętować. Tylko, że tata był jeszcze do 20.00 w pracy. Eh, wszystko nie tak
Siedzę teraz tu spłakana jak dziecko.
Prezent mamy już dla niej kupiony - wielki, bujany fotel, to takie jej życzenie. Mamy się spotkać prawdopodobnie dopiero 30 października. Wiem, że to takie średnio wesołe dni wtedy, no ale cóż - nie możemy wybrzydzać w naszej sytuacji. Zorganizujemy wtedy mamie przyjęcie niespodziankowe w gronie najbliższych. Planuję zrobić swój popisowy tort, dwupiętrowy, będzie szampan i ulubione Martini mojej mamy.
Jednak dziś czuję się fatalnie
Mąż pojechał do kolegi na męską imprezę, a ja chętnie go tam posłałam, bo chciałam posiedzieć sobie sama
Beatko - witaj u mnie i dziękuję za pochwały dla moich zielonych
Arletko -
Sylwio - dzięki wielkie
Dorotko -
Elu -
Anetko - oj, z pewnością nie posłucham
A dziś Kochani moi mam fatalny dzień
Moja mama ma 50-kę a my nie możemy z nią świętować tego dnia. Ja pochodzę ze Świętokrzyskiego, mam prawie 200 km do domu rodzinnego
Tak strasznie jest mi przykro, że w ten wyjątkowy dla niej dzień nie możemy być wszyscy razem
Prezent mamy już dla niej kupiony - wielki, bujany fotel, to takie jej życzenie. Mamy się spotkać prawdopodobnie dopiero 30 października. Wiem, że to takie średnio wesołe dni wtedy, no ale cóż - nie możemy wybrzydzać w naszej sytuacji. Zorganizujemy wtedy mamie przyjęcie niespodziankowe w gronie najbliższych. Planuję zrobić swój popisowy tort, dwupiętrowy, będzie szampan i ulubione Martini mojej mamy.
Jednak dziś czuję się fatalnie
Pozdrawiam:) Madzia
Moje zielone linki. Zapraszam
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą ze spojrzeń ludzkich oczu (Kazimierz Przerwa-Tetmajer)
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą ze spojrzeń ludzkich oczu (Kazimierz Przerwa-Tetmajer)
o rany Madziu nie załamuj się
Mama na pewno to rozumie, że z pracą różnie bywa i wiele razy psuje plany, tym bardziej, że to nowa praca. Ważne, że Mama nie jest sama, myślę że nadrobicie ten czas.
hmm co ja miałam napisać
miłej niedzieli i nie smutaj się
hmm co ja miałam napisać
miłej niedzieli i nie smutaj się
- elcia1974

Nie smuc się już Madziu
Tak to się w życiu czasem układa, że rzuca nas ono o wiele za daleko od najbliższych, niż byśmy chcieli.
Pomyśl, że dzisiaj jest już 10 październik, a więc jeszcze tylko 20 dni i zobaczysz się z mamą.
Tak to się w życiu czasem układa, że rzuca nas ono o wiele za daleko od najbliższych, niż byśmy chcieli.
Pomyśl, że dzisiaj jest już 10 październik, a więc jeszcze tylko 20 dni i zobaczysz się z mamą.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
- nuta23
- 1000p

- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
Madziu głowa do góry 30 października będzie ani się obejrzysz. 
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
-
Krystyna.F
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
Pozdrawiam. Mam nadzieję że Ci się spodobał mój wierszyk?
- Madzik_J-Ch
- 200p

- Od: 12 lip 2010, o 22:51
Witajcie poźnoniedzielnie
Dziś mam trochę lepszy nastrój.
Moniko, Elu, Reniu - dziękuję Wam bardzo za miłe słowa
Jak wczoraj miałam taki fatalny humor, to wiedziałam, że tutaj odnajdę zrozumienie
Arletko - nie wiedzę co od Ciebie dostałam
Mam tylko napis "Obrazek", już na dwóch komputerach sprawdzałam i na różnych przeglądarkach i ciągle to samo
Krysiu - fantastyczny
Od razu wywołuje uśmiech na twarzy, niesamowita niespodzianka
W takim razie dziś prezent. Pamiętacie pewnie słynny mój pieniek
W końcu zmajstrowałam moją kompozycję.
Pieniek w piekarniku i Łosie Rogi, które już kiedyś pokazywałam, no ale to tak w ramach przypomnienia jak wyglądały same:

A efekt końcowy jest taki. Robiąc to zasypałam pół mieszkania skrawkami drzewa, mchem i porostem chrobotkiem reniferowym i zrobiłam awanturę mojemu M, że w domu dłutka nie mamy (no wyobrażacie sobie, w domu dłutka do rzeźbienia nie mieć, no skandal
M popatrzył na mnie jak na kretynkę - "A po co mi w narzędziach dłutko, co to ja artysta rzeźbiarz jestem?"). Jednak kompozycja podobała mu się ostatecznie

Dziś mam trochę lepszy nastrój.
Moniko, Elu, Reniu - dziękuję Wam bardzo za miłe słowa
Arletko - nie wiedzę co od Ciebie dostałam
Krysiu - fantastyczny
W takim razie dziś prezent. Pamiętacie pewnie słynny mój pieniek
Pieniek w piekarniku i Łosie Rogi, które już kiedyś pokazywałam, no ale to tak w ramach przypomnienia jak wyglądały same:

A efekt końcowy jest taki. Robiąc to zasypałam pół mieszkania skrawkami drzewa, mchem i porostem chrobotkiem reniferowym i zrobiłam awanturę mojemu M, że w domu dłutka nie mamy (no wyobrażacie sobie, w domu dłutka do rzeźbienia nie mieć, no skandal

Pozdrawiam:) Madzia
- arlet3

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Madziu w tej chwili też mi się nie otwiera ale i tak pewnie zostało by usunięte tak jak u Renatki
Życzyłam Ci na pewno miłej niedzieli
Kompozycja z łosich rogów przepiękna

Kompozycja z łosich rogów przepiękna
-
Krystyna.F
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
Utworzyłaś ciekawą kompozycję pieńkowo-łosiową. Fajowa.
Cieszę się, że Ci się już nastrój poprawił. I niech taki uśmiech na twej buźce, do końca twego życia Ci pozostanie!!
- nuta23
- 1000p

- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
Kompozycja naprawdę świetna

pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
- elcia1974

Wiedziałam Madziu, że wymyślisz coś pięknego.
Kompozycja rewelacyjna.
Łośkom na pewno będzie się dobrze rosło na pieńku.
A tak swoją drogą, u mnie w domu to nawet porządnej wiertarki nie ma (żeby zawiesic kwietnik oczywiście
)
nie mówiąc już o dłutku.
Kompozycja rewelacyjna.
A tak swoją drogą, u mnie w domu to nawet porządnej wiertarki nie ma (żeby zawiesic kwietnik oczywiście
nie mówiąc już o dłutku.