Mój ogród- mariasen cz.4
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- mariasen

- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A teraz kolejne roślinki tym razem od Igi, dziękuję Iguś
Zurawki Chocolate Ruffles i Machogany

Corydalis elata? Iga podpowiedz czy to ten
i dicentra Gold Heart

Polemonium Snow and Shappires i Hakonechloa All Gold

Piękne duże sadzonki, najchętniej bym dzisiaj posadziła ale wg kalendarza to nie jest dobry czas.
Zurawki Chocolate Ruffles i Machogany

Corydalis elata? Iga podpowiedz czy to ten

Polemonium Snow and Shappires i Hakonechloa All Gold

Piękne duże sadzonki, najchętniej bym dzisiaj posadziła ale wg kalendarza to nie jest dobry czas.
- mariasen

- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agnieszko, z przyjemnością oglądam w innych ogródkach np. róże, których mam niewiele bo jestem taką gapą, że zawsze podczas ich pielęgnacji robię sobie krzywdę. Zastanawiam jak sobie z tym radzisz.
Iga, teraz dostałam tyle takich pięknych roślin, jestem zachwycona. Przypominają mi się czasy kiedy z wielkim trudem zdobywałam rośliny, które później ktoś mi wykradał z działki pracowniczej. Mieszkałam wtedy w bloku i miałam małe dzieci więc nie mogłam sobie pozwolić na duże czy drogie zakupy. Teraz można kupić takie piękności o jakich kiedyś nawet się nie śniło.
Iga, teraz dostałam tyle takich pięknych roślin, jestem zachwycona. Przypominają mi się czasy kiedy z wielkim trudem zdobywałam rośliny, które później ktoś mi wykradał z działki pracowniczej. Mieszkałam wtedy w bloku i miałam małe dzieci więc nie mogłam sobie pozwolić na duże czy drogie zakupy. Teraz można kupić takie piękności o jakich kiedyś nawet się nie śniło.