Ogród -hal1959 cz.3
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cynthio masz rację mam park,bo sporo żyjątek mnie odwiedza ,a właściwie u mnie sobie gości co roku
.
Jadziu rozejrzę się za tym mydłem,a Tobie życzę miłych zakupów,ogrodowych też
Edytko sasanki są wdzięcznymi kwiatkami ,fajnie wyglądają nawet po przekwitnięciu,warto je mieć,ja też dokupowałam stopniowo,jak bym dostała jeszcze inne kolorki to na pewno bym kupiła,zawsze dla nich miejsce się znajdzie
Moje hiacynty

Paki pękają niedługo będą kwiaty magnolii żółtej

Zaczyna kwitnąć

Jadziu rozejrzę się za tym mydłem,a Tobie życzę miłych zakupów,ogrodowych też
Edytko sasanki są wdzięcznymi kwiatkami ,fajnie wyglądają nawet po przekwitnięciu,warto je mieć,ja też dokupowałam stopniowo,jak bym dostała jeszcze inne kolorki to na pewno bym kupiła,zawsze dla nich miejsce się znajdzie
Moje hiacynty

Paki pękają niedługo będą kwiaty magnolii żółtej

Zaczyna kwitnąć

- hal1959

Cynthio sama mile jestem zaskoczona,że tak obficie kwitną,myślę,że dobre cebulki udało mi się kupić,dodatkowo prawie z każdej cebulki wychodzą 2 lub 3 kwiatki.Nic z nimi nie zrobię po przekwitnięciu zostawię na przyszły rok w tym samym miejscu
i oczywiście dokupię może są jeszcze inne kolorki
.
U mnie słonecznie,ale chłodny wiaterek dzisiaj
,życzę miłego popołudnia
i szybkiego wyjścia na dwór 
U mnie słonecznie,ale chłodny wiaterek dzisiaj
- hal1959

_oleander_ będę szukać innych kolorów hiacyntów ,zapach cudny
Halinko dzięki,właśnie skojarzyłam sobie,że nie otrzymuję powiadomień o Twoim wątku
,muszę nadrobić i zaraz pobiegnę do Ciebie
Renatko widziałam Twoje hiacynty ,są śliczne,ja nie mam takiego ciemno różowego jak Ty,ale Ty nie masz takiego morelowego hiacynta jak mój ,będziemy szukać
,jesienią musimy kupić
Aguś pod byle pretekstem chodzę koło rabaty z hiacyntami ze względu na ten zapach
Coś wiosennego

Halinko dzięki,właśnie skojarzyłam sobie,że nie otrzymuję powiadomień o Twoim wątku
Renatko widziałam Twoje hiacynty ,są śliczne,ja nie mam takiego ciemno różowego jak Ty,ale Ty nie masz takiego morelowego hiacynta jak mój ,będziemy szukać
Aguś pod byle pretekstem chodzę koło rabaty z hiacyntami ze względu na ten zapach
Coś wiosennego

-
MirkaS

- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halinko wiele ogrodów już oglądałam ale przyznam szczerze, że żaden nie zachwycił mnie tak bardzo jak Twój
. Jestem jeszcze w 2008 r, ale sobie obiecałam że muszę wszystko zobaczyć.Skalniak rewelacja.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki