Dorotko czy szybko wzeszły Ci nasionka
Roślinki doniczkowe u Doroty
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pięknie wyglądają 
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Andzia, Graszka ja posiałam trzy torebki koleusów, tydzien temu, cały czas chodzę i zaglądam, ale jeszcze nic nie kiełkuje, na pewno trzeba poczekać. W zeszłym roku również siałam ,ale miałam z 3 torebek tylko kilka sadzonek. Mam wątpliwości co do nasion z firmy Pana L. ,ale wtym roku również je kupiłam, może się uda.
Kati dzięki, ja bardzo lubię te rośliny, sadzę je do doniczek i latem wystawiam na balkon, ślicznie wyglądają.
Kati dzięki, ja bardzo lubię te rośliny, sadzę je do doniczek i latem wystawiam na balkon, ślicznie wyglądają.
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Ja mam nadzieję, że moje wzejdą....Ale trzeba mieć cierpliwość choć czasami mi jej brakkorzo_m pisze:Andzia, Graszka ja posiałam trzy torebki koleusów, tydzien temu, cały czas chodzę i zaglądam, ale jeszcze nic nie kiełkuje, na pewno trzeba poczekać. W zeszłym roku również siałam ,ale miałam z 3 torebek tylko kilka sadzonek. Mam wątpliwości co do nasion z firmy Pana L. ,ale wtym roku również je kupiłam, może się uda.
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziewczyny proszę o poradę, mój jeden fiołeczek ma cały czas zwiędnięte listeczki, co zrobić . Na pewno nie jest to kwestia braku wody, a wręcz zbyt obfitego podlania. Ne było mnie kilka dni, jak przyjechałam to zobaczyłam ,że mąż podlewając przelał i w osłonce cały czas stała woda. Już kilka dni nie podlewam, a on biedny marnieje. Inne fiołki miały to samo, ale trzymają się dzielnie.
- Andziax007

- Kontakt:
- Andziax007

- Kontakt: