Początki mojego fiołkowego fioła
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Danusiu,po raz n-ty przejrzałam wszystkie Twoje kwiatule od pierwszej strony i w końcu muszę się odezwać.
Dziewczyno masz taki zbiór roślin,że szczena opada ,nie mówiąc o tym ,że wszystkie śliczne. Najbardziej mnie zachwyciły fiołki i hipeastra(ja z tych lubiacych kwitnące
).Masz też szczęscie do przecen.
Muszę też zapytać o to ,czy z moim wzrokiem jest wszystko ok,czy mam jakieś omamy. Na jednej z pierwszych stron stoją doniczki(a) piętrowo?
Muszę też zapytać o to ,czy z moim wzrokiem jest wszystko ok,czy mam jakieś omamy. Na jednej z pierwszych stron stoją doniczki(a) piętrowo?
-
_kwiatkiOli_
- 30p - Uzależniam się...

- Od: 26 sty 2009, o 20:24
-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tutaj jest stronka z peperomiami, Twoja jest całkiem podobna do jednej z pokazanych odmian. Trzymam za nią kciuki 
- treissi

- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Danusiu spójrz jeszcze tutaj - http://www.greenculturesg.com/articles/ ... eromia.htm
Może to Ci pomoże
Może to Ci pomoże
- treissi

- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Danusiu żadne cuda tylko twoje peperomki
Obia Twoje kwiatuszki to Peperomie Caperata. Niestety o dokładną odmianę trudno, bo jak widać jest podane po kilka nazw. Ale możesz sobie konkretne nazwy wpisać w wyszukiwarkę i poczytać o danych odmianach. Może znajdziesz w opisach coś co wyróżni Twoje peperomki 
- Babopielka

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28