Moja kwitnąca kolekcja
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Storczykowa

to dobrze, że ja takiej nie spotkałam... ja nie lubię, jak ktoś nie ma racji i myśli, że ma... żeby z taką rozmawiać trzeba mieć dużo cierpliwości i wyrozumiałości, a ja tego nie mam ;) może nie znam się tak dobrze jak niektórzy, ale wiem już podstawowe rzeczy i jakby mi ktoś powiedział że storczyki muszą rosnąć w zwykłej ziemi i że Phalaenopsis to nieżaden Phalaenopsis tylko orchidea to bym go wyśmiała.AGNESS pisze:Z tą nie da się absolutnie rozmawiać, jest przekonana o swojej racji i nikt inny się nie zna:x
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wreszcie mogę wkleić zdjęcie mojego biedronkowego storczyka Phal o którym pisałam wcześniej. Dopiero dorwałam się do aparatu.
Namówiła mnie na niego córka, bo wydawał mi się taki jakiś,, nie koniecznie wymarzony,, ale teraz bardzo się cieszę, że go wzięłam. Postawiłam go pomiędzy ciemnymi storczykami i je przepięknie rozświetla. I przez kontrast bardzo zyskał na urodzie, aż się nie mogę napatrzeć i teraz jestem szczęśliwa, że go wzięłam. Znowu chwilowo nie mam dojścia do aparatu, więc nie mogę zrobić zdjęć jak wygląda na parapecie z innymi, ale wieczorem cyknę fotki i pokażę.

- AGNESS

Dziewczyny dziękuję bardzo za miłe słowa, naprawdę cieszę się, że podoba Wam się mój kwiatek.
. Wando wskoczyłam na poprzednie stronki Twojego wątku, aby sobie przypomnieć Twojego kwiatka i faktycznie jest taki sam .Tylko Twój jest przepięknym wielkim drzewkiem, a mój przy nim to skromniaczek z jednym pędem kwiatowym 
- AGNESS

Witaj Aldono, strasznie się cieszę, że do nas trafiłaś
Jestem pewna, że spodoba Ci się to forum. Osoby naprawdę przesympatyczne, można na luzie pogadać na temat swojej miłości-storczyków, atmosfera super, żadnego,,sztywniactwa,, wszyscy są równi i Ci którzy kupują storczyki za grube pieniądze z eksportu i ci zaopatrujący się w marketach i kwiaciarniach. Można pochwalić się swoimi,, cudkami,, pokazać nowe nabytki i nawet malusieńki nowy pędzik, i nikt tego nie zlekceważy. Jest tu kopalnia wiedzy na temat pielęgnacji ,,naszych milusińskich,, w każdym kłopocie można liczyć na pomoc. Uwierz mi, że na prawdę trudno oderwać się od tego forum. A ile piękności 
- Storczykowa