Moja kwitnąca kolekcja

Zablokowany
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

ja z tak tępymi kwiaciarkami jeszcze się nie spotkałam (i dobrze, bo jakbym się spotkała to bym się zaczęła zaraz kłócić z taką, że gada takie bzdury i kompletnie się nie zna). ja jak tylko spotkam jakąs kwiaciarnię to staram się zajrzeć, czy są storczyki, choćby po to, by sobie pooglądać.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Z tą nie da się absolutnie rozmawiać, jest przekonana o swojej racji i nikt inny się nie zna :shock: :x
dorcia
1000p
1000p
Od: 19 lut 2008, o 19:20

Post »

Tacy ludzie mnie przerażają - bez względu na to ,jaki zawód wykonują. Zawsze są przekonani o wlasnej nieomyślności, bo przecież - w ich mniemaniu - posiadają monopol na wiedzę. :twisted:
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

AGNESS pisze:Z tą nie da się absolutnie rozmawiać, jest przekonana o swojej racji i nikt inny się nie zna :shock: :x
to dobrze, że ja takiej nie spotkałam... ja nie lubię, jak ktoś nie ma racji i myśli, że ma... żeby z taką rozmawiać trzeba mieć dużo cierpliwości i wyrozumiałości, a ja tego nie mam ;) może nie znam się tak dobrze jak niektórzy, ale wiem już podstawowe rzeczy i jakby mi ktoś powiedział że storczyki muszą rosnąć w zwykłej ziemi i że Phalaenopsis to nieżaden Phalaenopsis tylko orchidea to bym go wyśmiała.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wreszcie mogę wkleić zdjęcie mojego biedronkowego storczyka Phal o którym pisałam wcześniej. Dopiero dorwałam się do aparatu. :lol: Namówiła mnie na niego córka, bo wydawał mi się taki jakiś,, nie koniecznie wymarzony,, ale teraz bardzo się cieszę, że go wzięłam. Postawiłam go pomiędzy ciemnymi storczykami i je przepięknie rozświetla. I przez kontrast bardzo zyskał na urodzie, aż się nie mogę napatrzeć i teraz jestem szczęśliwa, że go wzięłam. Znowu chwilowo nie mam dojścia do aparatu, więc nie mogę zrobić zdjęć jak wygląda na parapecie z innymi, ale wieczorem cyknę fotki i pokażę. Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
bobi
500p
500p
Od: 12 maja 2006, o 09:00

Post »

Jest bardzo romantyczny :)
Pozdrawiam, Baśka
jolcia.
50p
50p
Od: 4 paź 2008, o 14:20

Post »

Naprawde jest sliczny, zreszta jak każdy :wink:
Awatar użytkownika
joannna
200p
200p
Od: 29 mar 2008, o 21:51

Post »

bobi pisze:Jest bardzo romantyczny :)
ha idealne słowa lepszych nie znajdę .

pozdrawiam aska
Awatar użytkownika
Wanda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 mar 2008, o 11:44

Post »

Chyba jest identyczny, jak mój wystawowy. Dwa dolne płatki kremowe, pozostałe białe i malinowa warżka. Piękny jest. :-)
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
marta c
200p
200p
Od: 7 cze 2008, o 01:37

Post »

Corka wiedziala co robi,jest sliczny :!:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziewczyny dziękuję bardzo za miłe słowa, naprawdę cieszę się, że podoba Wam się mój kwiatek. :D . Wando wskoczyłam na poprzednie stronki Twojego wątku, aby sobie przypomnieć Twojego kwiatka i faktycznie jest taki sam .Tylko Twój jest przepięknym wielkim drzewkiem, a mój przy nim to skromniaczek z jednym pędem kwiatowym :lol:
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 paź 2008, o 16:21

Post »

Witajcie kochani! Jestem tu nowa...przyjmiecie mnie do swojej storczykowej społeczności? :wink:
Awatar użytkownika
Wanda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 mar 2008, o 11:44

Post »

Ależ oczywiście! Witaj Pestka ! ;-)
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Aldono, strasznie się cieszę, że do nas trafiłaś :D :D :D Jestem pewna, że spodoba Ci się to forum. Osoby naprawdę przesympatyczne, można na luzie pogadać na temat swojej miłości-storczyków, atmosfera super, żadnego,,sztywniactwa,, wszyscy są równi i Ci którzy kupują storczyki za grube pieniądze z eksportu i ci zaopatrujący się w marketach i kwiaciarniach. Można pochwalić się swoimi,, cudkami,, pokazać nowe nabytki i nawet malusieńki nowy pędzik, i nikt tego nie zlekceważy. Jest tu kopalnia wiedzy na temat pielęgnacji ,,naszych milusińskich,, w każdym kłopocie można liczyć na pomoc. Uwierz mi, że na prawdę trudno oderwać się od tego forum. A ile piękności :D
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

śliczny ten Phal.
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”