W odwiedziny do Kariny ;-) Onak
- Onak
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 lip 2006, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Bardzo się cieszę empuza, że mnie odwiedziłaś - zapraszam częściejempuza pisze:Karinko, po cichutku, żeby Was nie obudzić wypiłam kawkę na balkonie.
Pieris dech mi zapierał ale wiesz....chyba sponsora pociągnę za kieszeń, bo u mnie też by ładnie wyglądał
Już nie mogę się doczekać kiedy znów zrobi się u Ciebie kolorowo.

No to gratulacje Figo! Na pewno będzie pięknie kwitł na wiosnę a zimą będzie cieszył oczy wiecznie zielonym liśćmi.FIGA pisze:Kupiłam dziś w Rogowie

Kasiu, nie mam jeszcze żadnych kolorowych maleństw - dopiero jadę w piątek do takiego gościa pod Opolem w Zawadzie, ma zawsze piękne sadzonki kwiatów i ogrooooomny wybór - zawsze u niego kupuję, on zresztą nawet mi sadzi maleństwa do skrzyń - także pełen profesjonalizm.surita pisze:Karinko odnowiony balkonik cudoA planujesz też jakieś kwitniące maluszki (chyba, żem ślepa i niedopatrzyłam)
![]()

Dzięki serdeczne za odwiedziny!

Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie

Oj, ale Ci zazdroszczę tego gościaOnak pisze:Kasiu, nie mam jeszcze żadnych kolorowych maleństw - dopiero jadę w piątek do takiego gościa pod Opolem w Zawadzie, ma zawsze piękne sadzonki kwiatów i ogrooooomny wybór - zawsze u niego kupuję, on zresztą nawet mi sadzi maleństwa do skrzyń - także pełen profesjonalizm.Już się nie mogę doczekać piątku!
Dzięki serdeczne za odwiedziny!

Pozdrawiam, surita czyli Kasia.
Zapraszam na mój balkon
Zapraszam na mój balkon

- Onak
- Kontakt:
Ha ha ha ha - to mnie ubawiłaś tym!surita pisze:....Natomiast podczas majówkowych wycieczek, mój mąż dodawał gazu ilekroć słyszał: "O, centrum ogrodniczeeee...."

Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie

- Onak
- Kontakt:
Maleństwa sie przyjęły: sanwitalia z diascją i ziółka
i są już cały czas na zewnątrz.

Już się nie mogę doczekać piątku -ale będę buszować wśród sadzonek

Już się nie mogę doczekać piątku -ale będę buszować wśród sadzonek

Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie

Ech, wiesz co, ja to już nawet nie mam specjalnie miejsca niestety. Ale pobuszowałabym chętnie
:)
Urzekła mnie ta misa z ziołami po lewej.. Hm.. Może te moje bym tak jakoś poprzesadzała do takiej jednej, dużej... Hmm..

Urzekła mnie ta misa z ziołami po lewej.. Hm.. Może te moje bym tak jakoś poprzesadzała do takiej jednej, dużej... Hmm..

Zapraszam na mój balkon
Zapraszam na mój balkon

- Onak
- Kontakt:
Pokombinuj Kasiu - a na pewno coś wymyślisz! He he he, z miejscem na balkonie też!
My baby to potrafimy wszystko upchać jak trza! Zwłaszcza w szafach z ubraniami... 

Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie

No tak sobie właśnie myślę, jakby to fajnie zrobićOnak pisze:Pokombinuj Kasiu - a na pewno coś wymyślisz!

Nic mi nie mów o szafach ;) .. remont garderoby mnie czeka, bo usiłuje już zawłaszczyć sypialnię.. a to już nie jest dobrze ;:44Onak pisze: My baby to potrafimy wszystko upchać jak trza! Zwłaszcza w szafach z ubraniami...
Zapraszam na mój balkon
Zapraszam na mój balkon

- Onak
- Kontakt:
Hih ih ih, to nieźle - ja dziś też zaczynam przeginać -obkupiłam sie na allegro w ciuchach!

Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie

- empuza
- Od: 4 cze 2007, o 09:30

"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- Onak
- Kontakt:
Nooo, jak to fajnie mieć towarzyszki "wypraw allegrowych"empuza pisze:![]()
Nie ty, jedna Onaczku - ja też

Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie

- Onak
- Kontakt:
No i po wczorajszym buszowaniu w sadzonkach, kwiatach i roslinkach - efekt jest taki, że:
kupiłam sadzonki petuni, żeniszka, szałwi, pelargoni rabatowej i sanwitalii - i wszystko to mam wymieszane w skrzyniach, ktore wiszą do środka mojego balkonu!
Do mis zakupiłam dimorfotekę (osteospermum) oraz... no i właśnie coś... nie pamiętam już nazwy..
Tak w tym roku prezentują sie skrzynie:

A tu misa, a obok Teodor :

A tu pojedyncze sadzonki ze skrzyń:

To jest właśnie ta 'piękność' , której nazwy zapomniałam...

Teraz tylko modlę sie, aby sie przyjęły kwiatuszki i jupii - busz!

Do mis zakupiłam dimorfotekę (osteospermum) oraz... no i właśnie coś... nie pamiętam już nazwy..

Tak w tym roku prezentują sie skrzynie:

A tu misa, a obok Teodor :

A tu pojedyncze sadzonki ze skrzyń:

To jest właśnie ta 'piękność' , której nazwy zapomniałam...

Teraz tylko modlę sie, aby sie przyjęły kwiatuszki i jupii - busz!

Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie

- Onak
- Kontakt:
Ale już sobie przypomniałam - chyba - może to być w misie kocanka ogrodowa??

Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie

- Onak
- Kontakt:
Witaj Romku w moich skromnych progach balkonowych
Dziękuję za miły komentarz - mnie tez wczoraj urzekły te białe pelargonie, na początku byłam zdecydowana wziąć różowe, ale jak zobaczyłam te, to nie mogłam sie powstrzymać po prostu- będą dawały wrażenie takiej świeżości nad skrzyniami, jak małe obłoczki, jak się rozrosną
I masz rację - pogoda u nas jest dziś cudna - cały dzień siedzę na balkonie- sprawdzam testy, czytam książki i popijam świeży sok z pomarańczy - eh.. wiosna wiosna

Dziękuję za miły komentarz - mnie tez wczoraj urzekły te białe pelargonie, na początku byłam zdecydowana wziąć różowe, ale jak zobaczyłam te, to nie mogłam sie powstrzymać po prostu- będą dawały wrażenie takiej świeżości nad skrzyniami, jak małe obłoczki, jak się rozrosną

I masz rację - pogoda u nas jest dziś cudna - cały dzień siedzę na balkonie- sprawdzam testy, czytam książki i popijam świeży sok z pomarańczy - eh.. wiosna wiosna

Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie