może, może :> dostałem go wtedy skądś, nawet już nie pamiętam skąd . . . ciekawy jestem jak go rozmnożyć bo widziałem go gdzieś u rodziny u kogoś, może by tak listek podkraść
Wiesz.. Oglądnęłam na tym forum naprawdę dużo fiołków i niektóre miały taki bardziej podłużny kształt ale nie tak całkiem podłużny. Rozumiesz ?:) Więc jak ten twój kwiatek nie miał takich całkiem podłużnych liści to wydaje mi się że to mógł być fiołek
spox chyba z tymi fiołkami nic nie będzie . . . trzeba było sadzić w doniczce ale w sumie to nie miałem wyboru bo nie mam ziemi ogrodniczej w domu jeszcze, dopiero w piątek kupię 50 litrów :P z siostra podjadę bo nie mam jeszcze prawka jazdy
18 stka w sierpniu ale pięknie świeci słonko, oświetla mi już prawie cały parapet i z dnia na dzień utrzymuje się coraz dłużej (niestety jeszcze chowa się za blokiem obok ale niedługo będzie tak wysoko na niebie że blok będzie omijać:))
Na maturze dobre ściagi,a na egzamin- ja szłam z pieniążkami przygotowanymi na następny egzamin.Szłam na luzie,bo wszyscy mówili,że za pierwszym razem nie jest możliwe.I zdałam
Pozdrawiam,Kinga. Na skraju lasu jest mały domek...
Ja mam naprzeciwko bloku moja szkołę i za nią mi się zawsze słońce chowało ale teraz jest wyżej i całe popołudnie mam słoneczko u siebie kwiatki się cieszą-mówiły mi :P
mi się dzisiaj śniło że szczepka dla anoli filodendrona wypuściła ogromne korzonki że mi się w szklaneczce nie mieściły:P nom na prawko już za miesiąc będę chodził - kolejne zajęcie, ciągle w biegu :P