Zapraszam Jadzia1 /cz.1/
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 wrz 2006, o 13:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Jadziu
Przejrzałam calutki Twój wątek,bo jest taki pozytywnie zakręcony i nacechowany ogromną życzliwością do świata i ludzi
Na końcu przeczytałam Twoje smutki i wróciły do mnie podobne przeżycia związane z moim wówczas jeszcze nienarodzonym synkiem .To był koszmar ,nigdy tego nie zapomnę ,mimo ,że wszystko skończyło się szczęśliwie .Wierzę ,że i u Was tak będzie,i Lenka będzie zdrowa jak rybka.Bądź dobrej myśli 

Przejrzałam calutki Twój wątek,bo jest taki pozytywnie zakręcony i nacechowany ogromną życzliwością do świata i ludzi

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu! Dużo poczytałam na temat badań na mukowiscydozy, między innymi posty mam dzieci z takimi podejrzeniami jak u Lenki i w większości przypadków te pierwsze wyniki okazywały się pomyłką! Szkoda tylko ich nerwów !
Cieszę się że Lenka tak ładnie rośnie! To na pewno dobry znak, a położne często mają większe doświadczenie niż lekarze i myślę że trzeba mocno wierzyć w to co powiedziała ta mądra kobieta.
Pozdrawiam i przytulam całą Twoją rodzinę Maria
Cieszę się że Lenka tak ładnie rośnie! To na pewno dobry znak, a położne często mają większe doświadczenie niż lekarze i myślę że trzeba mocno wierzyć w to co powiedziała ta mądra kobieta.
Pozdrawiam i przytulam całą Twoją rodzinę Maria
- TAJGA 2008
- 1000p
- Od: 5 sie 2008, o 09:44