Czarnookoa Zuzanna? - pierwszy raz spotykam sie z taką nazwą. Moja Zuzanna ma białe oczko :P , a czarnookie powędrowały w świat.
Babopielka pisze:Dzisiaj wszystkie kobietki na forum ,a faceci przed telewizorem sobie nerwy szarpią![]()
Penstemon jest piękny i ten storczyk gruntowypierwsze widzę
możesz napisać czy te roślinki jakieś szczególnie wymagające są
czy też same sobie tak pięknie rosną
![]()
nie wszyscy nie wszyscy bo ja już jestem z WAMIGabriela pisze:Dzisiaj wszystkie kobietki na forum ,a faceci przed telewizorem sobie nerwy szarpią.
Tak, bo już koniec meczu.andriu53 pisze:nie wszyscy nie wszyscy bo ja już jestem z WAMIGabriela pisze:Dzisiaj wszystkie kobietki na forum ,a faceci przed telewizorem sobie nerwy szarpią.
basow@ pisze:Gabrysiu!
Jestem u Ciebie codziennie,choć nie piszę za każdym razem , i z podziwu dla Ciebie i Twoich roślin wyjść nie mogę!Skąd Ty bierzesz te wszyskie piękne rośliny...A ile cięzkiej pracy musisz wkładać w TAKI wygląd działki...
Powiedz mi,czy ta fioletowa trzykrotka rozsiewa Ci się?
Bo jeśli się wysiewa ,to czy mogłabym Cię poprosić o siewkę:P ?A jeśli nie - to o parę nasionek???Jest przeurocza...
korzo_m pisze:Gabrysiu już wiem jaką dużą masz działkę , teraz rozumiem dlaczego tyle roślin mieścisz. Ja mam podobną powierzchnię 5,5 ara. Część zajmują trawniki. Ty u siebie masz tyle orginalnych roślin, gdzie To wszystko kupujesz? u nas wydaje mi się ,że są te najbardziej pospolite.![]()
zuzia55 pisze:Witaj ! Gratuluję pomysłów z umieszczaniem roślin.U Ciebie jest pięknie !!!!!!!!!!!!!!!!Calla prześliczna,hebe powala powiedz czy penstemon jest trudny w uprawie ,bo tak mi się podoba a już miałam trudności z innymi roślinkami ,więc wolę się nie czepiac "trudnych".No i jeszcze nornice wywaliły mi korytarze może pod 10 roślinami i muszę coś z tym zrobic.Ale u Ciebie można oczy nacieszyc...................Pozdrawiam i zapraszam.