Teraz ja - treissi
- Agnieszka_73
- 200p
- Od: 16 paź 2008, o 21:17
Dokładnie! Oj coś tu mi pachnie.. kryminałembayaga pisze:no czy te oczy mogą kłamać?

Cyklamena pamiętam z właśnie żółkniejących liści jak zaczynają grzać kaloryferki. Oddałam gada ciotce, ona mieszka na wsi postawiła go na parapecie w korytarzu, na którym nie jest zbyt ciepło, ale ten wariat szaleje! I w liście i kwitnie jak opętany..
To ja typ niepokorny 

- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
aconitum pisze:Przemuś, to pies....
nie kot..

A myślałam ,że już dziś nic mnie nie rozśmieszy.
Oj Przemuś, Przemuś...

Polub koteczki

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976
Moniś ależ Ty masz nicponia i anielską cierpliwość. 

- kati-1976
Błagam Agnieszko, przestań bo już mnie brzuch ze śmiechu bolibayaga pisze:a co żona też ci w doniczkach pogrzebie czasem?Czarodziej_ pisze:No masz a na fotce wygląda jak kot, no psu to jak by się połasił może bym wybaczył żonie też czasem muszę.![]()
![]()

No czasami jak jej coś do główki strzeli szczególnie z przestawianiem i obracaniem doniczek jak wyciera kurze na parapetach..... i wtedy dostaje po łapkachbayaga pisze:a co żona też ci w doniczkach pogrzebie czasem?

- myszorek
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
Uwielbiam Was ;) z samego rana taki ubaw
Mi ostatnio królik po cichaczu zeżarł bluszcza, zorientowałam się po kliku dniach, że coś nie gra.
Monia, Twój psiak zrobił po prostu "artystyczny nieład"

Mi ostatnio królik po cichaczu zeżarł bluszcza, zorientowałam się po kliku dniach, że coś nie gra.

Monia, Twój psiak zrobił po prostu "artystyczny nieład"

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
- effa
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
treissi pisze:Czasami to gorzej niż diabeł. Wyszłam z pokoju dosłownie na 3 minuty. Ale oczywiście to nie on, bo przecież grzecznie sobie leży![]()
Monia, jak możesz takiego bidulkę oskarżać. Przecież on tak niewinnie sobie leży. Trzeba kogoś złapać za rękę albo łapkę

Niezły sajgon

aconitum pisze:Przemuś, to pies....
nie kot..
Przemku ale mnie rozbawiłeś tym tekstem. W sumie kot czy pies to w końcu na czterech łapachCzarodziej_ pisze:No masz a na fotce wygląda jak kot, no psu to jak by się połasił może bym wybaczył żonie też czasem muszę.![]()
![]()

myszorek pisze:Mi ostatnio królik po cichaczu zeżarł bluszcza, zorientowałam się po kliku dniach, że coś nie gra.
Olu