Moja nowa wymarzona dzialka cz. 12

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Moja nowa wymarzona dzialka cz. 12

Post »

Iwonko, śliczne kolory mają Twoje niecierpki balsamina. ;:333
Smutno mi, ;:174 że Tobie smutno, ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, ;:185 więc wierzę, że wkrótce i Tobie humor się poprawi, czego z całego serca Ci życzę. ;:196 ;:167 ;:196
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Iwonko Kochana na razie dostałam pismo z NFZ o potwierdzenie czy mi się jeszcze sanatorium należy bo minęło 18 miesięcy, a kolejka jeszcze długa. Wierze jednak że jak pojadę nad morze to na zakończenie turnusu albo w którąś niedzielę jak będę blisko podskoczę ;:215 utulam Cię i nie bądź smutna ;:196
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Masz piękny taki ciemny różwy zawlec ;:215
I te niebieściuchne, kwiaty.
Nie zanm ani jednych ani drugich.ale pieknie wygladają ;:108 ;:108
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Iwonko, przyjdzie czas, ze poczujesz się lepiej. Teraz tylko musisz przetrzymać najgorszy czas, a później będziesz jak nowa. A przynajmniej tego Ci życzę. Czas spędzony z wnukami, to dobry czas. Zostanie w pamięci i Wam i dzieciom. Wnuki jeszcze ciągle przede mną, jakoś mojemu starszemu synowi do dzieci nie śpieszno ;:222 A ja już bym bardzo chciała zostać babcią.

Piękne masz dalie, teraz jest ich czas. a co to za roślinka?
http://images75.fotosik.pl/823/dcc3389eb7535215med.jpg

Spodobała mi się ;:108
Zdrówka życzę i wraz z nim pogodniejszych postów ;:196
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21

Post »

Iwonko ,to Ty jesteś szczęściara bo masz wnuczkę ,u mnie same chłopaki .Swego czasu grałam z nimi w nogę , łaziłam po drzewach ,a teraz z nimi nawet nie pogadasz ,bo niby o czym jak oni wszystko lepiej wiedzą . Takie to mądrale mi wyrosły ;:306 Ale masz jabłek na drzewku ;:oj
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Iwonko odezwij się ;:180 Wchodzisz na FO i dlaczego się nie odzywasz? ;:196
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Iwonko ;:196
Nocowałam na działeczce i mam spore zaległości ale już nadrabiam , pięknie Ci wszystko kwitnie ;:215 cudowne jabłuszka widać ;:333 oczko jak zawsze śliczne ;:180
Złe samopoczucie odejdzie , jak człowiek chory to takie chwile nachodzą ale będzie lepiej ;:168
Trzymaj się kochana , dużo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń i pięknej pogody ducha życzę ;:4 ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Witajcie dziewczyny moje kochane, przepraszam Was, staram się odganiać złe myśli jak mogę, ale nie wychodzi, pogoda jeszcze do tego kapryśna nadal, wszystko nie tak ;:185
Tereniu to super jak możesz nocować na działeczce, ja tylko tam czuję się dobrze, a teraz mało tam bywam, więc może to jest przyczyna mego złego samopoczucia ;:108
Marysiu kochana ;:196 , tak bardzo bym chciała mieć co pisać, wchodzę, spaceruję po Waszych ogrodach, ale jakoś mi tak, no weny brak ;:108 A życzę Ci sanatorium nad morzem i to bliżej Szczecina właśnie ;:196
Elu no tak jest, ale ta moja wnuczka to też taka mała łobuziara jak chłopaki, dzieci są teraz mądrzejsze od nas, to tak jak z tym jajkiem i kurą w przysłowiu ;:108
Iwonko ciężko mi przeczekać ten trudny czas, już bym chciała czuć się lepiej, żeby nie bolało, no ale dzwonili do mnie ze szpitala rehabilitacyjnego, więc jest szansa, że niedługo mnie tam zabiorą, może w końcu poczuję się lepiej ;:108 Iwonko to jest ostrzeń
Aniu te kwiatuszki niebieskie są śliczne i same się rozsiewają, to jest ostrzeń ;:108
Lucynko ;:196
Jadziu jabłoneczka była bardzo chora i mieliśmy ją wyciąć, ale jabłuszka pyszne, została i trochę zreanimowana daje sobie świetnie radę ;:215

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Iwonko,życzę zdrówka ,bo piękna działeczka czeka ,nie smutaj się ona zaczeka i znowu będziesz do woli na niej spędzała czas,ja wiem ,ze jesteśmy niecierpliwe,bo ja taka sama ,winogronka już masz takie dojrzałe,u mnie daleko do takiego wyglądu,aż by sie zjadło z ekranu ,pozdrawiam i miłego weekendu ;:196
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21

Post »

Iwonko , piękne i obfite zbiory przed Tobą . Mnóstwo pracy i serca włożonego w ogród przyniosło taki efekt . Gratuluję Ci Iwonko ;:196
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Iwonko, nie załamuj się, po burzy zaświeci słońce, po chorobie nadchodzi ulga. ;:108
Życzę Ci z całego serca, by owa ulga przyszła do Ciebie jak najszybciej. ;:167 Najlepiej już. ;:215
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Jabłonka odwdzięcza się za reanimację pysznymi jabłkami .Iwonko podlewać nie musisz, woda zaoszczędzona, a rośliny porządnie się napiją.Wiem ,że każdy promyk nas cieszy, bo za chwilkę będzie szaro i ponuro.Ogródek da sobie radę jak Ciebie nie będzie i szybciutko do nas wrócisz i do swojego raju ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Życzę dużo siły na te niedobre dni i dużo zdrówka..

Iwonko masz cudne i smaczne zdjęcia ;:196 u mnie dziś pada w wczoraj miałam strasznie duszno..
Życzę słoneczka niech po tych zachmurzonych dniach świeci ładnie ;:333
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56

Post »

Ale u Ciebie roślinek ;:oj jak u Kasiuli :wink: ;:138 mnóstwo różności, nawet nie podejmuję się rozpoznawać je :lol: Cieszę się ,ze zobaczyłam rozrośniętą Leycysterię . Nie marznie u Ciebie ? , co robisz, jak okrywasz ? że tak Ci urosła. Ja dostałam od Tereni i juest mała , ale ładnie rośnie i juz kwitnie, chciałabym sie takiej jak u Ciebie dochować . Śliczny zawilec, taki inny , kupiłam w ub r. ale mi zginął . Śliczne grzybienie, flokosy, zwłaszcza ten z pstrymi listkami . Ślicznie po prostu ;:138
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

U mnie dzisiaj też podlało a tak cudnie wyglądała rano Gartentraume a nie zabrałam ze sobą aparatu .Teraz z pewnością jest całkiem przemoczona, bo woda wsiąka w nią jak w bibułę ;:222
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”