Róże jeszcze kwitną, część już usypia ale np elmshorn w pąkach.
Masz rację Daysy, że obecnie każdy kwiat na wagę złota, podziwiamy że mimo tak późnej pory mamy jeszcze kwiaty i są one piękne.
Jadziu,ja bardzo ograniczyłam byliny, oczywiście na rzecz róż, chętnie więc oglądam w innych ogrodach kwitnące marcinki i inne astry, chryzantemy.
Ewciu, LDB to róża angielska ze szkółki Austina, jej pełna nazwa to Leonard Dudley Braithwaite, nazwa dość długa stąd skrót.
Jeszcze jedna piękna, bardzo pachnąca, nowoczesna róża

.
 . ), ale teraz w Sudetach jesienne widoki są nieziemsko piękne, zazdroszczę i proszę o jakiś kolorowo-jesienny widoczek.
 ), ale teraz w Sudetach jesienne widoki są nieziemsko piękne, zazdroszczę i proszę o jakiś kolorowo-jesienny widoczek.
 Heniu,daisy, ewka36jj , z seri Perfuma mam wszystkie rabatowe...... (3 odmiany), sa sliczne ,zdrowe, ale zapach baaaaaaardzo przereklamowany. Sa "nornalne" roze, ktore pachna intensywniej.Do seri "Perfuma" naleza tylko te podane przez Ciebie odmiany.
  Heniu,daisy, ewka36jj , z seri Perfuma mam wszystkie rabatowe...... (3 odmiany), sa sliczne ,zdrowe, ale zapach baaaaaaardzo przereklamowany. Sa "nornalne" roze, ktore pachna intensywniej.Do seri "Perfuma" naleza tylko te podane przez Ciebie odmiany. ), podalas nr. tej rozy, wyglada , ze to holenderska, moze od Interplant?
 ), podalas nr. tej rozy, wyglada , ze to holenderska, moze od Interplant?

Czyżbym je tym jesiennym nawozem przebudziła
 Czyżbym je tym jesiennym nawozem przebudziła