Mam nadzieję zrobić OGRÓD MARZEŃ.

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mam nadzieję zrobić OGRÓD MARZEŃ.

Post »

Życzę Ci samych słonecznych i radosnych dni w Nowym Roku!
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Janinko w Nowym Roku :tan
janinka-n
200p
200p
Od: 20 lut 2013, o 19:18

Post »

Witam wszystkich bardzo serdecznie w NOWYM ROKU i życzę Wam dużo szczęścia i wiele radości,zdrowia i zapału do nowych ogrodniczych
wyzwań.
Madziu;bardzo dziękuję za życzenia i wzajemnie.
Joasiu ;Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku.
Sylwio;dla Ciebie też życzę Szczęśliwego Roku.

Dawno tu nie zaglądałam ,więc zamieszczę zdjęcia ,które najlepiej pokażą Wam naszą dalszą pracę.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
janinka-n
200p
200p

Post »

No i ciąg dalszy fotorelacji ,ale już w bardzo zimowej scenerii.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Najbardziej z tej zimy zadowolona jest moja sunia;
Obrazek
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Janinko witaj. Ale u Ciebie zasypało! Widzę że zima powoli dociera do każdego z nas. Altankę macie przepiękną! W ogóle bardzo jesteście pomysłowi. Chyba muszę posadzić przez kompem Ema..niech się trochę zainspiruje. Jak tam sunia? Zaklimatyzowała się już u Was całkowicie?
janinka-n
200p
200p

Post »

Cześć Madziu .Nasza KOFI zachowuje się już tak,jak by była u nas od zawsze.Niezła z niej łobuziara,ale ukochana przez nas wszystkich.
Uwielbia śnieg i jak przez dłuższy czas nikt się nią nie interesuje ,strasznie psoci.Najczęściej oczywiście moje rzeczy są pod ostrzałem.
Przycina mi róże i roślinki ,którymi się zajmuję.Mam nadzieję ,że z czasem jej to przejdzie.Śmieszne jest to ,że ona wie ,iż tego nie wolno.
Teraz czekamy na wiosnę.
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Oj Janinko coś wiem o takim zachowaniu piesków. Mój jest grzeczny, bo nie mogę powiedzieć że się nie słucha. Ale uparty.... z resztą jak na tą rasę przystało. Ogólnie problemów z nim nie ma. Poza dwoma. Straszny z niego histeryk. Przy wychodzeniu na spacer dostaje takiego szału, a konkretnie przy ubieraniu obroży. Tak piszczy, tak biega, urządza taki cyrk że czasami mamy go dosyć. Wyje dosłownie w głos. Ja wiem że to z radości że idzie, ale to jest tak denerwujące..... Drugi problem to taki że ciagle otwiera drzwi od łazienki. Drzwi mamy przesuwne. I gdy tylko gdzieś z mężem wychodzimy mówimy mu że nie wolno tam wchodzić. Mam jasne dywaniki a on jest czarny i zawsze się na nich układa. Jak jesteśmy w domu nie wchodzi do łazienki ani nie otwiera drzwi. Jedynie jak nas nie ma. I mówić mu że nie wolno a on swoje. Czasami mam wrażenie że robi po prostu po złości. Ma mnóstwo wygodnych miejsc. Ale i tak musi iść i uwalić się w łazience. Już wszystkiego próbowałam. Jak zdarza mu się nie otwierać to mu pokazuje i tłumacze że dobry piesek i że ciacho dostaje w nagrodę za nie otwieranie. I nic. A najlepsze jest to że już od wejścia do bloku wiemy czy otworzył czy nie. Gdy nie szczeka i nie słychać go na dole to znaczy że otworzył. Wchodzimy do mieszkania i dosłownie psa nie ma. Nie wita nas i siedzi na swoim miejscu. Drzwi oczywiście rozwalone od łazienki na oścież.
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Witaj Janinko :wit
Oj to prawda dawno Cię tutaj nie było ale widzę że altana już prawie skończona. Zazdroszę Ci takiej altany. Może kiedyś uda się i u mnie taką postawić ( mam dla niej juz nawet miejsce)
Zdjęcia ogordu w śniegu urokliwe. W mnie dzisiaj zaczeło padać więc pewnie jutro ogód bedzie biały. Moja Misia strasznie kopie doły i agrowłókninę wyciąga. kładzie się na kwiaty, roślinki nie patrzy gdzie jej wygodnie. Nie zostawiamy jej samej w ogrodzie. Zawsze gdzy ona biega to ktoś musi być w ogrodzie. Tylko wtedy nie ma pracy bochce sie bawić i nie daje by o niej zapomnieć.
Pozdrawiam
janinka-n
200p
200p

Post »

Witaj Sylwio.Mam też taki sam problem.Moja łobuzica ,bo inaczej nie można jej nazwać rujnuje moją ciężką pracę.Kradnie mi rękawice ,zmiotki,
kopie niestrudzenie dołki ,które ja zakopuję i dni mijają.Jednak nie potrafię się długo na nią gniewać,a zabawa z rękawicą ,czy zmiotką jest
cudowna.Mogę na to jej wariactwo patrzeć godzinami.

Obrazek
Obrazek
No i śniegowy bałwanek z toną śniegu na sobie w domku.
Obrazek
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Moja Misia ma zabawkę i strasznie lubi jak się je rzuca a ona po nią biegnie i tak mogłaby na okragło.
janinka-n
200p
200p

Post »

Sylwio,jak rzucę coś mojej ,to nie chce już oddać. :wink:
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Janinko :wit ogród widzę pięknieje i altanka elegancka, mam nadzieję, że się nie pogniewasz ale Twój dom podoba mi się najbardziej. Posiadać taki to moje nie spełnione marzenie ;:170
Pozdrawiam ;:196
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
janinka-n
200p
200p

Post »

Aniu,bardzo się cieszę z Twoich słów.Ten dom jest zasługą mojego męża.Czasami jednak mam go dosyć,bo jest przy nim bardzo dużo pracy.
Co dwa ,trzy lata ,szlifowanie i lakierowanie,bo to drzewo,ale z drugiej strony nie ma w nim wilgoci i czuć cały czas lasem.No i podoba się
wszystkim.Wszystko robimy sami ,ja jestem czeladnikiem,lakiernikiem, itp.a mąż majstrem .Tak to jest ,jak człowiek ma ADHD.i nie umie odpoczywać.
Wychodzę jednak z założenia ,że szpadel i grabie dają więcej pożytku,jak siłownia. :tan
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Witaj Janinki zgadzam sie z Tobą w 100% że szpadel i grabie są lepsze niż siłownia a przy tym człowiek odpoczywa psychicznie.
Pozdrawiam cieplutko i miłego wieczoru życzę.
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Janinko ależ białego puchu u Ciebie a psiak bardzo zadowolony.Moje tez uwielbiają zabawy na śniegu.Studnia bardzo ładnie wykończona.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”